HAGEPROSJEKT FØR OG ETTER!

  • 18.06.2017 - 20:00

 

Før og etter bilder er en del av arbeidet, og utrolig morsomt å se tilbake på enten om det er det ene eller det andre. Er dere ikke enige ? :) Om ting kan være utfordrende og vanskelige, er det å se tilbake og kose seg med resultatet alltid verdt det! Åh men jeg elsker slike forandringer som det dere skal få se nå :)

 


 


 

I går morges begynte vi på det ene hjørnet i hagen, å da så det slik ut : (buskene tok vi bort for ca 2 måneder siden)

 

 

Vi ville fortsette på muren som allerede var her, å lage til noen bed. Veggen dere ser mellom oss og naboen skal snart få på plass kledning, og forskjellige småting skal på plass. Drømmehagen er nok langt unna, men jammen er det gøy å jobbe mot om å få seg en :D Det at vi begge er såpass interessert i hage og uterom er en stor fordel, å en ting som er koselig hobby å kose seg med sammen! Vet ikke helt om vi så for oss dette for 5 år siden da vi møttes på en Metallica konsert på en gjørmete Valle Hovin og med ølbrillene på.. Thihi..

 

Samtidig som den nye veggen kom opp, kledde PB igjen en liten mur nedenfor plenen og laga en bred og god kant over. Her er planen å lage noen store blomsterkasser som kan stå i stedet for et gelender. Et perfekt høstprosjekt for PB å ha i garasjen , på kalde mørke kvelder. I går kveld ble bildet over og de siste bildene tatt. Et koselig hjørne og 2 nye bed ble laga, med mulighet for å gå helt inn i enden, ved veggen.

 

  

Mur og bed er ikke ferdig enda, å vi har en lang vei å gå men samtidig en veldig spennende en! Fantastisk å kunne ha små og store prosjekter sammen i hagen når barna har lagt seg, å for oss er det helt perfekt med litt uteområdet som dette som det går an å boltre seg på både for store og små. Vi er veldig fornøyde med de mulighetene vi har her, å skal gjøre det beste vi kan for å skape en frodig, fin og ikke minst innholdsrik hage :D 
Hva tror dere ? Om en har litt ekstra god tid, og en hel dag til dispensasjon er det MYE en klarer å få til :D Vi storkoste oss med jobben, å nyter resultatet :D Herlighet som jeg elsker denne årstiden her! Går nesten helt i spinn av alt jeg har lyst å gjøre både ute og inne.. Vi er nok mange som skulle ønske at døgnet hadde flere timer :)

 

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--
 

@interiorbymarie  på Instagram <3

 

--> Ta gjerne en tur å titt på facebook siden *Hageglade på facebook*!! Der henter jeg mye inspirasjon og tips :) <-- 

 

#hage #hus #hjem

Thomas Frydenberg 18.06.2017 kl.20:17

Så utrolig fint det ble, bra jobbet. Ønsker deg en koselig kveld videre!

Aqua 18.06.2017 kl.20:42

Så fint det ble :)

Pernille 18.06.2017 kl.20:43

Det ble jo veldig fint :) Skulle selv ønske jeg kunne få til noe i hagen våres. Den er så kjedelig og trist. Men i sommer er planen om at jeg skal ta et tak i skråningen vi har.

Veronica 19.06.2017 kl.09:37

Så bra det har blitt! Klør jo i fingrene etter å få gjort noe i Hagen selv når en ser slike før og etter bilder. Blir nok mange gode sommertimer der :)

Marie Oftedal 27.06.2017 kl.09:58

Veronica: Tusen takk for det :D :D Hehe så koselig å høre^^ Det er virkelig gøy å bruke tid i hagen, å veldig gøy å gjøre slike ting sammen :) Ha en fin dag, å lykke til i din hage :D

Pie in the sky 02.07.2017 kl.20:53

Så flinke dere har vært! :-)

Marie Oftedal 22.07.2017 kl.06:16

Pie in the sky: Tusen takk for det :)
Skriv en ny kommentar
hits