MAKS UFLAKS, RETT OG SLETT!

 • 15.11.2017 - 10:00

Nå er det lenge siden jeg har vært personlig med dere, å tatt dere litt mer med i det private. 

Dagene flyr avsted, og det har egentlig hele året gjort. 2017 har vært et meget spesielt år, mildt sagt. Et år som absolutt ikke gikk som planen, et år med tunge og lettere utfordringer, et år med maks uflaks rett og slett!

 

 

Det beste med året var prinsesse Julie, og det værste vil eg ikke ramse opp en gang. Det som skulle bli en koselig tid med barna, ble en veldig krevende tid både fysisk og etterhvert veldig vanskelig psykisk. Med selvfølgelig massevis av glede og minnerike opplevelser innimellom, som jeg aldri ville vært foruten <3 Spørsmål om jeg nyter permisjonen, kommentarer som kanskje omhandler en koselig permisjon med trilleturer, kosedager, kafebesøk og barseltreff, er nok ikke de koseligste jeg kan få.. Da jeg vet at dette året ikke akkurat har inneholdt så mye av det.. Å minner meg på at jeg skulle ønske ting ikke var som de var. Men nå er det slik det har vært, og ingen ting å gjøre med det. Det jeg derimot kan gjøre, er å se fremover og glede meg over det som er :) Ta med meg alle de koselige minnene fra 2017, og legge bort det som ikke var så bra.  ( Kan lese mer om hva som har skjedd dette året, her )

 

 

Jeg vet allerede om flere spennende og store ting som vil skje ila 2018, som jeg glede meg masse over allerede. Etter jul går jeg tilbake på jobb, noe som jeg ser veldig frem til. Denne gangen skal jeg ikke starte på jobb med en liten i magen, og vite at jeg om ikke så lenge så er det permisjon igjen. Den tiden er over, men jeg skal fra februar av være hjemme 2 dager i uken med Julie, ut året. Gleder meg veldig til å både jobbe og være litt i permisjon i ukedagene :) Gleder meg masse til å kunne ha Julie hjemme litt lenger, slik vi hadde Aleksander, og er takknemlig for at vi har muligheten til å få det til. Samtidig tror jeg det kan være lurt for meg også, med tanke på at jeg ikke er helt meg selv igjen enda, og fortsatt har en vei og gå med noe av det...

 

 

 

At permisjonen min allerede har vært over i over en uke, det er helt surrealistisk.. Veldig fjernt! Dette året sa liksom puff! Å jeg har så og si vært syk hele 2017..  Har det ikke vært det ene så har det vært det andre. Men! Nå skal jeg ikke bruke de siste ukene igjen av året å være bitter fordi det er så urettferdig alt som har skjedd.. Jeg skal iallfall prøve å nyte ukene frem til nyttår, kose meg med mine, og glede meg så mye jeg kan over hvor heldig jeg er tross alt, å ha en så uendelig fin og god familie, 2 fantastiske barn og en trygg og fin plass å bo! 

 

 

Dere er også en ting å være takknemlig over! For uten dere lesere, hadde jeg aldri fått de fine og oppmuntrende kommentarene på veien, som har gjort så uendelig mye bra!! Mange ganger har jeg hatt lyst å bare legge ned denne bloggen, å bare drite i det.. Men jeg vet hvor mye glede det gir å holde på med dette, hvor mye jeg koser med med dilling, bilder og det å inspirere andre at jeg klarer det aldri helt. Så tenker jeg på alt det herlige jeg har fått ut av det, alt det dere gir meg av positivitet, å det er det som gjør at jeg ikke helt klarer å gi meg når tankene treffer.. TUSEN TAKK!!

 

 

Ellers går dagene opp og ned, men jeg har nå hatt en kjempe god periode!! Merker at det å ta hensyn til meg selv, og ikke gasse på for mye med tanke på omstendighetene, det hjelper. Men så er jeg ikke så veldig flink til å ta hensyn til meg selv, å da går jeg plutselig på en smell.. Det å finne en balanse er ikke lett, men veldig viktig å absolutt noe å jobbe med for mange. 

 

 

Jeg gleder meg VELDIG til jul, å kommer til å ta dere med på vår desember så godt det lar seg gjøre :D Søndag den 19. November skal jeg ha snappen "Instahomes" igjen, så det er bare å gi meg beskjed på forhånd om det er noe dere vil se mer av her hjemme. Eller noe dere vil jeg skal prate om :) 

Dette var litt av mine tanker i dag, og med dette ønsker jeg dere en herlig en videre folkens! :D <3

 

 

1 kommentar

ET VIRKELIG UNIKT OG MINNERIKT GAVETIPS!!

 • 02.11.2017 - 13:58

 

Jeg har snopa litt, og det noe helt unikt og meningsfylt. En bok, laga av ekte søskenkjærlighet, og som får gode minner til å bli levende og fargerike!

 

 

 

Det eneste man kan gjøre for å fange de små magiske øyeblikkene, og reise tilbake i tid er å ta bilder! Et bilde sier ikke bare mer en 1000 ord, det forteller også en historie. Dere vet jeg er veldig opptatt av bilder, og kanskje over gjennomsnittet. Det er ikke for ingenting at mobilen har over 13000 bilder på kamerarullen, eller at minnebrikken på speilrefleks kameraet er fullt stadig vekk. Bilder er nesten som en tidsmaskin der og da, og for meg er det en kjempe viktig ting i hverdagen. Tenk å en gang kunne se tilbake flere tiår, og kose seg med å bla gjennom fine minner! Tenk å kunne fortelle generasjoner etter deg om hvordan dere hadde det. Kunne vise hvordan ting, mennesker og steder så ut. Kunne gjenoppleve en fin barndom gjennom sidene, og kose seg med minnene. Kanskje dukker det opp ting man ellers hadde glemt ? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 søte små som kanskje ikke er hele verden for alle, men som definitivt er HELE verden for meg og PB. Jeg har laga flere fotobøker de siste årene, og kommer til å lage mange fler! Nå som julen står for tur, tenkte jeg å dele litt med meg fra den siste boka jeg har laga, som jeg nylig fikk i posten.

Noe som virkelig går igjen og igjen er spørsmål om hva man kan gi til de som har alt osv.. Hvorfor ikke gi litt mer av gode minner ? Det kan man aldri få for mange av, å minner er noe som varer. Alle mennesker har sin egen unike historie. Både på godt og på vondt. Vonde minner er ikke alltid så lette å legge helt bort, men de gode minnene er viktige å ta med seg! Kanskje betyr de gode minnene bare enda mer desto flere år som går ?

 

 

Jeg bruker for det meste fotoknudsen.no når jeg lager fotobøker, og er veldig fornøyd. Tips til hvilke bøker man kan lage er for eksempel en spesiell tur man har vært på, familiesammenkomster, barnebarn bok, ferier, jobb, hage, hus, dyr, barn. Ja egentlig kan du lage en bok for alt! :D

 

 

Noen ganger skulle man bare ønske at tiden sto helt stille.. Men så lenge det ikke går, så er det helt fantastisk med fine og gode alternativer som dette!

 


 

----> LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER <----

---->   OBS! Håper dere vil klikke her å gi meg en stemme <3 <----

 

#fotobok #julegavetips #gavetips 

2 kommentarer

JEG VIL GI BORT EN GAVE! VIL DU HA ?

 • 31.10.2017 - 18:00

Tittei alle sammen! Siden jeg får så mye positivt av dere, i form av kommentarer, gode ord og delinger, har jeg kjempe lyst å gi noe tilbake!! 

Dere skulle så gjerne ha fått en stor klem og en helt fantastisk fin gave, alle og en av dere.. Siden det er umulig for meg å få til, vil jeg kjøre en "Giveaway" på facbooksiden min! Tingene jeg har kjøpt, er noe som er veldig meg, og som man også kan finne utgaver av her hjemme.

 

 

Sammen med dette vil jeg legge til en overraskelse til den heldige vinneren ^^ 

 

 

 

Jeg har kjøpt dette hos en av mine favoritt forhandlere, Paradiset Interiør. Hjertene er nylig kommet for salg, og er helt nye fra Riviera i år. Jeg gleder meg til å også kunne dekorere juletreet mitt med litt kurv denne gangen, og plutselig er vi i desember! ^^ Kurv går igjen i alle rom. Fra vaskerom, barnerom, gang osv.. Jeg elsker det!!!

 

 

 

Alt dere trenger og gjøre er å *LIKE* facebooksiden min ( HER ), og tagge en venn i innlegget jeg har festet øverst på siden. Større vinnersjangse om man tagger nye venner i nye kommentarer. Og jeg blir selvfølgelig superglad om dere vil dele det videret! Men det er ingen krav. 

 

Trekningen vil skje, tirsdag kveld kl 22:00, den 7. november. Vinneren vil bli publisert på bloggen, facebooksiden min og instagram.

 

----> LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER <----

 

---->   OBS! Håper dere vil klikke her å gi meg en stemme <3 <----

 

#giveaway

 

2 kommentarer

STRIKK DEG EN GOD LATTER!

 • 30.10.2017 - 20:44

En god latter forlenger livet.. Hvorfor ikke bare strikke seg en livs forlenger ? 

Kom over litt festlig strikkeinspirasjon i kveld, som jeg gjerne vil dele med dere.. Noen som har strikka noe av dette ? 
 

(Bilde fra pinterest, fra vinico.com)

 

" Når nettene blir lange og kulda setter inn..."

 

( Bilde fra Pinterest, fra heart-2-home.com )

 

(Bilde fra pinterest, fra Ravelry)

 •  
 •  
 • ( Bilde fra Pinterest, fra Foot Traffic )

 

( Bilde fra Pinterest, fra Ninni Tila )

 

( Bilde fra Pinterest, fra etsy.com )

 

( Bilde fra Pinterest, hentet fra en Artikkel av Cool Creativities )

 

Inspirasjon og litt humor i hverdagen er viktig! Om man sjekker ut hekla humor på Pinterest, finner man bare enda mer spennende! Ha en fin kveld alle sammen ^^

 

---->   OBS! Håper dere vil klikke her å gi meg en stemme <3 <----

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--

 

 
0 kommentarer

JEG HAR HATT 2 REPORTERE I SENGA!

 • 23.10.2017 - 20:21

Tro det eller ei.. Dere leste riktig! Sist uke fikk jeg en hyggelig telefon, som videre resulterte i et litt uvanlig, men veldig koselig besøk!

 

 

Jeg hadde nemlig besøk av 2 blide og hyggelige damer fra Jærradioen! De ville gjøre et intervju med meg i forbindelse med bloggen, og lidenskapen min for hus og hjem. Vi har pussa mye opp her hjemme, og som jeg alltid bruker og si, så skaper vi våre drømmer her på adressen.

 

 

Reportasjen fra hjemmet vårt kommer i morgen (tirsdag 24.10) mellom 16.00 og 18.00 en gang, på Jærradioen. Jeg vil ikke røpe for mye, men som dere ser på bildet, så endte reportasjen på soverommet ^^ Thihi.. 

Veldig trivelige damer, og en av dem er faktisk en tidligere venninne fra barndommen. Det var selvfølgelig ekstra stas med telefon fra henne som det er flere år siden jeg har prata med. Og jeg hadde null peiling på at hun hadde starta og jobbe innen radio, å det var jo bare kjempe stilig!

Viss jeg får vite noe mer eksakt tidspunkt ang sendetid, så skal jeg gi dere beskjed. Viss ikke er det bare å følge med på Jærradioen i morgen fra 16:00-18:00. Veldig spent! :D

Ha en superfin kveld så lenge! Kommer kanskje noen tips fra meg senere i kveld ^^   

 


Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her :D

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--

 

#reportasje #interiør #hus #hjem #bolig #radio #jærradioen

1 kommentar

BLI MED MEG BAK INSTAGRAM FASADEN!

 • 13.10.2017 - 13:06

God fredag alle sammen! Jeg og Julie viser fra hjemmet vårt på snappekontoen "instahomes" i dag ! :D Jeg har prata en del i starten på videosnapp, for å fortele litt og svare på spørsmål dere lesere og følgere kommer med :) For de som ikke vet hva instahomes er, så er dette en konto som flere av oss som har interiør kontoer på instagram, deler på å tar med oss dere følgere "bak instagram bildene" ^^ Dette for at dere kan bli litt bedre kjent med oss som står bak de ulike interiør profilene, og faktisk få se at det ikke alltid er styler og oppreid hos oss :D Det er iallfall det som er meningen i tillegg til at dere skal få massevis av inspirasjon, og sjanse til å spørre om dere lurer på noe :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her :D

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--
 


 

 

3 kommentarer

GLED NOEN DU ER GLAD I, SAMTIDIG SOM DU GJØR NOE VELDIG VIKTIG!!

 • 06.10.2017 - 00:11

Annonse


Oktober er i gang, også kalt den rosa månen. Hvert år får alt for mange kreft, og en person er en for mye. Oktober setter hvert år ekstra fokus på dette med brystkreft, og det kjøres ulike kampanjer for å få oss mer oppmerksomme på dette, slik av vi alle kan bidra til mer forskning. I år har mestergrønn samarbeidet med de norske ski jentene, i håp om at denne viktige saken skal få ekstra stor oppmerksomhet.

 

 

Sammen har de laget denne buketten, og jeg vil gjerne oppfordre alle mine kjære lesere om å kjøpe seg en bukett, eller gi til en venn. Det er så viktig å spre dette budskapet! Og desto flere vi er, desto mer kan forskningen få av midler til å kanskje finne en mirakel kur . Iallfall kunne utvikle enda bedre behandlinger, og spare enda flere liv! <3

 

 

 

 

Bli kjendt med brystene deres, damer! Og gjør deg selv en fantastisk stor tjeneste! <3

 

 

 

Vi har ingen å miste folkens! <3 Gled noen du er glad i, å gjør noe kjempe viktig på samme tid! :D

 


 

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--
 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her :D

 

 

0 kommentarer

JEG TROR IKKE DET ER MANGE SOM HAR DETTE STRIKKET MELLOM PINNENE!

 • 25.09.2017 - 20:00

Herlighet sier jeg bare! En dame som kan trylle frem sin egen lille verden av noen søte figurer <3 Jeg er meget fascinert av dette, å har nylig vært en liten tur på besøk hos henne å sett litt av hvordan denne egne lille verdenen blir til. Og det mellom 2 kjempe små strikkepinner! ^^ Gjør dere klar for MASSE bilder og inspirasjon folkens! Dette tror jeg ikke du får se hver dag :)

 

 

 

 

Dere skal nemlig få være med meg en tur inn i selveste Musehuset! Å få se litt hvor disse søte små blir til, og får hver sin personlige sjarm.

 

 

 

Elisabeth Madland på Ålgård er flink med hendene, og har virkelig øye for detaljer og små sjarmerende ting. Dette er bare et av mange koselige hjørner i hjemmet hennes, å man får inntrykk av at det bor en dame som storkoser seg med dilling når man kommer inn her. Alt er så utrolig koselig! Å her har hver eneste ting og detalj sin koselige og lune sjarm. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Se så koselig disse musene har det! Ikke bare skaper hun disse søte musene, men hun lager det også super koselig rundt dem! Herlighet for noen detaljer, og for noe småtteri! Noe har hun laga selv av småtterier og tilbehør, og noe har hun kjøot eller bestilt.

 

 

 

Jeg gjentar.. Sjekk detaljene!! Dette fine oppdekka bordet har hun funnet ting til ute. Veldig kreativt, å det passer helt perfekt inn, som alt det andre i dette huset. Snakk om gjennomført.. Jeg kan ikke få sagt det nok :) Utrolig koselig! :D

 

 

 

 

Disse små luringene er noen venner av musene i huset. En venninne av Elisabeth har laget disse, å du ser såvidt hvor små de er når du ser på detaljene bak. Jeg tror ikke jeg lyver om jeg kan si at disse er på størrelse med et fingerbøl. Herlighet så imponerende!! Å de kunne ikke passa mer inn synes jeg ^^ Lurer på om hun lager slike på bestilling hun som har laget disse ? ^^

 

 

I en annen krok i stuen finner man enda mer muser, å det er her magien skjer for å si det slik.. Thihi ^^ Hun har nok strikketøyet med seg rundt om kring kan jeg tenke meg, men har også en liten base hvor hun gir liv til de. Noen av musene venter på klær, så man kan vel kanskje kaller dette et lite skredderhjørne også.  

 

 

 

 

Noe av det kjekkeste og mest spennende jeg vet er å besøke andre og komme inn i nye hjem. De er så fulle av egne personligheter og ikke minst historier! Veldig gøy å få bli med en tur til Elisabeth å se, å utrolig gøy å få besøke musehuset! Jeg har vært her før, men det var før musehuset sin tid. En superhyggelig dame, som oser av godhet, med en veldig koselig atmosfære rundt. Som resten av familien også ^^

 

 

Her ser du mine mus i en julesetting. Jeg har de fremme hele året, å holder akkurat på å rigge til en helt spesiell plass til dem. Jeg har nettopp bestilt en liten musejente, slik at familien kan ligne enda mer på vår egen ^^ Mer om dette skal dere få se etterhvert :D 

Sjekk gjerne ut og lik "Musehuset" på facebook, for mer bilder og eventuell kontakt om du kunne tenke deg en hyggelig og rolig mus i ditt hus <3 

 


 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her :D

 

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--
 

 


 

 

3 kommentarer

INSPIRASJON, SÅ LANGT ØYET KUNNE SE!

 • 26.08.2017 - 21:05

For en dag sier jeg bare! Inspirasjon i hver en krok, smilende mennesker og nye bekjentskaper. Jeg dro fra Stavanger til Moss, torsdag som var, for å være med på inspirasjonsdag på Hver gang vi møtes gården, Kjærnes gård i Våler kommune. Et meget bra opplegg i år som i fjor, å jeg reiste hjem med masse gode minner, en haug med inspirasjon og masse fint både på minnekort og som bagasje ^^ Var det noen som fulgte med storyen min på Instagram denne dagen ? ^^ Her får dere et tilbakeblikk fra dagen, med masse bilder ! :D

 

 

Et hyggelig gjensyn med disse to, Christine Fikseaunet og Halvor Bakke, og veldig gøy at de valgte å lansere boken sin som en del av dette arrangementet :D Christine traff jeg for første gang i fjor på samme arrangement og hadde en hyggelig biltur med henne fra Moss og tilbake til Oslo. Hun fortalte meg om dette bokprosjektet, å siden har jeg gleda meg kjempe masse til å ta en titt på resultatet :) En veldig koselig og smilende dame ! :) Halvor hadde jeg en hyggelig prat med på pre lansering av den nye kolleksjonen hans - Bedtime Story, i slutten av mai. En herlig person du ikke kan annet enn å bli glad av å være i samme rom som! Å virkelig en jeg ikke kan se for meg være annet en positiv å hyggelig med alle :)

Jeg hoppa rett i boken på flyet hjem, å dette er virkelig en bok for alle hjem :D Det er hvordan DU vi ha det i hjemmet ditt som teller, samme hvilken trend som gjelder. Halvor og Christine gir masse hjelp på veien i denne boken, slik at du kan skape det hjemmet DU trives i med hjelp av det du har og liker. Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre store og spennende forskjeller :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg til Borge, Nordsjø og Bohus, var også Mester Grønn og Nordicform med i år. Når vi ankom ble vi møtt av noen koselige blomsterdekoratører som lot oss få være med på å lage vår egen krans. Jeg har aldri laget krans som dette før, å det var veldig gøy å lære seg! I butikkene deres finner du alt som trengs til en krans, både "bøyle" blomster og tråd, og dette kan være et kjempe tips for en forenings/venninne aktivitet :) Man kan også finne masse nydelig ute å dekorere med ^^

 

 

 

 

 

 

 

 

Til lunchen hadde vi nydelig musikk av Venke Knudson, som prøvde ut hvordan det var å synge i både seng og sofa. Fantastisk stemning, og noen veldig fine sanger med hennes eventyrlige vokal <3

 

 

 

En trehytte som lå like ved gården måtte besøkes, å her kunne en nyte vakker natur i idylliske omgivelser. Nordicform`s Borås Cotton hadde en lekker utstilling inne i trehytta. Hytta består av to etasjer, og er blant annet blitt brukt til overnatting av brudepar som har hatt brylluppsfesten på gården :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En selfie slår aldri feil, å iallfall ikke når en har så fine smil ! :) Flinke Marianne Haga Kinder (i midten)  var så heldig  få  skrive forordet i boken. Hun skriver blogg og har instagramen Inspirasjonsguiden, som du kan besøke HER, for mangfoldig og fin inspirasjon :) 

 

 

 

 

 

Jeg vil takke alle sammen for en kjempe inspirerende dag, sammen med utrolig flinke mennesker! :D Spennende og lærerike foredrag, nydelig musikk og en hel masse lekkert for øyet! Vi fikk en helt utrolig "goodiebag" som besto av en stor kurv, pute, boken som ble lansert, fargekart, brosjyrer, malerkost, plante, duftlys med duft pinner, og en rull med tapet fra Borge! Alt dette var plassert på stolene ved bordet (bildet lenger oppe) å jeg kan nok si på vegne av mange at vi aldri har sett maken til goodiebag! 

 

 

Jeg vil også takke alle dere kjære lesere for at jeg får sånne fine muligheter! :) Hadde ikke dere lest bloggen min, hadde aldri dette eventyret hatt så mange kapitler, opplevelser og sider. 2017 har vært et spesielt år både på godt og på vondt.. Men jammen kan en leve lenge å glede seg over positive ting som blant annet dette :D 

 

 


 

--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--
 

@interiorbymarie  på Instagram <3

 


 

#mestergrønn #borge #nordsjø #bohus #nordicform #halvorbakke #interiør #inspirasjon #hjem

 

 

0 kommentarer

INSPIRASJONSDAG OG LANSERING PÅ HVER GANG VI MØTES GÅRDEN!

 • 23.08.2017 - 21:51

Husker dere at jeg dro til Kjærnes gård i Våler sist sensommer ? På inspirasjonsdag sammen med Borge, Nordsjø ide og design, og Bohus ? Kjempe spennende, lærerikt og ikke minst utrolig inspirerende! ( Les mer, og se bildene jeg tok i fjor HER

 

 

I år som i fjor er jeg så heldig å få være med på dette, og sammen med de flotte aktørene nevnt over, skal også Nordicform og Mester Grønn være med. Det vil bli flotte utstillinger, spennende foredrag, mange koselige mennesker og en hel drøss med inspirasjon. Noe jeg gleder meg litt ekstra til er at Halvor Bakke og Christine Fikseaunet skal lansere boken sin "Eventyrlige detaljer" denne gangen, en bok jeg har vært veldig spent på. Halvor skal også holde foredrag hvor han blant annet skal avsløre sine 5 nøkkel tips til et vakkert hjem. Så her er det bare å følge med, så skal jeg dele med dere så godt jeg kan :)

 

 

 

 

Siden jeg trodde dette skulle være i september av en eller annen grunn, kom det plutselig litt brått på meg, å jeg trodde ikke jeg skulle være god nok i form til å dra allerede denne uken....For en måned siden trodde jeg helt ærlig jeg ikke skulle bli i stand til noe som helst igjen noen gang.. Så dette har jeg virkelig lyst å unne meg :D Flybillettene er booket, avtaler i boks, og viss alt går etter planen skal jeg vende snuten mot hovedstaden i morgen tidlig. Ungene skal ut på eventyr med besteforeldre, og jeg skal avsted for å sanke massevis av nyheter, inspirasjon og tips til dere kjære lesere ! :) Synes det er veldig gøy å få slike muligheter, å en svipptur til hovedstaden og videre til Moss er nå i 2017 ikke så veldig langt unna når man har Norwegian og NSB ^^

Kameraet er trofast med meg på turen, å jeg kommer til å oppdatere storyen på Instagrammen min litt i løpet av dagen. Jeg gleder meg! Å krysser armer og ben for at jeg får en kjempe fin tur til østlandet :D <3 Er dere med meg ?? Ha en god natt så lenge! :D 

 


--> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <--
 

@interiorbymarie  på Instagram <3


 

#inspirasjon #interiør #boklandsering #event #nordsjøideogdesign #bohus #borge #mestergrønn #hus #hjem #hage

 

 

8 kommentarer
 • Eldre innlegg
hits