O`JUL MED DIN GLEDE..

 


 

Juletreet har begynt å pynte seg med passe fine kuler og småtterier, og kunstig granbar finner stadig flere plasser å være.. Om man ikke får hvit jul ute, kan man iallefall pynte med masse hvitt inne.

Myke stoler til spisebordet er forresten virkelig til å anbefale.
Utseende er en ting, men så gode å myke som de er til å sitte i ville jeg ikke ha bytta de ut med noe. Hver stol er også et veldig fint møbel som kan pynte opp et hjørne i en gang eller andre steder i huset.  

Som dere sikkert skjønner, er jeg ikke den som gjør hele huset rødt av nisser og røde lys i julen..
Er nok mer på den lyse pynten også i denne sesongen. For noen vil det kanskje bli litt kjedelig, men det er det jeg synes passer best her hos meg. Det betyr ikke at jeg ikke liker farger i det hele tatt..

Når jeg på det jevne kjører masse lyse og nøytrale farger i hjemmet, går det heller an å putte inn litt kontraster rundt omkring å variere sesongene på den måten. Her i stuen synes jeg for eksempel at treet å granbaret jeg har rundt om kring viser mye bedre igjen, i forhold til viss jeg skulle hatt litt av alt og alle farger.. Etterhvert når jeg setter frem litt røde detaljer, vil også disse vise enda bedre igjen, å fange oppmerksomhet på en annen måte. 

Hvordan ligger dere an i julestria? Ha en magisk lørdag og kos dere! 

Bare 12 dager igjen til jul !!! 

 


 

0 kommentarer

Siste innlegg