HVORFOR LAR DU DEG LURE SÅ LETT AV INTERIØRBILDER?

Nok er nok, å jeg går rett på sak! Jeg blir så utrolig provosert av voksne damer som hele tiden skal rakke ned på alle de vakre hjemmene som blir posta rundt om på nett, facebook grupper osv.. Det latterligste med hele greia er at folk kan være så “dumme” å la seg lure av noen bilder, å tro at det de ser der og da er realiteten 24/7 for den personen som har tatt det. For eksempel at en jente uten verken barn eller samboer kan ha det ryddigere en en familie på 5 sier seg selv. Iallfall har hun en lettere å helt annen mulighet viss hun vil ha mye orden hjemme. Er hun i tidlig 20 åra og ny innflytta er det helt klart at hun ikke har like mye ting som en dame i midten av 50 åra med flere barn og barnebarn å derfor kanskje også mindre det blir rot av…

 

 

 

Noen velger å sitte flere timer på sofaen om kvelden å se på tv program etter tv program, når helsa er god nok til å bevege seg, ikke er syk, å vet at de har 3 dager med oppvask stående på kjøkkenet…. Mens de samtidig vet at i morgen blir det enda mer oppvask om ettermiddagen + at når skippertaket skal i gang da er det iallfall et ork….(!!)

 


 

Hvorfor klager disse personene på de som faktisk bruker noen minutter etter hvert måltid på å rydde med en gang, eller tar et rydde res med lekene i stua etter barna har lagt seg viss de ikke er store nok til å være med på ryddingen før de pusser tennene ? De personene som har rydding og vasking som en stor prioritering, og som ikke ser på dagen som helt “ferdig” før ryddingen er tatt, iallfall mesteparten og det aller grøvste 🙂 De som elsker å leke sammen med barna sine å boltre seg selv og alle lekene over hele stua når leken er i gang, men som ikke ser poenget med at huset skal være et rent lekeland når barna sover eller ikke er hjemme… Med enkle løsninger og gode rutiner er det mye som går an 🙂

 


 

Interiør, leker og rot er alle 3 forskjellige ting, hvor alle av de kan bli rot om man har alt for mye som man ikke trenger av det.. Et barn får ikke en bedre barndom om Leos Lekeland hadde vært en del av hjemmet, å et barn kan heller ikke lære om ryddighet og orden om det sjelden opplever det hjemme sammen med voksne.. Leker utover hele gulvet blir først til rot om det aldri blir rydda opp når barna ikke leker med det eller ikke er hjemme.

Når jeg ser bilder med overskrifter som : “slik ser det ut om en har barn” å personen har 1 barn å oppvask fra 1 uke tilbake i tid + et barneselskap, da handler det faktisk mer om hvor lat den personen er eller at den personen velger andre ting foran å rydde opp… Å det er klart det blir et ork å ta tak i det da, men det blir likevel feil å si at det er det som er det mest riktige og normale, da vi alle er så utrolig forskjellige!! Når folk legger ut bilder av en stue som ser ut som en dynge i søppel og matrester, eller leker utover hele gulvet å skriver at det er slik hverdagen er å skriver i samme tekst at hos dem får barn være barn, og leke så mye de vil.. Hva er poenget med det ? Det føler jeg blir et hån mot dem som bruker tid på orden og ryddighet, og hvor barna har det vel så morsomt å gøy som andre ! 😀

 


 

 

Det er klart vi vil at barna våre skal ha det best mulig, å kose seg å ha det kjempe gøy i leken! Hvem vil ikke det ?  Omsorg og kjærlighet kan uansett ikke måles eller byttes i leker og detaljer.. Det handler om å være tilstede. Å det kan man fint være selv om man har en liten hobby i livet sitt eller rydder litt innimellom ^^

 


 

Mor fikk 4 barn på 4 år og 8 måneder veldig nøyaktig.. Hvor jeg er den eldste. Herlighet som det kunne flyte, men det kunne også være veldig ryddig! Å som meg elsker hun å dille å kose seg med å lage ting, pynte osv å ikke minst leke å være god mot barna. Hun forteller ofte om hvor deilig det var å rydde over når kvelden kom å sette seg tilbake å nyte det før det var full rulle igjen.. Vi hadde ikke oppvaskmaskin å bodde i et knøttlite hus. Vi var tidlig å være med på huslige ting, å mor tok til og med oppvasken før hun gikk på jobb noen ganger for å få ting til å gå rundt.. Hun fortjener jammen mye respekt som jobba 100% som bondekone og som var 100% i full jobb utenom med fire tette unger på toppen ^^  Så jeg kan jammen ikke klage på mye med den moren der som forbilde 😀 Til tross for dette hadde vi aldri masse inngrodde matrester i tøysofaen (som mange sier det blir med barn i huset uansett, og som jeg synes er dumt å skylde på..) . 

 


 


 

Når jeg kjøpte spisebordstoler i tøy for eksempel, hørte jeg mange si at det var det dummeste en kunne gjøre.. På grunn av alt griset som kommer med barna.. Men kommer alt egentlig med barna, eller har det mye å si hvordan vi foreldre er nå i dag og hvordan de var før ? Mormor sa : Har du tenkt å lære barna å grise i tøy stolene ? Å det er et godt poeng… Før i tiden kunne ikke folk kjøpe nytt hele tiden å alt varte mye mye lenger.. Kanskje fordi ungene ikke fikk springe rundt i stuen med matskålen, å måtte sitte et sted å spise til det var ferdig ? Eller at man var flinkere til å ta sølet der og da og ikke om en uke. Selvfølgelig kan uhell skje, men jeg tror det er mye “la de få gjøre hva de vil” ute å gå slik jeg ser det, å da er det ikke rart at det blir som det blir 🙂 Aleksander får iallfall ikke springe rundt i huset mens han spiser, å det tror jeg ikke han har vont av å lære seg til å ikke gjøre heller. Hvorfor skal de gjøre det når vi voksne sitter på plassen vår å spiser? De skal jo lære å vokse opp de også, å oppdragelse er jo læring 🙂 

 


 

Noen koser seg med interiørbilder på samme måte som noen liker å strikke. Å for å ha et ryddig hjem på det gjevne kommer man ikke utenom husarbeid og gode rutiner. Så lenge det bor folk og dyr i et hus vil det aldri være plettfritt, å det burde normalt oppegående mennesker også skjønne 🙂 Når omsorg for barn blir dratt inn i bildet blir jeg bare skikkelig sinna, da det ikke har noe med saken og interiøret og gjøre. Tror neppe de som klager på de ryddige hjemmene hadde latt seg inspirere til å kjøpe en sofa hos IKEA eller BOHUS om det lå et bananskall i den ene enden eller stivna, synlig spagettisaus på putene.. 

Når alt kommer til alt tror jeg mye handler om misunnelse, å at vi har så lett for å snakke/skrive nedlatende om andre uansett hva. Veldig trist at samfunnet er slik, å utifra media så skal vi liksom få et forvrengt bilde av alt… Man blir så utrolig påvirket, å tror at det man ser et sted kanskje er slik for alle.. Det at folk sover i pene hus på instagram, eller har skittentøy på det ryddige vaskerommet sitt mesteparten av tiden, det går liksom ikke an ? Jeg blir så utrolig provosert, fordi folk skal liksom ikke kunne kose seg med noen ting lenger eller motta ros utenat det skal ned trampes av negative troll på nettet.. 

 


 

Dette var et lite utbrudd jeg bare måtte frese fra meg.. Det dukker stadig opp, å noen klarer bare ikke å skjønne at folk er forskjellige å at noen liker å stelle med huset sitt som andre steller med frimerkene, blomstene eller veskene sine.. Jeg skal iallfall kose meg like mye med interiør som jeg har gjort til nå, å vil aldri slutte  med å dille, dalle og ta bilder hjemme. Lek og moro vil det bare bli mer og mer av, å ting kan jammen flyte her også til tider, selvom vi til nå greier godt å styre unna skippertak. Da trenger jeg heller ikke å panikkrydde før hvert eneste bilde eller for å ta i mot gjester.. 

 

 


 

Jeg vil være til inspirasjon og ikke vise de hybelkaninene man lett kan se under sin egen sofa, som ikke akkurat ser noe annerledes ut hos andre!! Det å ta bilder og blogge om interiør er en lidenskap JA, men en veldig liten del av livet mitt om man ser på helheten.. Familien min er det som betyr aller mest, og det som opptar meg mest. Til nå ligger jeg plutselig i samme spor som mor, med å få nr 2 innen 16. mndr noe jeg er veldig glad for med tanke på gleden barna kan ha av hverandre 🙂 Selvom man aldri vet hva fremtiden bringer, tror jeg vi sporer av etter dette å koser oss med det og de vi har 🙂 Uansett betyr det enda travlere tider etterhvert nå for vår del, mer leker, mer rot og garantert et oppdrett av hybelkaniner noen steder jeg sikkert ikke kommer til å ha hele kontrollen over uansett.. 

 


 

Håper jeg fortsetter å se massevis av nydelige hjem overalt fremover, å tenker at de som ikke klarer å holde igjen med å spre negativitet rundt seg bare får holde på med det viss det er det som er det store gleden i livet deres.. Veldig synd, å jeg håper bare ikke det sprer seg over på deres barn når det gjelder å skrive nedlatende/snakke om andre. Jeg har kun opplevd å få noen få slike kommentarer selv, å tar det egentlig bare som et komplimang når noen tror at dette skal være en utstilling 🙂 Hehe..

 

-> Følg gjerne bloggen på facebook, HER, for inspirasjon, oppdateringer og tips 🙂 <-

 

EN VANLIG DAG HOS EN INTERIØRGLAD MOR!

Helt uten filter 🙂 Mobilkameraet er ikke av beste kvalitet, men jeg tror likevel dere skal kunne få et godt og ærlig innblikk. Her om dagen var det min tur til å ha snap kontoen “instahomes” igjen, å her er en liiiten smule av bildene som ble snappet fra Kvitlyngveien! 

 

 


 

 

 

 

 

( Perfekt for såre og tørre lepper osv også ^^ )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

VERDENS BESTE KOLLEGAER!

Jeg skal ikke dra jobben min inn i denne bloggen sånn sett, MEN jeg er nødt å skrive noen likevel ^^ For hvilken blogger kunne vel latt en så fin og koselig ting gå forbi i stillhet ? Thihhi.. På onsdags ettermiddag kom stefaren min på døren med en kjempe stor og vakker bukett/oppsats, sammen med koselige og varmende god bedrings ord. Jeg kunne ikke forstå hvem dette kunne være, og havna nok en gang i stor lykkerus over at noen har vært så omtenksomme, da det absolutt ikke hadde vært nødvendig !!

 

 

Tusen tusen takk alle sammen, dette blir satt så stor pris på, å jeg er veldig takknemlig over å få jobbe sammen med den gode gjengen i Cargill Innovation Center 😀 Nå ble det ikke helt den slutten jeg hadde håpet på å tenkt, før neste permisjon, men det får jeg bare gjøre det beste utav å heller glede meg til å komme sterkere tilbake etter ny runde med permisjon. I mellomtiden skal jeg iallfall titte innom å si hei i blant, å hvem som vil er velkomne til kaffe i Kvitlygveien etterhvert også 🙂

 


 

Jeg har sakt det før at jeg trives vanvittig godt på jobb, både med kollegaene og arbeidsoppgavene mine. Om dere vil lese mer om hva jeg jobber med, som er laaaangt utenfor det som har med interiør og gjøre, kan du ta en titt -> HER <- .

Ha en fin dag folkens, å nyt at det snart er helg snart for mange av dere <3

 

BACK TO BEIGE!

Å her vil jeg være lenge!! Jeg vil ha varmen tilbake, å kan begynne inne da jeg ikke kan trylle frem varmen ute. Enda mer kurv er tatt frem, å jeg tror særiøst jeg lider av en form for *kurvmani* eller noe.. Noen andre som lider av det samme? Jeg er utrolig svak for en viss type kurv, og bygger som dere ser mye av stilen min på dette. Sammen med lyse ting, glass, sølv og grønne planter eller blomster blir naturfarga kurv plutselig veldig glamorøst og klassisk ^^

 

 

Jeg har tatt frem igjen putetrekka jeg sydde i fjor, å det er bare såå deilig med helt rene og nyvaska trekk i sofaen! Det er gøy å lage ting selv å som dere ser her så ble det en hau også 😀 Har veldig lyst å sy meg noen nye, i mørkere beige/brun og i kraftigere stoff. Men nå skal jeg ikke planlegge at jeg skal greie en prikk mer av marie prosjekter på lenge! Å tar hver eneste dag frem mot fødsel som den kommer med tanke på formen ^^ Så får vi se hva som skjer innimellom. Inspirasjon har jeg iallfall alltid litt tid til å høste! (Se enkelt forklart hvordan jeg lager putetrekka HER )

 

 

 

Ellers noe som er veldig typisk er at om du forteller noen at du er på bedringens vei/at du føler deg enda bedre en du egentlig gjør, er at du plutselig blir mye verre rett etter… Slik har jeg hatt det i dag, å jeg vet ikke om det lille ærende jeg hadde ute på apotek osv var for mye eller om dette er helt tilfeldig.. Nyresteinen er iallfall ikke noe å anbefale, å spesielt ikke om du er gravid.. I morgen blir det en tur til legen igjen, å blir det for ille i natt får jeg ringe etter hjelp. Satser på det skal gå greit til i morgen 😀

 

 

 

Har foressten snappa sekunder innimellom i dag på “instahomes” ! Følger du med ? 🙂 Et helt ærlige innslag om hvordan det er hos oss, uten filter og med litt humor 😀 Thihi… Jeg legger ikke skjul på ting, å en god latter forlenger vel bare livet ? Ta dere en tur inn å sjekk storyen da, så ser dere hva jeg mener 🙂

 

 

Ellers legger jeg ved et eksempel over om hvordan det kan se ut like etter at det har vært full rulle med lekende barn og voksne i en stuekrok (å dette var finslig..) 🙂 Jeg elsker ryddighet og orden, men der det finnes mennesker der blir det alltid litt rot før ryddingen må til ^^ Åsså sier jeg god natt til dere å iallfall prøver å trykke bort litt vonde plager, på mobilen for å rette oppmerksomheten mot noe annet ^^ Hehe..

-> Følg gjerne bloggen på facebook for diy tips, oppdateringer og inspirasjon – HER – <- 

 

UPERSONLIG MED EN REDSEL FOR FARGER…?

Hvorfor velger jeg å ha et hvitt og lyst hjem innvendig, og ikke et regnbue hjem fra topp til tå ?

 

 

Jeg brenner virkelig for å fotografere, å spesielt detalje bilder for å fremheve spesielle gjenstander. Med en lys og lett base i grunn i hjemmet kan jeg enklere fremheve kontraster å tydeliggjøre ting jeg ønsker å sette ekstra fokus på 🙂 (Viser til flere gode eksempler lengre nede i innlegget) Heldig som jeg er har jeg også en samboer som liker at det er lyse og rene linjer, og ikke alt for mye dilldall som ikke passer sammen i hvert eneste hjørne. Huset vårt er først og fremst et hjem for en familie, som også kan fungere som et slags “fotostudio” for hobbyen min om du missforstår meg rett.. 

 

 

 

Ser stadig folk kaste ut meninger om hvordan de mener andre “burde” hatt det hjemme, og tror liksom de sitter med fasiten selv. Hadde alle hjem vært like hadde det ikke vært noe spennende, det er jeg helt enig i. Men at folk må få skape den stilen de selv vil, enten om det er å leve i stuen til naboen eller om det er å leve i sin egen komponerte med inspirasjon fra fjern og nær det er opp til hver enkelt 😀 Det at 5 stk i en interiørgruppe har 2 av de samme vasene hjemme betyr ikke at stuen er lik ^^ Å det at en nyetablert jente på 25 år har litt mindre ting en en bereist 60 åring med mange år bak seg med å samle på gode minner i form at bilder, pynt osv det er også lurt å huske på at er en viss forskjell.

 

 

Farger er pent, på sin riktige plass. Det jeg også ser på som en fordel med å ha en base hvor alt er lyst, og møblene også går i de samme fargetonene,  er at jeg dæsje på med litt farger her og der i form av blomster, tekstiler og detaljer når jeg vil. Om man går lei er det mindre operasjoner å foreta seg, å man kan variere enklere i stilen men fortsatt ha det samme utgangspunktet 😀

 


 

Jeg er over hodet ikke redd for farger, jeg liker bare å ha kontrollen på “palletten” min, å ikke bare skape en smørje av alt sammen ^^ Så ELSKER jeg det lyse, klassiske og tidløse i grunn!

 

Se hvor ekstra godt disse sjønnassene av noen små gutter som leker viser igjen i bildet !!! 😀

 

 

Er det ikke fantastisk at man kan ha hvilke hobbyer man vil her i landet, å kose oss med hjemme vårt enten om det er fullt i farger eller ikke ? Det aller viktigste er at de som selv bor og lever der trives, og ikke lever på vegne av hva som inspirerer eller interesserer andre å ha 😀 Vi trives iallfall uhorvelig bra i vårt hjem, å gleder oss til å skape flere minner og bygge videre på stilen vår ! 😀 Hvem vet hvordan den utvikler seg ? Ååh men dette er bare såå gøy, dere !!!

#hus #hjem #interiør #stil #inspirasjon 

  ENKEL GARDEROBE TIL EN KRONGLETE GANG!

  Annonse


   

  Jepp! Det er ikke feil å kalle gangen vår kronglete. Vi har mye gang ja, men ikke store flatene om gangen hvor vi kan plassere møbler og oppbevare ting. For å få ting til å være enklest mulig å holde ryddig har vi tenkt en del på ulike løsninger. Vi dropper den typiske knagg rekken hvor jakker henger synlig, å tror vi har funnet på noe lurt for å skape best mulig orden.

   


   

   

  Et helt enkelt garderobeskap med masse plass for både jakker, luer dresser osv passet godt å sette inn i kroken utenfor gjeste toalettet. Jeg har også kjøpt et veldig stort speil til å henge opp på motsatt side. Skammelen passet ekstra godt inn her, å er helt super når vi skal av og på med yttertøy på Aleksander. Enda mer av kroken her kommer når den er helt ferdig, men jeg klarte ikke la vær å gi dere litt av den allerede 🙂 

   

   

  Håndtak mangler til skapdørene, og som sko skapa har vi valgt “Classic Luggage Handles” fra Riviera Maison, som på bildet over.

   

  Det som dere såvidt skimter av ting i dette skapet har vi flytta ned i det andre, å vil forbeholde dette skapet til gjester. En veldig enkel å grei plass å henge fra seg når en kommer inn til oss + at her er masse god oppbevaring for skoene våre også. Dette skapet var her fra før, men da som et rent skoskap. Vi har gjort litt om å ville heller ha mer plass til å henge fra seg tøy å ha skoene man ikke bruker så ofte et annet sted. Blir det for fullt opp her er vi heldig som har en bi inngang i kjelleren med masse plass til oppbevaring av det vi ikke bruker aller mest. En flise belagt og grovere gang når sølete regntøy og dresser fulle i sne skal inn. 

  Skoskap som disse er også geniale for skjerf, luer, votter osv 🙂 (De heter forresten BISSA, å koster bare 225kr stk på IKEA!!)

  Ser dere foressten hvor godt fargen på veggene kommer frem på disse bildene ? Fargen *Powder Rock* fra Nordsjö Maling, er vi veldig fornøyd med!!! Forhandler av maling og tapet til gang prosjektet er Interiørfaghuset T. Lund. De er foressten eksperter når det gjelder hus og hjem, å var skikkelig gode å hjelpe med å finne riktige farge på maling i forhold til den tapeten jeg ønsket å ha 🙂 Alt om gangprosjektet, samt før og etter bilder finner dere under kategori ->OPPUSSING<- på bloggen. Tapeten heter *DAN 1873* fra LEXINGTON, Borge. 

   


   

  Deilig å være tilbake på litt interiør kjør igjen ^^ Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på, så svarer jeg så godt jeg kan. Ha en fin kveld!

  Følg gjerne bloggen min på facebook, for inspirasjon, tips og råd fra hjemmet vårt -> HER <-

  #interiør #hus #hjem #oppussing #tips

   

   

  HJEM KJÆRE HJEM!

  Hjemme igjen etter sykehus oppholdet, å det med litt mer info i bagasjen! Undersøkelsen var som kjent ikke noe behagelig, da jeg ikke kunne få beroligende i forkant, men det gikk fint 🙂 Betennelsen hadde gått mye ned, og det er visst vanskelig å stille 100% diagnose før jeg igjen har vært inne til undersøkelse etter fødselen. Jeg fikk en form for behandling jeg kunne begynne på, da legen mente det samme som hun andre at det tyder på en form for ulcerøs colitt. Veldig bra, å jeg ser positivt på dette 🙂 Betennelsen går veldig i bølgedaler, så det blir spennende å se nå når jeg starter på noe om hvordan det vil funke. 

   


   

  Når det gjelder nyresteinen er den for stor til å komme ut av seg selv. Denne må knuses, noe jeg får time til i April når fødsel og alt rundt det er over. Alt blir veldig begrenset i forhold til babyen i magen, så her må en bare gjøre det beste utav situasjonen. En ting er iallfall sikkert, de tar utrolig mye hensyn til den lille, å det synes jeg er rørende å veldig viktig. Det lille mirakelet som lever der inne er jeg så ufattelig redd for, å elsker det høyt allerede! En ekstra god grunn til å bite tennene litt ekstra sammen å prøve stå i litt mer for den lille sin skyld <3

   

  Jeg får god oppfølging, å skal ha liten terskel for å ta kontakt med legekontoret om jeg merker noe anderledes. Som nevnt fikk jeg en form for behandling for mage/tarm greiene, og om smertene fra nyresteinen blir alt for kraftige, fikk jeg noe som skulle gjøre susen for dette også. Jeg er nå utskrevet fra sykehuset å hjemme i Kvitlyngveien. Føler meg ikke helt 100%, å ting går som sakt veldig i bølgedaler. Det er IKKE lett å skulle ta det med ro når man elsker å ha mye på tapeten, men jeg får bare bite tennene i sammen å være tolmodig. 

   


   

  Alt i alt er jeg fornøyd med de svarene jeg kunne få i dag, å glad for å være hjemme igjen <3 Neste gang jeg skal ha meg en tur til sykehuset, håper jeg det er fordi fødselen er godt i gang, og vi skal få hilse på lillesøster eller lillebror 🙂 Det skal ingenting til for å røre meg til vanlig, å bare et lite syn av en nyfødt inne på sykehuset får tårene til å trille nå.. Tenk at jeg er så nære å få møte nok et lite under <3 Det er sant det både sykehus personell og personer som har opplevd et kraftig nyrestein anfall sier, at det kan minne om fødselssmerter, å faktisk være enda verre. Det jeg syntes var forskjellen, var at med kraftige rier, har du iallfall et lite pusterom mellom de høye toppene, men at når nyrestein smetene var på de aller verste, var det ingen gode sekunder å “hvile seg på” i det hele tatt. Onsdag føltes for meg som en stor og lang smerte viss jeg skal si det rett ut, og som jeg håper å satser på at jeg aldri opplever igjen 🙂 I mellomtiden før steinen skal knuses har jeg iallfall noe smertedempende å ta for det om det skulle begynne å bli veldig vont, å slipper nok å kjøre sykebil igjen 😀


   

  Dette var en liten oppdatering. Nå vil jeg bare la det bli gode ting, inspirerende ting og søte ting her på bloggen fremover ^^ Jeg vil begynne med å vise det nye garderobeskapet til gangen litt senere i dag, å vise hvor godt fargen vi malte veggene med kommer frem nå når det begynner å bli lysere ute. Vi leker også med litt planer ang konsollbord, egenlaga møbelplaner vi vil sette til live, å enda mer spennende dill ellers til denne adressen som dukker opp i hodene ^^ Jeg er heldig som har en så kreativ og handy samboer, og som jeg sammen kan leve ut mine husdrømmer med på hvert vårt område å kose oss med det begge to 😀 Vi koser oss alle sammen, å jeg gleder meg masse til å kunne være rundt dørene med 2 små som springer etter hverandre å leker, å finner på rampestreker… Så lenge jeg ikke kommer med RM vasene til garasje, bod eller kontor, å okkuperer bordsaga hans med glitter, så er han veldig grei å medgjørlig ^^ Hehe 😀

   

  Igjen vil jeg sende en stor og varm takk til alle dere kjære lesere, familie, venner og bekjente for alle gode ord og støtte 🙂 Har absolutt ikke ligget for døden, å det finnes alltid noen som har det verre en oss selv uansett. Men vi har lov å gi beskjed om ting ikke kjennes normale å iallfall om det blir ekstra ille på så kort tid. Jeg har vært innom tema jeg aldri trodde jeg skulle havne borti, å kjenner det har vært tøft både for hode og kropp. Plutselig ballet ting på seg, men nå vet vi hva det er å jeg får den hjelpen jeg kan, og videre ordna skikkelig opp om ikke lenge når ting ikke kan være til risiko for et verdifullt liv i magen 😀

  Ha en strålende dag så lenge, å en riktig god start på uken! 😀 Nå gleder jeg meg til Aleksander kommer hjem fra dagmamma, for vi har virkelig mye kos å ta igjen, dere !!!!!!!!! 😀 <3

  HER SNAKKER VI LEKKERT!!!

  Noen andre som har det problemet at når en først setter seg til på pinterest, så flyr tiden avgårde å man mister HELT kontroll…

   

   

   

  Vakre hus, hager, barnerom, soverom, stuer, kjøkken, små og store prosjekter for både far, mor, søster, bror og barn. ALT finnes på pinterest, å det er en hel verden av ren inspirasjon og knallgode tips der ute.

   

   

   

   

   

   

   

  Disse bildene beskriver virkelig mine favoritter rett ut. Lyst, lett rent og pent! litt rustikk innimellom, for å skape litt kontraster i et ellers lyst hjem, og tekstiler for å skape tekstur. Eleganse og følelsen av ro, sammen med grønne planter som frisker opp og setter prikken over i’en! PERFEKT!

   

   

   

   

  Litt mørkere toner kan også settes inn for å skape et lunere og varmere rom. Hos oss vil jeg fokusere på mer brune detaljer i år, og med små fargespill for å skape mer liv i hjemmet. Det lyse og luftige skal forbli i grunn. Herlighet så mye vakkert det er der ute! Skulle ønske jeg visste nøyaktig hvem som skal ha æren for disse bildene! For disse flotte hjemmene kunne jeg nemlig tenkt meg å sett mer av!! Hva synes dere ? ^^

  HALVVEIS TIL 50!!

   

  God formiddag folkens!💗🌟 Trodde dere jeg kjeda meg her jeg lå? Det skal ærlig innrømmes at alt hadde vært mye bedre om jeg var i stand til å sprette rundt, være ute å nyte været med en tur osv. Men! Man må gjøre det beste man kan, å der er jeg heldig som ikke er helt rådløs ^^

   

   

  I går var det 25 år siden jeg så dagens lys, å den dagen ble feira på en litt spesiell måte.. Noen ville nok dratt rett på byen, samlet en god gjeng venner og kost seg sammen med, familieselskap eller bare også latt den gå forbi i stillhet. Jeg synes det er kjempekoselig med selskap, å liker godt besøk. Ikke nødvendigvis for å feire noe heller, men tenker at godt lag er viktig innimellom uansett 💗🌟 Først fikk jeg besøk av mine kjære gutter hjemme, PB og Aleksander 💗 Deretter kom flere familiemedlemmer utover dagen, og også en veldig god veninne fra Oslo som egentlig skulle ha vært hos meg i helgen for masse kos og festligheter. Veldig koselig av henne å ta turen likevel selv om helgen ikle nøe som den først var planlagt 🌟 Hun har litt familie og venner ellers i området hun besøker, så jeg er sikker på at hun får en kjempefin vestlandstur likevel 💗

   

   

  Nå blomstrer det på hele rommet, å luften er full av friske og rene dufter! Blomster er noe av det vakreste som fins, å jeg er helt i ekstase over alle de vakre overaskelsene som dukka opp i går 🌷🌟 Jeg føler meg uendelig rik, når jeg tenker på det verdifulle nettverket jeg har rundt meg !! Å jeg er sikker på at formen hadde vært 10 ganger så dårlig hadde jeg ikke hatt alle disse herlige menneskene i livet mitt å tenke på å glede meg over hver eneste dag 💗 Bursdagen min i går ble annerledes ja, men det på en fin og koselig måte 💗🌟 Kjempe takknemlig !!

   

   

  Legen kom også med en “bursdagspresang” til meg i går, å fortalte at jeg skulle få komme inn til videre undersøkelse av tarmen på mandag i stedet for torsdag. Og at mye av smertene fra onsdag var nøtt å skyldes nyresteinen likevel.. Jeg skulle også få reise hjem på perm i dag til i morgen om jeg føler meg bra nok, noe jeg satser på å prøve 🌟 Får med meg litt til å bli hjelpt med om det skal være nødvendig, å vet hvor sengen min står her inne om jeg skulle måtte raskt inn igjen ^^ Gleder meg SÅÅÅÅ MASSE til min egen seng igjen !! Å ikke minst til å få se mine kjæreste gutter hjemme 💗

   

   

  Jeg vil avslutte dette innlegget med å takke dere alle for oppmuntring, støttende ord, meldinger og telefoner dere gir meg om dagen 💗 Det varmer veldig, og er til stor hjelp for humøret og mer positive tanker. Dere er gull verdt hver og en, å jeg setter så uendelig stor pris på det 🌟 TUUUSEN TAKK!!

   

   

  Ønsker dere en kjempegod og fin lørdag, å håper dere holder dere friske og raske !!🌟🌷 Nå gleder jeg meg til å bli henta for å iallfall å prøve nyte denne fine dagen hjemme 💗

  TITTEI FRA SYKEHUSET!

  Plutselig bare ballet ting på seg.. Mageproblemene har bare blitt verre, å i går bar det inn til sykehuset med ambulanse fra legekontoret.. Morfin hjalp ikke på smertene, så det sier vel sitt. Vi fikk likevel roa dem ned utover kvelden på sykehuset.

  Siden jeg vet jeg går rundt med betennelse i tarmen, å allerede er til utredning for dette trodde jeg at det hadde noe med det å gjøre.. Men så viste det seg at flere ting peka i retning nyrestein i stedet. Barnet ble nøye målt og følgt med på, å her er alt som det skal heldigvis 🙂 Det er det aller viktigste !!

  Som sakt blir ting veldig begrenset i forhold til både smertestillende og diverse undersøkelser på grunn av graviditeten. Jeg fikk tatt en UL i dag i steden for CT, for å finne ut mer om en eventuell nyresten. En stor sten ble funnet, men til min store skuffelse viste den seg å ligge på et sted som ikke ville å gi noe skade for noe.. Som også betydde at legen ikke kunne skjønne at den skulle skape så store smerter som det jeg hadde i går. Veldig deilig å finne ut at det var noe, men samtidig litt nedtur å ikke være helt ferdig me å løse mysteriet om de grusomme magesmertene..

  Det koster ikke mye med et smil, men det er ikke alltid det er like lett å smile 🙂 Jeg prøver så godt jeg kan å holde motet oppe å kan ikke tenke noe annet en at de snart vil finne ut av dette. Google holder jeg meg langt unna, da det bare skaper mer frykt en glede. Helt ærlig er jeg veldig engstelig, men vet også jeg ikke kan gjøre noe med dette uansett hva.

  Jeg klamrer meg fast til øyeblikk som dette, å nyter hver et spark fra lillegull i magen. Dessuten er jeg såå heldig å ha verdens beste samboer, familie og nettverk av venner og bekjente rundt meg som støtter opp 🙂 Skal se at dette går kjempe fint, men jeg håper for både kropp og hode at jeg finner ut hva som skjer snart.. Det å få besøk av Aleksander, søster, mor og Pål Børge i dag var fantastisk. Å man kan vel bare se at gleden i dette bilde kan gjøre underverker for enhver 😀

  Foresten så fikk jeg allerede time på mandag til grundigere undersøkelse av tarmen i neste uke (Koloskopi). Det er veldig deilig at ting man hører folk venter på kjempe lenge går veldig fort i dette tilfelle. Kjempe takknemlig for at dette blir tatt alvorlig!

  Dette var en liten oppdatering! Må ærlig innrømme at jeg savner veldig min egen seng akkurat nå.. Men likevel så vet jeg at jeg er på den beste plassen.. Og at snora jeg har ved sengen her, er viktigere å mer effektiv en å ligge hjemme, være sta å bare håpe at vonde ting går over av seg selv når de kanskje ikke vil gjøre det..

  Det gode hummøret velger jeg å beholde, å tar ingen sorger på forskudd. Nå skal jeg prøve å kose meg med litt inspirasjon av den beste sorten, mens jeg tenker på de jeg er så glad i hjemme <3 Tusen takk for alle gode ord folkens! Dere vet ikke hvor reparerende det kan være i seg selv 😀 <3 Jeg blir helt rørt ^^ Gleder meg til å komme sterkere tilbake med MASSE inspirasjon igjen! 😀 Dere blir ikke kvitt meg så lett ^^