I MORGEN BLIR DET FEST!

 

På tampen av året, å rett før det nye! Her skal det feires!! I år som i fjor skal vi være hjemme på nyttårsaften med familie og venner. Mine søsken kommer med følge og barn + 2 veninner. Ribbe på menyen, pakkelek og masse tull og moro! Dere skal selvfølgelig få  se alt av borddekking og pynt, men får først en liten smakebit her ^^

Været er ikke det vakreste om dagen, og vinter ser vi få tegn til.. Det minner mer og sure høst dager, så vi håper det blir litt opplett i morgen slik at det er best mulig sikt når det braker løs om kvelden!

Det er grønt, men jeg ønsker meg snø på denne tiden av året! Thihi ^^ Hvordan ligger dere an med forberedelser til i morgen ? Nå har jeg bare å stryke skjorter igjen, gå over gulvene og få ribba i ovnen! Så er det bare å ønske velkommen <3

 

 

 

HVA SKJER I DEN PRIVATE ROMJULEN..?

 

Mellom julemat, julekaker og juleselskap er det deilig å få lufte egne «juleskinker» å komme seg ut i frisk luft med ugjevnt underlag! Vi har brukt romjula godt utendørs til nå og fått koselige morsomme minner vi aldri vil glemme! Gullkorna kommer på rams om dagen, å det er bare helt fantastisk!

Spesielt gøy er det å lete etter husets far, når han gjemmer seg bak trær… Thihi!

En godtepause i skogen hører med på turer som dette! Vi brukte vår 2. juledag ute, og det var utrolig deilig etter mye julekos inne! Selvom det ikke er mye som minner om vinter her vi bor, har vi hatt det riktig så koselig med julestemning likevel!

 

 

Noen koselige innblikk i en helt nydelig romjul! Aleksander fikk foressten sykkel til 3 årsdagen sin, som det også har blitt noen turer med disse dagene ^^ Barna trives med å være ute, noe vi elsker også! Nå håper vi bare værgudene drysser litt sne til oss snart, for vi fikk kjelke til jul! 😀

Ønsker dere en fortsatt fin romjul folkens! I morgen skal siste rest til nyttårsfeiringen handles inn, å jeg gleder meg som et barn til den dagen også! Vær sammen, kos dere og nyt tiden <3

JULEKVELDEN 2018!

Tittei alle sammen! Dere skulle jammen sett den gleden i små øyene som vi fikk se på julekvelden i år! Gurimalla sier jeg bare <3 Skulle virkelig ønske jeg kunne dele den med alle!

Jeg skal ta dere med på det jeg kan, så får dere sett litt iallefall <3

Så fulle i energi og glede som barna var denne kvelden har vi ikke sett maken til noen gang! Vi har gira dem godt opp i forkant, å jeg tror de kommer til å glede seg til jul hver eneste dag etter dette.. Thihi ^^ Julen skal være spesiell når man har muligheten, å jeg er evig takknemlig for at vi kan feire jul på denne måten! Julen er for barna å etter at de kom til verden har julen blitt enda mer spesiell for meg <3

JULEFRED FOR SJELEN MIN ER KANSKJE IKKE HELT SOM DIN?

 

God kveld alle sammen <3 Er dere i havn med juøeforberedelsene ? Her i huset kan roen senke seg, å vi er helt klare for jul! Klærne henger strøket og klar, frokostbordet står dekket, fruktskålen mekket og julesteømpene er stappet ^^ Vet dere hva som gir meg ekstra julefred i sjela ?

Med ekstra julefred i sjela, mener jeg hva som skal til for å kunme sette seg ned å nyte! Være ferdig mer forberedelser og føle seg skikkelig i havn. I dag vant jeg kampen på vaskerommet, noe jeg aldri trodde jeg skulle være i havn med føl jul… Snakk om julefred i sjela dere! Andre som kjenner på det samme? Thihi…!

Riktig god jul alle sammen!! <3 Gled og kos dere over de små tingene, å dere skal få se at verden er STAPPFULL i glede!! ❤️✨

JULEGAVEPYNTING, HELT FANTASTISK GØY!

Hjertelig god lille julaften dere! Er det ikke herlig vel ? I går satt jeg oppe å fikk ordnet og pakket de siste julegavene, å endelig kan heg vise dere resultatet av årets gaver!

Naturmaterialer på gaver er fantastisk vakkert! Akkurat på disse har jeg brukt kunstig granbar, da jeg hadde så mye rester av et gammelt kunstig tre. Fin måte å gjenbruke på, sammen med kongler som er selvplukka ^^ Jutestoff er helt genialt å ha litt av også, iallfall om du bruker gråpapir som her. Det gir gaven mer liv, og jeg elsker strukturen i stoffet.

Som jeg nevnte tidligere en dag har barna fått sin helt egen vri på gavene som er til dem. For eksempel ser du et reinsdyr inn i siste bildet, hvor merkelappen er i nesen ^^ Ble inspirert av noe jeg kom over på pinterest, å er veldig spent på om innpakkingen blir lagt merke til av småtassene <3

Ellers er det bare å lene seg tilbake å nyte denne fine tiden med de man er glad i!! Husk at det er tanken som teller med jul, glede og kjærlighet og ikke mengde av materialistiske ting <3 Ta vare på det som betyr mest for deg, å det som gir deg masse påfyll!

JULESTEMNING I HVER EN KROK!

Hos oss vil jeg at julen skal vise seg i hver en krok, i alle etasjer! I år er det ekstra spesielt da rødt har funnet veien hjem igjen <3 Stemningen er på topp, og her skal dere få se ekte julestemning på soverommet og i gangen nede!

Tenk dere, bare to netter til nå, så er det selve julaften! Jeg gleder meg helt ekstremt mye, å det jeg gleder meg til aller mest, er å se gleden i øynene til barna <3 Det å få være sammen med familien er det aller viktigste, å det skal vi virkelig være i julen 🙂

Kos dere masse, denne bittelille julaften <3

#jul #interiør #soverom #hus #hjem

SE HVA SOM SKJER HER I HUSET!

Nå er det ikke lenge før det braker løst dere! Juleselskaper, masse familietid, latter, sprell og masse glede! Julen er her og dette har til nå vært den mest spennende og morsomste måneden på lenge!

Det gjenstår fortsatt litt, og jeg tror jeg ligger godt an vært år.. Men kommer alltid på nye ting når noe er i havn.. Thihi! For meg er nok det bare litt ekstra sjarmerende også, å hører liksom med.

Nå er det pynting og dilling med gavene som gjenstår å bli ferdig med, før roen senker seg. Dere har sett litt tidligere, og her er en smakebit på en litt annen måte og pynte på.

Den søte lille rampenissen sitt opphold her hos oss er snart over, og han skal hjem til Nordpolen å være til neste desember. Ungene elsker han, og synes det er utrolig spennende å se hva han har funnet på, om morningene. Bildene vitner om at han nå har slått seg sammen med bamsen bjørnis og stellt i standnissefrokost! Woooow! Jeg tipper det er to som blir i 100 i morgen, om ikke enda mer.. Gleder meg!!

Ellers ligger jeg godt plantet under dyna nå, og øynene er på vei igjen. I morgen er planen å ha førjulskos med en veninne, for å gjøre unna de siste småtingene og videre skal jeg i forening på kvelden. Kjempe bra start på juleferien må jeg si!!!

Når skal dere ta juleferie foressten ?

Tusen takk for at dere titter innom her <3 Ønsker dere en riktig god natt <3

 

#jul #juletid #rampenissen #kalender

INNPAKKNINGSTIPS MED EN MORSOM TWIST!

Her i huset er pakkingen godt i gang for årets julefeiring. Rødt har virkelig tatt overhånd dette året, å jeg har også tenkt litt anderledes når det gjelder dekorering av gaver. Gjør dere klare for koselige tips!

Det er ingen hennelighet at jeg elsker å dekorere gaver. Noe som virkelig er halve moroa med hele julestria er nemlig dette. I år tenkte eg å gjøre barnas gaver enda mer barnevennlig på utseende, å sjekka Pinterest for tips. Gurimalla så mye kult jeg fant, å resultater ser slik ut til nå!! Rudolf med navnelappen i nesen, bjelle og sløyfe. Superkoselig!! Det kjendte julemotivet med bil og juletre på taket fant jeg også enormt mange eksempler på. Min vri ble slik som dere ser på bilder under, å jeg er kjempe fornøyd ^^ Spesielt når tegning egentlig ikke er helt min greie… Thihi..^^

Barna bryr seg nok mest om det som er i pakkene. Men! Kanskje jeg kan fange deres oppmerksomhet til innpakkningen om den er litt anderledes og spesiell likevel ? Det gjenstår og se ^^ Koselig og barnslig syntes jeg at det ble, og det tipset med den bilden og treet på toppen, det ble jeg bare heeeeelt forelsket i!! Trærne er kjøpt veldig billig på søstrene grene 🙂

Hvordan ligger dere an med innpakkningen ? Nyt kvelden alle sammen, og riktig god 3.søndag i advent <3

 

#jul #julegaver #innpakkning #interiør #hus #hjem

 

FROKOST UNDER BORDET!

Tro det eller ei! I dag tidlig da huset våknet til liv hadde det skjedd noe helt spesielt i stua vår…..

Rampenissen som har flytta inn her i desember hadde dekka opp skikkelig koselig til oss under spisebordet!! Wooow for en luring han der altså..

Dette var både morsomt og utfordrende.. Kanskje spesielt for den lengste kroppen i familien.. Thihi ^^ Vi storkoste oss og barna var i ekstase! Ekstra spennende var det også at melken i kjøleskapet hadde blitt blå over natten på magisk vis..

Tradisjoner er viktig. Å selv om jeg fører flere gamle tradisjoner videre nå i julen, er det også en tid for og lage seg flere og egne tradisjoner. Vi ønsker en barndom fylt av gode minner for barna våre. Det beste vi kan gjøre for å orde det er å gjøre helt enkle og koselige ting som blandt annet dette sammen. Litt utenom det vanlige, veldig gøy, og noe som vi tror kan sette gode spor. Det koster ikke noe med kjærlighet, å det skal disse skattene få så mye de bare vil av <3

 

#desember #familie #jul #interiør #rampenissen #julekalender #familie #kjærlighet

VÅRT JULEHUS 2018!

Julen er godt i gang hos oss, og har allerede vært det i 3 uker. I kveld vil jeg gi dere et rent juleinnlegg av vårt julehus, midtvegs i desember.  Enjoy <3

Følg meg gjerne på instagram ( @interiorbymarie ) for daglige bildeoppdateringer og live oppdateringer ❤️