SHADES OF GREY, SHADES OF WHITE?

Annonselenker


 Man er absolutt ikke en grå mus selvom man har stua full i betong eller grå kontraster! Har du hvite og rene linjer i hjemmet, er det ikke så mye som skal til for å røffe litt opp. Det er også en nøytral farge som ikke tar for mye oppmerksomhet , noe som gjør at det er lettere å plassere.

I fjor var det inn med betong, å det ser ut som betong er bare blir mer og mer populært i år også. Det samme gjør ting i tre. Gjenbruk og det å dra inn ting fra naturen er også noe som går igjen i år.

Mer mørke og dystre rom, gjerne lyst i utgangspunktet som dempes av mørke kontrastvegger. Jeg for min del har ikke planer om å gjøre noe i stuen i år på veggene, men det er mye det går an å gjøre med møbler og interiøret..

Betong urnen og hjertene på bordet, lykten på tv benken og magasinholderen i rotting er å finne hos DrLykke.no. Det samme er vasen og de kunstige rosene på peisen.

 Litt inspirasjon og tips! Håper dere har en strålende dag!


 

–> Liker du bloggen min, å synes jeg fortjener å vinne en interiørpris for det jeg gjør ? <–
Bruk 3 sekunder, klikk << HER >> å stem på Kvitlyngveien. På forhånd tusen tusen takk !! Det betyr utrolig mye!!

 


 

LEVNDE LYS OG FRISKE BLOMSTER


Levende lys, friske blomster, vinterstid, tacosuppe og fredagskveld! HERLIG!

Den lille skatten sovnet i sengen sin i 8 tiden, å foreldrene har hatt hver sitt sofahjørne fullt av puter å ligget strekk ut i. Det har vert en innholdsrik uke, så det var godt å synke sammen å puste godt ut. Er litt bekymret for at vi brygger på noe, da vi har vert litt rare i formen i dag og har flere som holder sengene rundt oss.. Neste uke blir veldig travel, å neste helg skal vi ha dåp. Ingen tid for sykdom her i gården, så vi får samle krefter i helgen å håpe det bare har vert noe vi har spist..

Håper dere nyter fredagskvelden, å får eg super helg! 


 

Vil du gi meg din stemme, å hjelpe meg med en konkurranse? Klikk HER for å gi meg din stemme. På forhånd, tuuusen takk!!

 


 

BORT MED DET STIVE, INN MED PERSONLIGHET! – DIY


Hvorfor pynte stivt og “vanlig” når man kan være kreativ å personlig ? 

Min søster hadde barnedåp for sønnen sin i helgen, å Aleksander sin dåp står snart for tur. Kjenner jeg får greie pyntenerver etter å ha vert i denne dåpen her, å sett så utrolig mye fint og kreativt ! Hva skal jeg gjøre mon tro?

 

Jeg leser ofte på interiør og -DYI- sider på facebook at folk spør om tips til hva man kan bruke alu bokser til. Her er et flott eksempel på nettopp dette. Litt blonder og garn/jutetråd, og de er PERFEKTE til små vaser rundt på bordet. Her er det brukt lyseblått garn, som er surra flere runder rundt før tråden er festa med en sløyfe.

Noe som rører utrolig mye, å som jeg aldri har sett noe annet sted er hennes vri på bordkorta. Hun er en jente som er glad i å tegne, å har tegna masse til sin lille prins som han skal ha på rommet. Her har hun rett og slett gitt en liten bit av sin egen søte kunst, til alle gjestene. En nydelig tegning av en isbjørn og en pignvin som går sammen. Denne har hun skannet inn på pcen, printa ut i mindre format å limt på et lite lerret, som står på eget stativ ved tallerkenene. Utrolig personlig, å vakkert! Serviettene er ordnet til som en sløyfe, og gjør et søtt preg på bordet. 

På veggen over gavebordet har hun festet en lang tråd i veggen. Her har hun klipsa på med små klyper, masse forskjellige bilder av han fra han ble født og fram til dåpsdagen. Hun har brukt sort og hvitt bilder. Det som var morsomt her, var at mange av gjestene var på bildene sammen med han, noe som vekka fine minner. (morsomt tips til konfirmasjon også???) Utrolig koselig! Hun har også klipsa noen bilder på en trollhasselgren ved siden av den flotte lekebilen. 

Vasen med rosene i er forressten en gammel fille som er dyppa i betong.

 På kakebordet var det noe for enhver smak, å utrolig masse godt! Det er alltid litt farlig med slike selskaper.. Cupcakes er hun en reser på! Har du først tatt en, tar du garantert en til.. Her har hun limt på små bilder av dåpsbarnet i små runde blondepapir, som hun har stukket ned i de små kakene. Kjempe søtt, å utrolig stilig! 

Dette er en rettferdig dame med stor omsorg for andre, og en som er opptatt av at alle har det bra og gøy rundt henne. Dette fikk hun som alltid, utrolig bra til i dåpen til sønnen sin. Hennes og sønnens varme og glede har hun lagt igjen overalt i festlokalet, å tilogmed gitt en liten bit av til alle gjestene. Det var lille Tristan dagen handlet om, å for en liten som ikke kan gjøre så mye utav seg, fikk han virkelig sitt eget preg på dekorasjonene han også. 

Utrolig gjennomført, kreativt og supersøtt !!


–> Følg gjerne bloggen min på facebook, for mer inspirasjon og tips! <–


 

FRISK OG LEVENDE FRISTELSE!


Slanke, pene og levende, er de overalt å se om dagen.. I dagligvarebutikker og hos blomst og plante forhandlere.. Ikke bare er de et vakkert syn for øyet, de får oss også til å tenke på at det går mot vår. Iallefall tenker jeg at etter tulipaner kommer påskeliljer, å med det kommer varmere vær og lysere dager. 

Siden jeg er over gjennomsnittlig glad i hvitt, måtte jeg selvfølgelig ta med meg litt hvite tulipaner hjem en dag jeg var ute. Disse lå foressten i bilen i over 8 timer, kaldt og godt. Smitta de på nytt, å de er friske, fine å holder seg godt. De var litt slakke, å jeg trodde nesten de ville passe best i komposten, men de klarte seg veldig fint. Synes de er penest før de har opnet seg helt, å var selvfølgelig rask med å knipse litt bilder..

Hvilken farge er deres når det gjelder tulipaner ? 

– Ha en vakker dag alle sammen, å en fin start på ny uke –


 

VIL DU GI MEG DIN STEMME?


Saleduck skal ha en Interiør Blogger Award, og jeg er så heldig å få være blant de nominerte. At jeg er nominert til en pris, synes jeg er en premie i seg selv, å føler med det at jeg allerede har vunnet masse. Det å få lov til å bruke en lidenskap til å inspirere andre, er bare så utrolig gøy!

“Saleduck har valgt ut 10 bloggere som vi mener fortjener å vinne en Awards. Det finnes i dag flere tusen blogger i Norge innen Interiør. Vi har plukket ut 10 norske blogger med personlig stil og innhold som inspirerer sine lesere. Disse bloggene er en inspirasjonskilde for moderne kvinner og menn”

1. plassen er en premie på 5000kr å det hadde selvfølgelig vert utrolig gøy å vinne. Disse pengene hadde kommet utrolig godt med til videre utvikling og prosjekter i huset, noe som igjen gir inspirasjon og glede for andre. 

Liker du bloggen min, å synes jeg fortjener å bli “årets interiørblogger 2016”,  klikk HER å stem på Kvitlyngveien, Marie Oftedal.

Tusen tusen takk for at dere gir meg denne muligheten !!! 

 (Legger ved litt bilder og tilbakeblikk)

 

 

 

 

 

 

 

 

#interiør #boblen #detaljer #rivieramaison #stue #barnerom #diy #inspirasjon #lidenskap #mitthjem


 

 

 

 

BARNEROM! FARLIG MED FOR MYE PÅ STELL..


 Dere vet jeg elsker å dille med interiøret, å koser meg skikkelig med styling og fotografering i huset. Om det gjelder stuen, vaskerommet eller barnerommet finnes det alltid noe å ta bilde av eller å dille med. Barnerommet er ikke bare et tomt rom i huset lengre, men soveplass for en liten skatt. Det er ikke så mye ting her enda, men det begynner å falle på plass litt etter litt.

Foreløpig brukes rommet bare til soving, å han er for liten til å herje rundt å leke. Jeg hadde mange planer her i sommer, men det er ikke alltid jeg tenker på tid og nødvendighet når fantasiene mine svirrer.. Derfor har det ikke begynt å se ut som et barnerom før nå. Det er fortsatt ting som gjenstår av småmøbler og diverse til veggen, men jeg tror ikke Aleksander bryr seg om det…

 

Den store kisten kjøpte jeg på IKEA, å skal absolutt kjøpe fler. Stor og god som rommer mye, samtidig som det er et fint møbel. Jeg ser absolutt for meg en slik i stuen til å ha leker i. Veldig god som putekasse også.

Det er en hel drøss med barneromsinteriør, og inspirasjon der ute. Noen barnerom ser bebodd ut i flere år før babyen i det hele tatt er født. Dette ser utrolig koselig ut, men når jeg tenker etter fatter jeg ikke at folk tørr. Jeg vet jeg ville ha flere ting på plass selv, men innså etterhvert når det nermest seg at det ikke var nødvendig å ta helt av.. For det første får han ikke gleden av det på lenge, å for det andre kan det skje så utrolig mye i en graviditet og under fødsel, at jeg tenker det måtte vert grusomt å kommet hjem uten baby, til et rom proppfullt av barnegreier… Å det er ikke til å stikke under en stol at det desverre er alt for mange som har måttet oppleve det.

Så foressten på en interiørside på Facebook her om dagen, en jente som netopp hadde funnet ut hun var gravid, og trengte tips til barneromsinredning.. Hun var i full sving. Kan forstå en blir ivrig, men det var bare drøyt. Å dette var lenge før de 3 første månedene var forbi…

Jeg syntes allikevel det var stusselig at det bare skulle være en seng på Aleksander sitt rom, når han skulle sove der inne. Noe måtte vi ha, og mer blir det etterhvert. Foreløpig er det nok jeg som har mest gleden av tingene, som jeg kan dille med å fotografere når jeg har litt tid for meg selv. Det går mye i rolige bruntoner, grått og hvitt. Etterhvert skal dere få se litt mer blått i forskjellige toner, en rød liten Harley Davidson og litt oransje. Spennende?

Hvor synes dere grensa går? Hadde dere alt klart på forhånd? Gleder meg til det flyter av leker på gulvet, å synet av en blid og fornøyd gutt midt mellom alt sammen.

Håper dere har hatt en fin dag, å får en god natt søvn. I morgen skal jeg dele noe kjempegøy med dere, så ta gjerne en tur innom da. Vi snakkes!


 

EN LITEN DOSE ROSA?

Annonselenker


 For en herlig mor jeg har, som kom med friske vakre roser her om dagen! Friske blomster er bare så nydelig, å det frisker opp hva som helst. Det frisker opp humøret, og det frisker opp en stue.

Det nyeste godteriet, er denne lekre puten fra Gant. Den passa perfekt inn i putesamlingen, å er med på å gi sofakroken et nytt utrykk. Har fått sansen for stjerner, å faller mer og mer for ting med stjerner på.

Puta er kjøpt hos ELLOS.NO , å der kan du fortsatt gjøre mange flotte salgskupp! Flere lekre interiørartikler fra Gant Home HER . Kvaliteten på puten er av den beste sorten, og netopp slike ting kan være lurt å sikre seg på salget, da det har en litt høyere prisklasse.

 Ser du foressten hvor godt rosene kommer frem i sofakroken? Noen basisfarger i bunn, å du kan leke deg med hva som helst av detaljer og farger. Kjempegøy!

Litt inspirasjon denne tirsdagen, kanskje fikk du noen tips? 

Ha en strålende kveld!


 

FREDAGSINSPO!

Annonselenker


 

Litt inspirasjon fra stuen. Jeg har funnet min base, å bare elsker å variere i interiøret! Det er sjelden det står pynt og dekor på samme plass over lengre tid her i huset. 

Levende lys er magisk samme hvilken anledning. Det er ikke mye som skal til for å få det lunt og koselig.

Ønsker dere en fortryllende helg! 

  Veneto lykt fra Herstal i medium HER

Vase med lekre kunstige roser fra herlige DrLykke .

 Veneto lykter fra Herstal i Small HER .


 

 

 

WHITE THURSDAY..


 

Snøværet vi venta på i slutten av fjoråret, den kom nå på nyåret! Nå synes jeg snøen passer best på fjellet, da det somregel bare blir slaps å is her på Vestlandet. Så lenge den ligger som idag og i går, er det nydelig! Å Kvitlyngveien kledde godt det hvite teppet som la seg.

Jeg fortsatte kosen fra igår, å var oppe i 5 tiden å fyrte i ovnen å kokte kaffe etter at mini var sovna god og mett. Er ikke så flink på å bare sitte i ro og ikke gjøre noe, men jammen kjentes det ut som kroppen trengte det.

Nå sover mini igjen etter mye lek på gulvet, og kos og smil i sofaen. Da passer det godt å lene seg tilbake med ipaden, å redigere bilder med musikk på øret, å bare la klesvasken og ellers huslige ting jeg normalt sett ville fått unna når han sover, vente! 

Ha en deilig dag dere! 


 

 

LEVENDE LYS OG ROCK’N ROLL!


En liten titt innom fra oss i Kvitlyngveien. Fyr i peisen, levende lys, en god mett og sovende baby i armende, å god gammeldags rock’n roll på øret! Trenger jeg si noe mer ? En virkelig deilig dag! Å vi har ikke tenkt å rikke oss noen sted.. Det snør også masse idag, å desto bedre ble denne kosedagen inne. Livet smiler bredt, å jeg er så utrolig takknemlig for alt sammen!

For en liten tass som er resultatet etter en Metallica konsert på Valle Hovin i 2012, skal han absolutt tidlig krøkes med skikkelig musikk! Om det stemmer at barna påvirkes av musikken allerede når de ligger i magen, kan det godt være det blir en liten metalfan som foreldrene..

Mor har også en litt bredere smak enn faren i huset på de ulike sjangrene.. Slik at faren passer godt på når mor skal høre på “jentesanger”, onkel P å Kurt Nilsens julesanger, i frykt for at Aleksander skal bli påvirket i “feil” retning… Det jeg hører på mest i følge spotify er fortsatt metal, så han får betrygge seg med det.. 

Nå er det *Unforgiven 3* til Metallica og *You and I* til unisonic som går på repeat for øyeblikket.. Legger ved link under,må anbefaler å lene seg tilbake å høre begge. Vertfall den siste linken..

Ha en fortsatt strålende dag alle sammen, det skal iallefall vi! 

https://m.youtube.com/watch?v=e5EDxgBKy_M

https://m.youtube.com/watch?v=J3m6et00DfQ