ÅRETS NYTTÅRSBORD!

Dette har jeg gleda meg til, dere! Å pynte bordet til nyttårs feiring her på adressen. Tradisjon tro har vi den 7. feiringen på rad hjemme, og nyttårsbordet er mitt høydepunkt når det gjelder borddekking.

I år har jeg valgt å gå for en Gatsby inspirert look / 20 tallet. Gull og sort var i tankene, samt fjær og noen rålekre vaser jeg brukte som utgangspunkt sammen med fargevalget.

Serviset er fra «Cape» serien til Halvor Bakke – Magnor Glassverk. Sammen med matchende «pure champagne» bestikk og glass fra Tokyo serien til Simen Staalnacke, også Magnor. Dere har sett serviset flere ganger før, og jeg liker det veldig godt. Her som gullet blir hentet opp så mange steder, kommer også serviset enda bedre frem.

Blomster, fjær, grønt og pampas/tørka er fra Floriss Ålgård. Har alltid en ide/tanker før jeg drar ut for å sikre meg blomstene, men ser aldri helt for meg før jeg er i butikken og ser utvalget. Det å drøfte litt planer med betjeningen er også veldig lurt. Plutselig får du nye tips og ikke minst gode råd. Videre er det å vekke ideene til live på bordet, absolutt kremen!

Lysestaker vi fikk til bryllupet, så fine! Lysene, confetti, serviettene, lyslenke og hattene har jeg kjøpt på Nille. Det samme med pinjatastjerna, som inneholder godteriposer. Hver en serviett inneholder en confettikanon. Vi skal være 3 voksne og 4 barn i kveld. Gjett om det skal bli god stemning og mye glitter på gulv og bord!

Med 30. års jubileum i januar, passet det ekstra godt å bruke jubileumsvasen til Halvor Bakke, Rocks, når man skal feire overgangen fra et år til et nytt. Ønsker dere alle et helt fantastisk godt nytt år! Tusen takk for det gamle, og jeg er sikker på at vi både ses og skrives mer i det nye <3

JULAFTEN 2021

Et bilde sier mer en 1000 ord heter det. Da får du noen tusen her, med et bildedryss av glimt på selveste julaften. Tenk første året som herr og fru. Første året som familien Levang <3

Jeg har jobbet julen i år, og på vei hjem fra jobb julaften, dro jeg rett til Floriss Ålgård for å kjøpe med meg litt blomster <3 Selvom det er jobbing om selskaper hos familie, bare må jeg ha blomster til jul. Laga og en bukett som vertinnegave til mor <3

En snøkrystall pryder treet så fint midt i bildet og den fikk jeg av en søt kollega. Hun er forresten som en stjerne, en smilende solstråle. Når noen vet jeg elsker julen så intenst, og den vakreste snøkrystallen kommer fra henne som en julehilsen og takk for fine arbeidsstunder, ja da smelter hjertet <3 Et helt nydelig symbol på gode minner <3

Pepperkakehusene ble knust på dagen, og som dere ser, så var plutselig baksiden av husene uten godteripynt.. Lurer på hvorfor… Hehe..

Vi feira sammen med min side av familien i år <3 Se så fint mor hadde pynta det lange bordet! Helt nydelig, og så majestetisk med amaryllis! Et syn, og en helt fantastisk julekveld.

 

Så enormt takknemlig, for familien, for julefeiringen, for alt. Enormt heldig, og stolt over gjengen min <3 Det å se glimtene og gleden i barnas øyne denne kvelden, det er virkelig det beste som fins <3

JULEGLIMT

4. søndag i advent, og 5 dager igjen til jul <3

Hva er det viktigste med julen for deg ?  For meg er det familien, gledene og minnene som skapes. Minner og tradisjoner som mimres om, lever videre og gleden i barnas øyne.

Tenn lys, nå stråler alle
De fire lys for ham
Som elsker alt som lever
Hver løve og hvert lam
Tenn lys for himmelkongen
Som gjeterflokken så
Nå møtes jord og himmel
I barnet lagt på stå.

– Sangtekst av Eli Rygg og Terje Strømdahl

Takknemligheten er stor, for ikke alle gleder seg like mye til jul. Del en bit av din overflod, gled noen som trenger det litt ekstra, og tenk at å ha julestress med alt som skal gjøres, bakes, kjøpes, lages, faktisk også er et luksusproblem!

 

De beste ønsker fra meg for noen fine førjulsdager til deg <3

POKÉMON PARTY!

Altså WOW! Vi har en 6 åring i hus! Det er virkelig helt vilt å tenke på at da jeg starta denne bloggen her, så lå han som en liten spire i magen min. Plutselig ble han så stor, og 6. november runda han hele 6 år.

I år feiret han og en klassekamerat bursdagene sammen med klasseguttene på Veras Lekeland, noe som var midt i blinken. Med alle søskenbarna hadde vi fest hjemme, med pokémom tema. Som i tidligere feiringer brukes leker fra temaet som bordpynt. Sammen med «Swirl» glass/vaser fra Magnor Glassverk designet av Camilla Prytz gjorde dette et lekent og fint utrykk.

Perla pokéball av bursdagsgutten var helt perfekt i denne sammenheng. Et fint tips som også kunne vært koselig hadde vært om han hadde perla en hver til gjestene sine.

Disse gigantiske kortene fant jeg på den lokale Ringo-lekebutikken. En hyggelig liten «gave» til alle gjestene som prydet bordet da de kom.

Noen som ser hva dette skal være ? Thihi.. vaniljemufins med ostekrem og farga marsipan.

– Gratulerer Aleksander, jeg håper dagen din ble like tøff og god som du. Mor og far er ufattelig stolte av deg, og heldige som er foreldre til akkurat deg. Du er verdens beste storebror for Julie, og hun ser sånn opp til deg. Takl for at du er du, luringen vår <3 Uendelig glad i deg <3