POKÉMON PARTY!

Altså WOW! Vi har en 6 åring i hus! Det er virkelig helt vilt å tenke på at da jeg starta denne bloggen her, så lå han som en liten spire i magen min. Plutselig ble han så stor, og 6. november runda han hele 6 år.

I år feiret han og en klassekamerat bursdagene sammen med klasseguttene på Veras Lekeland, noe som var midt i blinken. Med alle søskenbarna hadde vi fest hjemme, med pokémom tema. Som i tidligere feiringer brukes leker fra temaet som bordpynt. Sammen med «Swirl» glass/vaser fra Magnor Glassverk designet av Camilla Prytz gjorde dette et lekent og fint utrykk.

Perla pokéball av bursdagsgutten var helt perfekt i denne sammenheng. Et fint tips som også kunne vært koselig hadde vært om han hadde perla en hver til gjestene sine.

Disse gigantiske kortene fant jeg på den lokale Ringo-lekebutikken. En hyggelig liten «gave» til alle gjestene som prydet bordet da de kom.

Noen som ser hva dette skal være ? Thihi.. vaniljemufins med ostekrem og farga marsipan.

– Gratulerer Aleksander, jeg håper dagen din ble like tøff og god som du. Mor og far er ufattelig stolte av deg, og heldige som er foreldre til akkurat deg. Du er verdens beste storebror for Julie, og hun ser sånn opp til deg. Takl for at du er du, luringen vår <3 Uendelig glad i deg <3

1 kommentar
    1. Et nydelig barneselskap med søte småbarn. Din sønn er så herlig🥰
      Heldige de som får komme inn i ditt nydelige pyntede hjem👏

Siste innlegg