DYRKING I KLESSKAPET!

Husker dere bokhylla jeg hadde planter i på loftet ? Det kommer kanskje ikke overraskende på at det har blitt for lite. Siden vi også har tenkt å ha loftstue der oppe, til barna, visste jeg at tiden kom for en mer permanent løsning på forkultiveringen. Jammen løste ikke det seg bare helt fantastisk, ja nesten av seg selv..

Her ser dere noen av kålplantene mine. Rosenkål og blomkål. Vil ha de så store og kraftige som mulig før de skal ut i kjøkkenhagen. Med til nå 33 ulike sorter av blomster og grønnsaker til sammen, måtte dyrkeplassen bli utvida. PB kom med en kjempe ide om å bruke et klesskap som sto på treningsrommet/kontoret.  Helt fantastisk og veldig gøy! Ellers er planen å få opp litt mer hyller i selve rommet, å få mest mulig ut av dyrkegleden. Og ikke minst å få planter mest mulig rusta til herding og videre utplanting.

Totalt har jeg sådd 33 ulike slag blomster og grønnsaker. Det er bare så gøy å få noe til å spire! Viss alt går etter planen, tenk hvor frodig det vil bli <3

ÅRETS FØRSTE PÅSKEBORD!

Reklame | Magnor glassverk

Nå er påsken like om hjørnet, og hva er vel ikke mer hyggelig en påskeinspirasjon fremover ?

Å leke seg med borddekking, blomster, leve seg inn å bare nyte! Der har du meg når jeg er i mitt absolutte ess og slapper av som best. Var innom den lokale blomsterbutikken @florissalgard og snopa meg litt gult, og satte frem et av de vakreste servisene jeg noen gang har sett på bordet.


Har de ikke påskeliljer i snitt i butikken, eller du vil ha blomsten i mindre størrelse, kjøper du løker og kutter av. Setter blomstene i vase og planter løkene i bedet slik at de kommer på nytt neste år. Dobbel moro og mer glede! Aldri kast løker ^^ Har du ikke hage eller plass, er det sikkert noen du kjenner som ville vært takknemlig for å få.


«Fjord» er designet av dyktige Knut og Kjartan som henter frem nostalgien som mange husker fra kjøkkenet til bestemødrene sine i barndommen, og setter sammen sitt eget mesterverk. Eventyrlig, fortryllende vakkert. Det er produsert av Magnor Glassverk. Blått er flott, og min favorittfarge nummer 1. Bare elsker dette serviset! Og ja, jeg samler på serviser å synes det er gøy å kunne variere!

Sammen med «Family» vasene til @finnschjoll , de klassiske boblene og «Drink» glass fra @halvor.bakke @magnor_glassverk . Se så fint serviset er sammen med det store maleriet på veggen som jeg har fått av min dyktige mor @paintingbyevy .
.


Endatil geiteramsen har fått sin plass her. Sommerfugler, stabbur og bybilde. Båt og blomster! Mønsteret er helt nydelig, og tegna av designerne selv. De er rå!


Har dere tatt frem påskepynten ? Det er så morsomt å tenke på at jeg ikke kunne fordra gult før, slik som både sort og rødt til jul også.. Men ettersom min interesse for blomster kom for fullt, ser jeg farger og kombinasjoner med nye øyne. Man vokser med interessene og oppdager nye ting. Herlig!

Ønsker dere en nydelig søndagskveld, og håper dere vil følge med fremover for mer påskeinspirasjon og tips <3

MINSTEMOR 6 ÅR!

I går hadde vi fullt hus for Julie som nylig ble 6 år 🍃 Barna i huset får alltid velge «tema», og det kom ikke overraskende på at det skulle være «unicorn» 🦄

De sorte vasene henter opp farge i stoler og lampeskjerm, og blir en kontrast til pastellfargene i pynt og dekor 🌸

Blomster og pyntefjær kjøpt på @florissalgard
Lys : @cute.candle.shop
Lyslykter : @camillaprytz
Vaser : Galaxie @thestormstorm @magnor_glassverk

Det føles som det bare var noen måneder siden disse to var babyer. Hvor Julie lå i vugga og Aleksander beundret henne over kanten.

Plutselig var det gått flere år, og til høsten er begge to på skolen. Hjertet mitt sprekker av stolthet, og jeg er uendelig heldig som får være mamma til nettopp disse to 💗  Så glad i og så takknemlig for.

Det ble en minnerik og flott feiring for både store og små. Ekstra fornøyd med kaken i år, som var ostekake med egenkomponert pynt 🌸

Kanskje jeg skulle ha laget et eget innlegg på oppskrift ?

– Ha en fin kveld kjære lesere! Gøy at dere titter innom bloggen min 🌸

Klem Marie

Continue reading “MINSTEMOR 6 ÅR!”