KITCHEN IN PROGRESS!

Shiiit dette skjer virkelig dere!!! Grunnen til at det er litt stille fra meg på denne kanalen om dagen er rett og slett fordi jeg bruker all den tiden jeg har «til overs» etter jobb og etter at ungene er i seng, til å pusse opp kjøkkenet.

 

 

Fargen jeg landet på ble «stål» til Jotun. 3 stjerners gulvmaling ble jeg anbefalt på frontene, som skal være veldig slitesterk. Herdetiden er 14 dager.

Etter grundig nedvask av alt, pusset jeg lett over alt. Håndtak ble skrudd ut og hullene har jeg sparklet og pusset i flere omganger. Pusser også renninger og ugjevnheter jeg finner mellom strøkene.

Maler med rulle på flatene og tynn pensel i krokene. Har testa ut ulike typer rulle, og er mest fornøyd med denne møbel og interiør rullen i «skum». Knallgod!!

Siste strøket er nesten tatt over alt nå, og jeg begynner å skimte en ende! Videre gjenstår valget på knotter, og mellom skaper og benk skal vi ha kjøkkenplater som på bildet over. Woow dette kommer til å bli et helt nytt kjøkken!!

Har dere troa ?

Gleder meg til å dele det endelige resultatet med dere og ikke minst være tilbake til normalen her hjemme. Dette er fantastisk gøy, å resultater blir det for hver økt jeg bruker på dette rommet.

JEG PUSSER OPP IGJEN!

God kveld i stuene! Dere som har følgt med de siste årene har nok ikke gått glipp av min drøm om en dag å oppgradere kjøkkenet. Dette er en stor prosess og ikke minst en veldig kostbar affære. Endelig gikk PB med på å la meg male det!! Gurimalla jeg er så aldeles gira!!!

Avtalen ble at jeg fikk ta ansvar for dette helt alene, og at han skulle slippe å lette en finger på dette prosjektet. Jeg gikk i gang med en gang jeg fikk klarsignal, og er allerede godt i gang!

Grundig nedvask, pussing, grunning og maling. Alle detaljene om prosessen skal dere få. Herlighet dette blir en stor reise å ta dere med på!

 

Fargen vi har valgt skal jeg komme tilbake til. Bruker 3 stjerners gulvmaling, å gjør alt så nøye som jeg bare kan.

Nye håndtak skal på, veggene skal få et løft og planer om kjøkkenplater mellom benkeplate og skap er også i gang. Dette skal bli en total forandring, og målet som venter i enden er en stor motivasjon kveld etter kveld!

Har dere troa, og er dere klare for å være med på nok et prosjekt her i huset ?

Følg med!!

 

SØNDAGSGLIMT OG OMMØBLERING

Reklame | Floriss Ålgård & Magnor Glassverk

Helgen går mot slutten, og vi har hatt en veldig innholdsrik en. I går fikk vi et innfall om å ommøblere stuen slik den var i fjor, med sofaen tilbake til «sofakroken» hvor også tv’en står. Opprinnelig flytta vi på det for å få en romsligere stue, men tror vi kan løse dette på en annen måte om vi bytter det store salongbordet til et mindre.

På grunn av alle vinduene er det ikke så lett å møblere her. Men, da vi flytta det tilbake til «start» nå, fikk plantene en helt egen og mye penere look de også!! Det som også er at drømmen om et skap i stuen, blir lettere å plassere nå. For det trengs virkelig kjenner jeg..

De grønne plantene, blomstene i vasene og de kule hvite urnene er fra Floriss Ålgård. Vasene er fra Magnor Glassverk. En av de store hvite urnene fant jeg til kraftig redusert pris hos Floriss Ålgård, grunnet en liten skade. Det gjelder jammen å ha øynene med seg, da jeg den dagen vil si jeg gjorde et superkupp!!

FØR :

I tillegg til oppstart i ny jobb denne uke her (tirsdag), hadde jeg en hyggelig journalist fra Sandnesposten på besøk. Vi hadde en hyggelig prat, og hun tok litt bilder her hjemme. Ikke hadde jeg forventa at saken skulle dukke opp i hele 3 aviser etterpå! Utrolig hyggelig, å veldig gøy å se det engasjemanget det blir utav det jeg gjør som min passion på hjemmebane.

Videre her på bloggen kan dere gjøre dere klar for et nytt stort prosjekt i huset! Jeg skal fortelle mer om dette siden, men kan si såpass at om dere følger meg på Instagram, har jeg allerede delt nyheten der.. Vi har en spennende høst foran oss, å dere skal få bli med på alt! Noen som kan gjette hvilket rom som skal få sin makeover nå ?

Ha en super kveld kjære dere flotte lesere! Klem fra Marie <3