JEG VIL GI BORT EN GAVE! VIL DU HA ?

Tittei alle sammen! Siden jeg får så mye positivt av dere, i form av kommentarer, gode ord og delinger, har jeg kjempe lyst å gi noe tilbake!! 

Dere skulle så gjerne ha fått en stor klem og en helt fantastisk fin gave, alle og en av dere.. Siden det er umulig for meg å få til, vil jeg kjøre en “Giveaway” på facbooksiden min! Tingene jeg har kjøpt, er noe som er veldig meg, og som man også kan finne utgaver av her hjemme.

 

 

Sammen med dette vil jeg legge til en overraskelse til den heldige vinneren ^^ 

 

 

 

Jeg har kjøpt dette hos en av mine favoritt forhandlere, Paradiset Interiør. Hjertene er nylig kommet for salg, og er helt nye fra Riviera i år. Jeg gleder meg til å også kunne dekorere juletreet mitt med litt kurv denne gangen, og plutselig er vi i desember! ^^ Kurv går igjen i alle rom. Fra vaskerom, barnerom, gang osv.. Jeg elsker det!!!

 

 

 

Alt dere trenger og gjøre er å *LIKE* facebooksiden min ( HER ), og tagge en venn i innlegget jeg har festet øverst på siden. Større vinnersjangse om man tagger nye venner i nye kommentarer. Og jeg blir selvfølgelig superglad om dere vil dele det videret! Men det er ingen krav. 

 

Trekningen vil skje, tirsdag kveld kl 22:00, den 7. november. Vinneren vil bli publisert på bloggen, facebooksiden min og instagram.

 

—-> LIK FACEBOOKSIDEN MIN HER <—-

 

—->   OBS! Håper dere vil klikke her å gi meg en stemme <3 <—-

 

#giveaway

 

STRIKK DEG EN GOD LATTER!

En god latter forlenger livet.. Hvorfor ikke bare strikke seg en livs forlenger ? 

Kom over litt festlig strikkeinspirasjon i kveld, som jeg gjerne vil dele med dere.. Noen som har strikka noe av dette ? 
 

(Bilde fra pinterest, fra vinico.com)

 

” Når nettene blir lange og kulda setter inn…”

 

( Bilde fra Pinterest, fra heart-2-home.com )

 

(Bilde fra pinterest, fra Ravelry)

  •  
  •  
  • ( Bilde fra Pinterest, fra Foot Traffic )

 

( Bilde fra Pinterest, fra Ninni Tila )

 

( Bilde fra Pinterest, fra etsy.com )

 

( Bilde fra Pinterest, hentet fra en Artikkel av Cool Creativities )

 

Inspirasjon og litt humor i hverdagen er viktig! Om man sjekker ut hekla humor på Pinterest, finner man bare enda mer spennende! Ha en fin kveld alle sammen ^^

 

—->   OBS! Håper dere vil klikke her å gi meg en stemme <3 <—-

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

 
#strikk#strikkehumor #humor #håndarbeid

DEKK DITT HØSTBORD, OG SKAP GODE MINNER!

 

Høsten er tid for kos! Det og samle venner og familie rundt bordet, er koselig hele året. Men kanskje litt ekstra koselig og sjarmerende når været rusker på ute ? Det er mye vi kan gjøre for å få det koselig. Og en ting jeg bruker å gjøre for å vise at jeg setter pris på besøket og for å skape litt ekstra kos rundt det hele er å pynte bordet! Med bordet fullt i små koselige ting, levende lys og friske blomster, det er for meg mye av måltidet når jeg skal tilberede et. 

 

 

Kongler og furu er veldig høst for meg! Og noe som blir og se mer og mer av frem mot jul. Siden det også er jakt sesong, er det mange som forbinder høsten med vilt, som også er representert på bordet. Boblen vasen til Finn Schjøll, ELSKER jeg å bruke på denne tiden, og denne gangen er det tilfeldigvis også blomster fra Finn Schjøll som jeg fikk av verdens snilleste farmor i forkant av denne middagen. Jeg valgte å dele opp buketten, og fikk enda mer utav den på denne måte. Sammen med litt ekte furu ble det helt perfekt for anledningen, og ga selvfølgelig den gode høst duften til bordet.

 

 

 

 

I sofakroken har jeg kunstige roser fra FEEL

//

Mørke fløyelsputer fra Lama, Halvor Bakkes kolleksjon

//

Detaljer i kurv fra Riviera Maison

//

Dekke brikker fra FEEL

//

Pyntepute beige, laga selv 

//

Pyntepute strikka fra Kremmerhuset

 

 

 

 

 

 

Utbena lammelår sto på menyen med friskt tilbehør og hjemmelaga saus. Faren til PB har beina ut låret, og er bare superflink!! Jeg stappa i det hvitløksfedd og smurte godt inn med salt og pepper. Siden hele steken var på hele 3 kg, stekte jeg den i ca 3 timer på 125grader, midt i ovnen. Sammen med steken og smøret jeg hadde i formen, hadde jeg gulerøtter for å få kraften enda bedre. Personlig er ikke lam favoritten, men av en eller annen grunn er lammelår likevel noe av det aller beste jeg vet!! 😀 Jeg har bare laga dette en gang før, så jeg er fornøyd med egen prestasjon.. Thihi.. Dette må vel være et “koneemne” som de sier..?? 

 

 

Vi har hatt en helt magisk dag, store og små! Å nå er koseklærne på , og jeg skal nyte kvelden i sofakroken med farmen på skjermen og hoppe i loppekassa etter det. 

Jeg mener det er så viktig å ta vare på slike stunder som dette, å stelle i stand av og til! Det å komme sammen med familie, la barna få bli godt kjent med generasjonene foran seg og skape gode tradisjoner og minner.. Ja det er virkelig verdifullt! Ingenting varer evig folkens.. Men minner! De varer evig i deg! 😀 

 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

 

DRØMMEHAGER, OG MASSE INSPIRASJON!

Folkens! Det er så mye vakkert der ute, og enormt masse inspirasjon!!! En veldig stor kilde, og en av mine favorittsteder og drømme meg bort på er pinterest! Jeg vil gjerne vise dere noen bilder fra rålekre hager jeg drømmer meg litt bort i, nå som høstværet herjer på ute! 😀 <3 

 

( Bilde fra Pinterest, fra inspirationsdeco.blogspot.no )

 

 

( Bilde fra pinterest, fra vakrehjem.com )

 

( Bilde fra Pinterest, lastet opp av Betsy Mandel. )

 

( Bilde fra pinterest, lastet opp av Nina Mirel. )

 

( Bilde fra Pinterest, fra outdoorareas.blogspot.nl. )

 

( Bilde fra Pinterest, fra tovestoogfirbeinte.blogspot.no. )

 

Herligheeeet! Tenk å hatt morgen kaffen her en vakker sommerdag..! ( Bilde fra Pinterest, ukjent opphav )

 

( Bilde fra Pinterest, fra spreaddecor.com )

 

Jeg gleder meg til våren igjen! Når vi kan begynne å rydde bort høsten, og gjøre klart for nytt liv og ny spir ! 😀 Men for all del, høsten har sin sjarm den også 🙂 Å kanskje er det bare enda mer spennende å sanke inspirasjon under et varmt teppe, og legge fine planer for vår og sommer, nå som det er mørkt og trist ute!

 

–> Ta gjerne en tur å titt på facebook siden *Hageglade på facebook*!! Der henter jeg mye inspirasjon og tips 🙂 <–

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

VISSTE DU AT RESTEGARN DYPPA I BETONG KAN BLI SÅ VAKKERT?

Okei, jeg hadde vel egentlig ikke tenkt å dele dette med dere akkurat i kveld, men jeg klarer ikke å la være. Et helt nydelig tips som jeg har kommet over, og som jeg bare er nødt for å vise dere! 😀 

 

 

 

Disse kulene ligner kanskje på noen du har sett før. Og det er nøyaktig samme prinsipp, bare med en liten vri. I stedet for at man dypper tråden i lim, snurrer rundt en ballong, og lager fine kuler på den måten, er denne tråden dyppa i betong!! Noen har kanskje også sett akkurat det samme. Dette var helt nytt for meg, det å dyppe garn i betong, å jeg syntes det var skikkelig stilig og ikke minst en veldig god ide!! 😀 

 

 

 

Legger man i en lyslenke blir utrykket et helt annet. Friskt og koselig på mørke høstkvelder. Ser foressten for meg at det kunne vært veldig kult å pynta et bord med masse kuler som dette i små og litt større eksemplarer! Kanskje vannballonger hadde egnet seg best i størrelse ? Helt nydelig!

 

 

Det blir fort mye restegarn om man liker å strikke og/eller hekle! Jeg vet iallfall hva jeg skal bruke mitt på ^^ Englene lengre opp i innlegget er foressten strikka, tova og videre dyppa i betong! Oppskrift på disse tova englene ligger gratis ute på Sandnes garn sine sider. 2 Bondesnupper (se facebookside) lager sin egen vri på disse englene, og det er også de som har laget disse dekorative kulene! 😀 

Julegave tips, eller tips til forenings aktivitet! 😀 

 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

#strikk #diy #restegarn #betong #interiør

NY STUE!

Jeg er heelt forelsket i stuen om dagen, å føler virkelig jeg har landa litt etter å ha vært usikker en periode på litt forskjellig i dette rommet. Lenge har jeg villet ha en forandring, og jeg snakka tidligere om maling. Nå har jeg funnet den forandringen jeg leita etter, og det kun med litt detaljer! 

 

 

 

 

Mørke putetrekk i deilig fløyel, fra Lama, Halvor Bakke – Kjøpt hos Lene Interiør

//

Riviera Maison lampeskjermer, båt, lysholdere – Kjøpt hos Paradiset Interiør og Lene Interiør

// 

De lyse putetrekka mellom de mørke er sydd selv av meg – Stoff kjøpt på Stoff og Stil 

//

Tibetansk lammeskinn – Kjøpt på Kremmerhuset

//

Roser – Kjøpt på FEEL 

 

 

 

 

 

 

 

Sofakroken er for alle, enten om du liker masse puter og pledd, eller om du vil putte dem til side. Et hjem skapes av de som bor der, og de som bor der skal selvfølgelig trives best mulig! Vi storkoser oss her, både store og små! Og de nye myke putetrekkene!! De må virkelig bare oppleves!! 

Lamper i hjørnet har jeg prøvd en gang før, men følte aldri det funka skikkelig. Jeg har leita etter skjermer i rotting, men kom over disse og syntes de passa utmerket! Det er vanskelig å pynte kanten bak sofaen, og det kan fort bli for mye dilldall. Nå føler jeg virkelig at jeg har funnet noe som harmonerer godt sammen, og samtidig ikke drukner helt i den hvite og rene veggen bak. På denne veggen har jeg lyst å ha to fine sjøbilder som har printa seg fast i minnet, men det blir nok ikke helt med det første 🙂 Ting tar tid! Men det er samtidig også det som gjør dette så gøy, og ikke minst spennende!!

 

 

Grønne planter er også noe jeg setter høyt! Det er så utrolig vakkert og friskt! Denne stuen hadde sett helt annerledes ut hadde det ikke vært for de nydelige plantene som er både ekte og uekte.

Et jordnært, behagelig og lunt utrykk vil jeg si, og på en måte en helt ny stue 🙂 I just LOVE IT!!!! 😀 <3 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

#interiør #hus #hjem #stue #sofakrok #stil 

 

HAR DU SETT HEKLING OG STRIKKING PÅ DENNE MÅTEN FØR ?

Herlighet sier jeg bare! Jeg trengte litt inspirasjon, og tenkte jeg skulle se på litt høststrikk på Pinterest. Kanskje kunne det være noe jeg fikk gnisten til å prøve meg på 😀 Plutselig kom jeg over disse lekre kransene her, å ble bare helt målløs! Det kan trylles mye vakkert frem mellom strikke pinner. Både for store og små. Men dette hadde aldri jeg tenkt på fantes før! Kjempe stilig! 😀

(Bildet fra Pinterest, fra crochetkingdom.com)

 

( Bilde fra Pinterest, fra miimii-diy-blogspot.com )

 

( Bilde fra Pinterest, Artikkel fra Flickr )

 

( Bilde fra Pinterest, fra Antique )

 

( Bilde fra Pinterest, fra attic24.typepad.com )

 

Bare måtte ta med denne kransen også, selv om den skiller seg litt ut. Den var bare så vakker og inspirerende!! 😀 ( Bilde fra Pinterest, fra shabbychicinspired.blogspot.com.ar )

 

Denne var veldig skarp i fargen, og litt for mye etter min smak. Men det er gøy å se ulike typer, og at folk er forskjellige i hva de liker 🙂 ( Bilde fra Pinterest, Artikkel fra WordPress.com )

 

(Bildet fra Pinterest, fra crochetkingdom.com, den samme kransen som vises først i dette innlegget.)

 

( Bilde fra Pinterest, Artikkel fra WordPress.com )

 

Er det noen av dere som har laga noe som dette, eller lignende ? Kanskje kan det være et kreativt og fint julegavetips ? Jeg syntes det var kjempe stilig! 😀 kult å ha noe ikke alle har også ^^ Foresten så finnes der et helt hav av kranser som dette i juledrakt også! Kanskje jeg kan lage et eget innlegg hvor jeg viser litt av det ? Pinterest er herlig altså! Der kan man virkelig finne alt ! 😀

 

 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

#strikking #hekling #håndarbeid #kreativ #dekor #anderledesinteriør

JEG HAR HATT 2 REPORTERE I SENGA!

Tro det eller ei.. Dere leste riktig! Sist uke fikk jeg en hyggelig telefon, som videre resulterte i et litt uvanlig, men veldig koselig besøk!

 

 

Jeg hadde nemlig besøk av 2 blide og hyggelige damer fra Jærradioen! De ville gjøre et intervju med meg i forbindelse med bloggen, og lidenskapen min for hus og hjem. Vi har pussa mye opp her hjemme, og som jeg alltid bruker og si, så skaper vi våre drømmer her på adressen.

 

 

Reportasjen fra hjemmet vårt kommer i morgen (tirsdag 24.10) mellom 16.00 og 18.00 en gang, på Jærradioen. Jeg vil ikke røpe for mye, men som dere ser på bildet, så endte reportasjen på soverommet ^^ Thihi.. 

Veldig trivelige damer, og en av dem er faktisk en tidligere venninne fra barndommen. Det var selvfølgelig ekstra stas med telefon fra henne som det er flere år siden jeg har prata med. Og jeg hadde null peiling på at hun hadde starta og jobbe innen radio, å det var jo bare kjempe stilig!

Viss jeg får vite noe mer eksakt tidspunkt ang sendetid, så skal jeg gi dere beskjed. Viss ikke er det bare å følge med på Jærradioen i morgen fra 16:00-18:00. Veldig spent! 😀

Ha en superfin kveld så lenge! Kommer kanskje noen tips fra meg senere i kveld ^^   

 


Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

#reportasje #interiør #hus #hjem #bolig #radio #jærradioen

SNEAK PEAK!

 

Jeg har snopa! Og det noe deilig, delikat og vakkert! Stuen elsker jeg for tiden, å har nettopp funnet noen detaljer til sofakroken som jeg har leita etter lenge ^^ Noen lekre puter fra Halvor Bakke sin nye kolleksjon med Lama, nye lampeskjermer og enda mer roser! Dere skal få masse bilder fra stuen om litt, men først en liten sneak peak 🌸

 

 

 

 

 

 

 

Vi har storkost oss ute i skogen, i hele dag, store og små! Det er så deilig! Å med den vakre naturen vi har her i Norge, må den brukes så ofte som mulig 🌟 Aleksander har vært med meg å laga en ny høstkrans, og kaninene har fått en god dose kos! Nå skal kvelden nytes inne, i en varm og god stue 🌟Senere blir det en bedre middag laga av far i huset, når ungene er i drømmeland 🌟 Perfekt lørdag 💛

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 

ER DERE KLAR FOR LITT BAK FASADEN OG MASSE INSPIRASJON ?

Titter bare innom igjen jeg for å si at i morgen er det min tur til å ha snappekontoen instahomes igjen! ^^ Jeg er ikke redd for å dele bak fasaden mellom interiør inspirasjon og tips, da jeg er veldig opptatt av at folk ikke bare skal tro at alle de pene hjemmene de ser på Instagram er realiteten 24/7 ^^ Kanskje i en IKEA utstilling, men heller ikke der om noen hadde boltra seg noen minutter etter full styling.

 

 

 

I dette innlegget starter jeg med å vise hvordan stuen så ut før barna la seg tidligere i dag. 3 herlige små, som storkosa seg høyt og lavt i stuen sammen med meg tidligere i dag. Siden vår eldste og tantebarnet ikke var helt i form, ble det sykestue og lekestue hos oss. De er så herlige sammen! <3 Å den lille frøkna behandler de stort sett som en prinsesse. Det meste av tiden iallfall ^^ Thihi..

 

 

 

 

 

 

Jeg starter kanskje dagen med trening i morgen, men har ikke planer om å ta ut på mer en det. Så viss det er noe dere ønsker å se mer av, så er det bare å gi beskjed 🙂 Hvilene til Julie kan det godt være jeg henger meg på for kos og hvile sin del, men ellers er det helt opp til dere hva dere vil se 🙂

 

 

Håper vi prates i morgen folkens! 😀 Legg til *Instahomes* på snapchat , og følg meg og huset gjennom fredagen viss du vil !

 

Jeg er foressten nominert til en blogg konkuranse, å håper dere vil gi deres stemme til meg her 😀

–> Lik gjerne bloggsiden min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <–

 


 #interiør #inspirasjon #bakfasaden #småbarnsliv #styling