GOD PINSE FRA KVITLYNGVEIEN!

Reklame | Magnor Glassverk & Floriss Ålgård

Sol ute, sol inne, sol i hjertet og SOL I SINNET! Er det ikke deilig dere, med strålende sol og blå himmel ?

Har dere en fin pinsehelg så langt ? ☀️ Vi har nytta været max, og vært ute hele dagene. Maling har stått på tapeten, og i storyen kan dere se mer om dette 🍃 Siste dagen av vårmånedene og i morgen trer vi inn i sommersesongen 🌸 Er det ikke deilig vel ?

Det er ingen hemmelighet at boblen til @finnschjoll har vært min favorittvase i flere år. Sammen med rocks lyktene til @halvor.bakke som også er perfekte som vaser, er dette en rålekker kombinasjon 👌🏼

Blomster er for meg ikke bare en avhennighet men en viktig nødvendighet☀️ Det er bare så gøy og behagelig å være i rom med planter og blomster 🌸 @florissalgard er en av mange vakre steder hvor man kan la fantasien løpe løpsk og sette sammen sine favoritter og ta med seg hjem☀️

Snopa meg noen nye puter fra Lexington butikken på outleten her om dagen og syntes det gjorde seg med litt grønt også i putekroken .

Ønsker dere en fortsatt NYDELIG pinse!! ☀️

SÅ SKAL JEG IKKE GIFTE MEG I ÅR LIKEVEL!

Reklame | Magnor Glassverk & Floriss Ålgård

Ja dere leste riktig. Skulle ønske dette var tull, men nå er rett og slett realiteten blitt slik.

Mange hadde gledet seg, og akkurat nå skulle vi vært midt i pynting av lokalet, og kjent på nervene til lørdag 23.05.20. De siste detaljer skulle vært ordnet med, og følelsene skulle vært til å føle og ta skikkelig på. Akkurat nå ligger jeg i stedet her for å skrive om noe helt annet, og mange av dere vet jeg har lurt på hvor bryllupsforberedelsene ble av her på bloggen.. Veldig hyggelig at dere sender meldinger ! <3

Grunnet situasjonen med korona besluttet vi like før påske å utsette hele bryllupet. Det ville ikke la seg gjennomføre som planlagt på grunn av pandemien. Vi sendte ut beskjed til alle gjestene i påsken og landet veldig godt på dette begge to. For det første ville det ikke latt seg gjennomføre, og det å i det hele være midt i bryllupsforberedelser i en tid hvor samfunnet ble delvis avskrudd skjønner jeg ikke hvordan skulle gått an.. Vi bestemte oss etter å ha tenkt nøye gjennom dette, og utsatte hele dagen et år frem i tid. Dette for å unngå og kanskje igjen måtte utsette det viss vi hadde prøvd oss til høsten. Vi ville ha et vår/sommerbryllup, så noe var det med det også.

Bruker å spøke med at vi når har et år ekstra å bestemme oss på.. Thihi ^^ 12.06.21 prøver vi igjen. Alle gjestene er informerte om ny dato, og ellers blir alt som sto i invitasjonene det samme. Samme kirke, lokale og klokeslett. Veldig bra, så alt er «bare» flytta fremover i tid! Et år ekstra å glede seg!! Et år til med forberedelser.

Etter at vi tok avgjørelsen med utsettelsen, har vi satt alt av forberedelser på pause. De siste ukene har det gått bokstaveligtalt i et med alt annet, og siden det ble flyttet har vi dessuten mer tid. Det var på en måte deilig å legge det litt til side, og veldig godt å vite om det ble i år eller ikke.

Siden dette er en situasjon vi absolutt ikke har kontroll over, var føttene veldig godt plantet da det hele ble avgjort. Dette gjelder så mange, og hele verden står bokstavelig talt på hode. I det store og det hele er dette et ørlite fnugg, og ikke er det et problem heller da vi er heldige og kan utsette alt sammen.

Om et år satser vi på at det er trygt og godt med stor feiring og vielse uten begrensninger!! Gleder meg til å starte opp igjen der vi slapp med forberedelsene, og kose meg med videre planlegging! Dere skal selvfølgelig få være med på reisen <3

 

VÅR SPESIELLE 17. MAI FEIRING!

Reklame | Magnor Glassverk

Nasjonaldagen i år ble annerledes for alle. For vår del skulle vi være 11 stk samlet for god mat og godt lag her hjemme i Kvitlyngveien. De som kjenner meg vet at jeg elsker nasjonaldagen, har nasjonalfølelse til de grader og gir alt denne dagen på alle plan.

I år hadde jeg jobbehelg i tillegg til 17. Mai helg, men med god planlegging og forberedelser i forkant, så jeg ikke noe problemer med dette. Bare en ekstra innholdsrik helg skulle det bli! Men..

Plutselig fikk pipa en annen tone, og selskapsbordet ble brått redusert fra 11 tallerkner til 4.

Forkjølelse har satt tak i huset og ser ikke ut til å slippe med det første. Vi ga beskjed til gjestene dagen før, grunnet situasjonen vi er i med covid-19 som lusker rundt svingene.. Gjestene trakk seg i tilfellet det skulle være noe ekstra med denne forkjølelsen, og det skjønner jeg veldig godt. Det var det eneste riktige, og uansett er det ikke den beste tiden å bli syk på nå.

Vi kasta oss rundt og gjordet det beste ut av situasjonen. Alle hadde på seg finstasen, til tross for sykdom i hus og ingen gjester. Det handler om respekt for nasjonaldagen, og vi tenkte at det med klærne, også kunne være med å løfte følelsen for feiringen til tross for at det bare skulle være oss. Ekstra gøy var det å ha på seg bunad i år for min del, da den rommer 10kilo mindre en fjoråret! Supergøy, å enda mer behagelig på.. Thihi!!

Ved leggetid spurte jeg Julie hva hun synes var det aller gøyeste med 17. Mai var i år. «Å spise brødskive!!» kom hun med til svar.. Hun elsker nemlig brødmat, å det er ikke ofte hun får det til middag.. Så loff med smør toppet visst for henne de 3 isene hun også fikk i seg i løpet av dagen!

Jeg klarte å holde meg til ketoen uten sprekk i går også, men hadde laga et alternativ til dessert. Gele i norgesfargene laga av zero og funsaft, gelatine og vann. Pluss krem pisket av fløte og stevia

Leker, latter tull og tøys! 17. Mai 2020 ble fantastisk til tross etter forholdene. Veldig gøy! Skulle det bli sykdom i hus på 17. Mai et år, så ser vi positivt på at det ble dette året hvor alt ble annerledes for alle uansett. Vi gjør det beste utav det vi kan, og tar med oss flotte minner videre fra denne gangen også!

NOEN GANGER TRILLER TÅRENE MER EN ANDRE…

Noen ganger faller tårene på en mor lettere en andre..

I dag trilla gledestårene da jeg ble vitne til at storebror sa til lillesøster : Julie, jeg skal alltid være her for deg!💗😭 «Det blir bedre» er et utrykk som for alle er veldig i fokus om dagen. Men jammen har vi det veldig bra her og nå ☺️💗

Vi hadde en helt nydelig tur i dag til Regestraden og videre til Hove fuglepark sammen med en av søstrene mine m/fam. Gurimalla for en deilig dag og for en første Mai helg!! Livet er deilig dere, å ekstra heldig er jeg som får dele det med mine fine 💗