NY MUR OG NYTT TRE!

Wooow for en fin helg vi har hatt! En solrik og fin med masse jobbing i hagen. Jeg var bortom nærmeste hagesenter en tur og reiste hjem med nærmest full bil.. Hihi..

16 stauder, jord, gjødsel, duk og sist men ikke minst et tre som har vært etterlengta!! «Henge Pil» som blir opp til 2-3 meter. Masse fine grønne blader kommer på dette treet. SUPERGØY!

Jeg er så fornøyd! Tenk når dette treet er fullt i blader ^^ Muren gjorde at jeg fikk løfta skråbedet, og når jeg får et siste topplag med flat stein her tror jeg det blir helt magisk. På nederste muren vil vi legge en kant i tre, for å få bort det stygge, og for en penere avslutning.

Her skjer det ting, og det er bare så gøy!

Snart kommer mer om kjøkkenhagen^^ Der har jeg også holdt på mye i helgen. Ønsker dere en riktig fin og god ny uke <3

PROSJEKT KJØKKENHAGE!

Dagene flyr, og prosjekter og drømmer svever alltid mellom ørene. Det neste på agendaen her hjemme foruten om vedlikehold på huset, er prosjekt kjøkkenhage!

Helt i startfasen skal dere få et lite glimt av hva som skjer på nedsiden av huset. Her skal det bli en arena for kjøkkenhage, og jeg håper på sikt at jeg kan skape en oase her. Ved første øyekast ser ikke dette særlig bra ut, men det håper jeg det blir!

List skal legges til nederst slik at pallen ikke viser, videre skal alt males likt huset og grusen jevnes til. Her skal det dyrkes salater og grønnsaker, samt bli et flott miljø når det er ferdig. Godt i gang, og gleder meg til å sele videre!

 

I vinduskarmen på kjøkkenet har jeg så smått satt litt gressløk og tomater. Det spirer godt, og det skal bli stor stas å prøve seg på en litt større skala ute når det er ferdig tilrettelagt for såing ^^

Har dere troa ?

VISSTE DU AT MAN KAN LEKE SEG GJENNOM MATTE LÆRING?

Reklame | Hej Albert

Ingen ting er vel lettere å lære seg om man har det gøy på veien ?  Kanskje noen husker hvor gøy det var med matte når man en skjelden gang kunne spille «Mons og Marte» i skolens datarom på 90’tallet?  Med appen @hej_albert leker man seg gjennom tall og regnestykker uten å tenke over at det faktisk er «matte» man koser seg med.

 

Appen er utviklet av lærere, pedagoger og forskere med mål om å skape læring gjennom lek. Barna synes den er spennende og morsom. Ikke minst veldig lett tilgjengelig, og er godt alternativ på skjermen.

Nå kan du prøve @hej_albert GRATIS helt frem til sommeren, noe som er en ypperlig mulighet om du er nysgjerrig.

 

Klikk HER for link <3