ENDELIG ER VÅRONNA I GANG!

Våronna er i gang på adressen, og i dag har vi alle mann hatt en frisk, deilig og effektiv dag ute. Alle bark-beda har fått påfyll av ny bark og det har ellers også blitt raka på plen og ellers renska opp i andre bed. Følte det besten som en milepæl i dag at vi fikk gjort så mye ute mens barna lekte og koste seg. Plutselig var de blitt så store!!Denne nye hverdagen preger alle. Vi velger og gjøre det beste ut av situasjonen som vi kan og ta anbefalte og nødvendige forholdsregler. Heldigvis liker vi å bruke tid hjemme enten om det er ute eller inne, og kjenner ikke på jag etter å komme oss bort lengre en utflukter i skog og mark som vi også har nå. Prosjekter ute er helt perfekt, og vi gleder oss over alt vi kan. Duften av ny bark i bed, og jord under neglene igjen er deilig! Årets beste sesong er i gang, dere!! ^^

 

#uterom #hage #våronna #vårlig

 

 

 

 

 

STEINGODE RUNDSTYKKER!

Titter innom en liten tur på bloggen i dag, for å tipse dere om en kjempe god, ja faktisk stein god oppskrift på rundstykker! Vi hadde dette til middag/kvelds i dag, og i skrivende stund er vi nettopp gått fra bordet.

Har aldri vært en baker, men plutselig fikk jeg dilla på baking sammen med kidsa nå i denne nye midlertidige hverdagen..

Googla litt og fant en aldeles nydelig og ikke minst LUFTIG oppskrift på denne bloggen HER ^^ Verdt og prøve!! Her skal frysa fylles med rundstykker ^^ I mine hadde jeg halvparten med Havremel forressten i istedenfor bare hvete.

Lykke til og håper du blir like fornøyd som meg !

DITT FINESTE PÅSKEBORD DEKKES MED FEEL

Reklame | feel

Påsken er nær, og i situasjonen vi alle er midt i, må man gripe tak i det positive som er å glede seg, og ikke minst håpe på bedre tider. I samarbeid med feel har jeg tatt frem kreativiteten og storkosa meg med å plassere hver minste detalj på et vakkert påske bord.

«Påske morgen, slukker sorgen» er en sang som fort kommer på hjernen denne høytiden om jeg vil det eller ikke.. Thihi.. Om man til denne påsken kan ha venner rundt bordet eller om man skal holde seg til familien er det uansett ekstra koselig å gjøre litt ekstra ut av det. Tenne lys, friske blomster osv. Det skaper glede og atmosfære.

Løpere fra feel finnes HER // Høner finnes HER // Kanin i egg finnes HER //

Kaniner med kurv i midten finnes HER

Tøyservietter er en favoritt hos meg, og dette skal jeg også bruke til alle gjestene i bryllupet vårt. En tøyserviett ligger mer luftig og elegant på tallerkenen og man kan gjøre spennende ting også her. Disse er fra feel, og sammen med noen dekor-egg som også fås kjøpt samme sted kan man enkelt lage en søt liten kanin med egg i midten. Se tips på de neste bildene.

TøyservietteNE finnes HER og eggene finnes HER

Kaniner med lykt finnes HER 

Det er alltid noe å glede seg over. Og interiør, det og sette ting sammen gir meg mye positiv energi og glede. Jeg gleder meg til påske, og krysser fingrene for at det blir koselige stunder rundt bordet også i år <3 Ta vare på fine stunder og ta vare på hverandre <3

– Marie

 

#påske #borddekking #påskebord #interiør

PLUTSELIG VAR JEG I ET BOLIGMAGASIN!

Gurimalla altså! Fredag den 13. og en så spennende en! Jeg har nemlig gleda meg mye til noe som skulle komme på trykk i bladet BoligDrøm i dag!

Midt i Januar ble jeg kontaktet av en journalist som lurte på om jeg kunne tenke meg å være med i spalten #onetofollow , i utgave 2 som skulle komme ut i mars.

Dette var noe jeg ble helt overvelda av å bli spurt om, å ser på som kjempe stas! Kan innrømme at det har vært en fjern drøm å få komme i et interiørblad, men aldri noe jeg trodde var realistisk.

Plutselig står jeg med et ferskt blad i hånda som inneholder 8 sider av min husdrøm og lidenskap her hjemme. Kunne ikke vært mer stolt i dag !! Herlighet !!

 

 

 

 

 

Altså FOR EN MULIGHET! Takker dere alle som følger meg på denne reisen! Hadde det ikke vært for dere hadde det ikke vært for veldig mye av dette. Jeg er evig takknemlig !!

Julie syntes det var morsomt og se både meg, henne selv og Aleksander i et blad. Thihi ^^

Vi må holde sammen og verne både om oss selv våre medmennesker og ikke minst alt som er positivt. I disse dager er dette ekstra viktig! Dette var en veldig positiv ting her i gården ^^ Jeg er virkelig kjempe stolt og takknemlig <3

 

VÅR PÅ SOVEROMMET!

Reklame | Posterstore

Våren er her, og selvom den ikke er kommet for fullt ute enda kan man i mellomtiden gjøre full vår inne! ^^ Kjempe gøy!!

De nye nattbordene våre fra Riviera Maison er jeg fortsatt kjempe fornøyd med, og ser for meg at disse blir værende i årevis. Her har jeg pynta med lyktene «Rocks Clear» fra Magnor, designet av Halvor Bakke. Litt skjell og stener har jeg hatt i, og dette kan varieres alt ettersom hvilket miljø jeg vil ha dem i.

 

Elsker lyse lokker altså!!!!! Det mørke har aldri stukket meg, så lyse lokker, trend eller ei ^^

I samarbeid med Posterstore er jeg så heldig å få dele ut en rabattkode!! Med koden «bymarie30» får du 30% rabatt på plakater hos @posterstore #posterstore !! (Ikke selection plakater) . Supergøy!! Se noen av bildene jeg nylig valgte meg fra sortimentet deres.


Hvordan soverom har dere forresten ? Kjører dere mørkt og lunt eller lys og luftig stil her ?
Ellers vil jeg ønske dere en helt nydelig kveld <3

Vi skrives plutselig! Klem Marie ^^

JENTEBURSDAG MED FROST TEMA!

Plutselig var det duket for ny bursdagsfest igjen, noe som spesielt en liten dame i huset har gledet seg veldig mye til. “Frost” er i vinden om dagen, og det er ikke noe i hele verden som er kulere en Elsa i Frost-filmene i følge Julie.

 

Ballonger, konfetti, bursdagshatter og pynt. Bursdagsfest med familien er gøy, og siden vi er flere små i gjengen er barnebord veldig koselig. Jeg elsker og ordne til fest, og bursdagsbarnet ble veldig fornøyd ^^

Pynt laga i barnehagen av bursdagsbarnet selv passa også inn på bordet. Stentroll, som også er å se i Frost^^ Thihi.. Ellers har jeg pynta med “Rocks Blue” fra Magnor, designet av Halvor Bakke. Lampene over spisebordet er også samme design, i helt klart glass. Dere får en smakebit av disse her, og skal få se mer til dem siden ^^

Jeg prøver stadig ting jeg ikke kan, og må jo klare å lage kake når jeg er blitt mor… Ostekake med gele er en slager både for barn og voksne. Veldig god, og veldig enkel å lage!

Noe av det søteste jeg har sett noen gang, er dette bursdagskortet her. Det er laget av et søskenbarn av Julie, Tristan på 4 år. Han har ikke bare tegna bursdagsbarnet, han har også skrevet navnet hennes på kortet. Såå herlig!! Tantehjertet mitt smelter helt!! <3

Har blitt hekta på den vakre blomsten “Protea”, og har den både i frisk og tørka versjon. En helt nydelig farge på blomsten og veldig spennende av utseende. Var nede på Floriss Ålgård en tur på fredag, å klarte ikke dra hjem uten etpar protea blomster, grønt og rosa tørkede strå.

– Kjære, gode prinsessa mi! 3 år er allerede forbi. Tre år med minner, og nå en hel fremtid på gli. Jeg og resten av gjengen i huset er ufattelig glad i deg. En kreativ sjel, med et stort hjerte for andre. Du er unik Julie, det er kun en eneste utgave av deg. Vi nyter hverdagen sammen med deg, og elsker dine påfunn og lattermilde stunder. Du er lur og kanskje litt utspekulert til tider. Men gurimalla så omsorgsfull du er og ikke minst generøs! Du har en tolmodighet jeg beundrer en 3 åring, og dine gullkorn er helt fantastiske! Jeg, far og Aleksander DIGGER DEG, solstråla vår <3 Takk for et fantastisk bra selskap Julie, det hadde aldri blitt en så kul Frost fest uten en så stor Frost entusiast som “hedersgjest!” <3

#frozen #frozen2 #frost #elsa #barnebursdag #familie #jenteselskap #bursdag #hus #hjem #interiør