DITT FINESTE PÅSKEBORD DEKKES MED FEEL

Reklame | feel

Påsken er nær, og i situasjonen vi alle er midt i, må man gripe tak i det positive som er å glede seg, og ikke minst håpe på bedre tider. I samarbeid med feel har jeg tatt frem kreativiteten og storkosa meg med å plassere hver minste detalj på et vakkert påske bord.

«Påske morgen, slukker sorgen» er en sang som fort kommer på hjernen denne høytiden om jeg vil det eller ikke.. Thihi.. Om man til denne påsken kan ha venner rundt bordet eller om man skal holde seg til familien er det uansett ekstra koselig å gjøre litt ekstra ut av det. Tenne lys, friske blomster osv. Det skaper glede og atmosfære.

Løpere fra feel finnes HER // Høner finnes HER // Kanin i egg finnes HER //

Kaniner med kurv i midten finnes HER

Tøyservietter er en favoritt hos meg, og dette skal jeg også bruke til alle gjestene i bryllupet vårt. En tøyserviett ligger mer luftig og elegant på tallerkenen og man kan gjøre spennende ting også her. Disse er fra feel, og sammen med noen dekor-egg som også fås kjøpt samme sted kan man enkelt lage en søt liten kanin med egg i midten. Se tips på de neste bildene.

TøyservietteNE finnes HER og eggene finnes HER

Kaniner med lykt finnes HER 

Det er alltid noe å glede seg over. Og interiør, det og sette ting sammen gir meg mye positiv energi og glede. Jeg gleder meg til påske, og krysser fingrene for at det blir koselige stunder rundt bordet også i år <3 Ta vare på fine stunder og ta vare på hverandre <3

– Marie

 

#påske #borddekking #påskebord #interiør

0 kommentarer

Siste innlegg