UT AV KOMFORTSONEN!!!!

God kveld.. Jeg har gjort en serie med selvportretter og trer veldig ut av komfortsonen ved å dele disse bildene. Særlig når jeg verken har vært hun som soler seg fullt offentlig og eller bader med tilskuere.. Det hører med til skjeldenhetene!

Selvbildet har jeg alltid slitt veldig med, på samme tid som jeg også ble født rebell… I sosiale medier har jeg i snart 9 år delt fra oppturer, nedturer, sterke meninger på godt og vondt. I tillegg til drøssevis av interiør, hage og blomster. Mange har sett det hyggelig og inspirerende å lese, og noen har nok både klødd seg i hodet og gjør det vel kanskje ikke mindre nå… Men, jeg velger likevel å dele å tenker at viss det kun kan inspirere eller være til hjelp for noen få andre, så er det verdt hver et bilde og hver et ord fra meg.

Svært få er 100% fornøyde med seg selv og absolutt ingen i verden er perfekte.. Livet er ingen dans på roser, og utfordringer får alle på et tidspunkt. Mitt liv har hatt mange hinder i veien siden barneår, og jeg vet jeg kommer til å måtte klatre over flere.

Det som er viktig er å aldri snu, aldri sette seg bom fast i hinderet og gi opp kampen om å komme over på andre siden, der man vet at veien er slett et stykke til før neste utfordring plutselig står i front.. Gi heller aldri opp en drøm.

Noen utfordringer forsvinner helt, mens noen ting må man bare finne seg en måte å takle..

Man velger ikke hvor man kommer fra, men man kan velge hvordan man vil leve så lenge man er frisk, og bor i et godt land.. Høsten ‘22 var jeg midt i en krise på flere plan, hvor også kroppen dro veldig skade av det. Jeg gikk all inn for at jeg skulle bli en bedre versjon av meg selv, faktisk gi mer blaffen og gjøre mitt liv enda bedre på alle måter, og det en gang for alle!

Nå er vi i Mars’ 24. Med blod, svette og tårer har jeg snart greid å kvitte med med 40 kilo kroppsmasse. Det er faktisk helt sykt! Faktisk et lite menneske ekstra å dra på hvær dag.. Nesten ikke til å tro. For ikke å glemme helt sinnsykt deilig! Følte jeg var fanget i meg selv på det værste og det ble til en sykdom på toppen av det andre. Heldigvis kom staheten til nytte på et vis og nå nærmer jeg meg det som har vært målet hele veien. Hadde ikke tenkt å skrive dette, men så kom jeg frem til at jeg har delt mye værre ting tidligere… Har rygg til å bære det, så det får gå.


Jeg er absolutt ingen sylfide, og det er ikke noe mål heller.. Det viktigste er å trives med seg selv, å jeg har virkelig aldri vært nærmere! Løpe i fjellet, på mølla, se fremgang og faktisk kunne kose seg på samme tid. Sååååå deilig og befriende! Om du ikke har vært der selv er det vanskelig å sette seg inn i. Mat kan også bli en sykdom som kan fungere motsatt av anoreksi, og det er virkelig befriende å være på riktig vei…

Man kan utsette klesvasken, men man kan IKKE utsette livet! Så det og ha lavere krav til hus og hjem, for å nytte tiden bedre til egen helse, det er gull. Det beste tipset er å sette i gang med noe, ikke tenke på at man skal. For «skal» og faktisk «gjør» er to helt forskjellige ting. Vil du ut en tur, stikk før du har tenkt ut hele planen. Det er fullt i veier/stier å gå eller å løpe på. Jeg mener at greier jeg, greier alle!!


La meg påpeke at det aller viktigste er hvordan du selv har det, uten påvirkning fra andre.. Det som fungerer for noen er ikke det beste for alle. Men, for meg har dette virkelig vært en befrielse, og en forbanna stor seier for meg selv å greie. Energien er bedre, helsa føles bedre, selvbildet er bedre en det var, men har fortsatt en vei å gå her… En livsstilsendring og en kropp i bedring.. Uansett på rett vei, å det digger jeg!

Avslutter med to «førbilder» fra 2022…

#livsstil #lifestyle #kropp #helse #vektnedgang #førogetter