SOMMERBORD PÅ TERRASSEN

Reklame | Magnor Glassverk

Ren inspirasjon og skikkelig sommerbliss! Mellom regnbyger nytes hver et sekund på terrasse og i hagen når vi er hjemme.

Alt på bordet er fra favorittprodusenten Magnor Glassverk. Serviset «Cape» designet av Halvor bakke, «Boblen» vaser designet av Finn Schjøll, lekre champagne glass designet av flinke Simen Staalnacke og vasen/lyslykten jeg har med vann i er designet av stylisten Jan Thomas og er fra serien «The Bucket». Sistnevnte med blomster i vannet er opprinnelig brun. Fargene fra blomster og det blå champagne glasset reflekteres slik at det virker lilla her på bildene.

SKATTER I HAGEN!

Det å ta seg en tur utenfor døren sin, plukke i vei og leke seg med å sette sammen. Det er virkelig en drøm i seg selv.

Alt er lov med buketter og dekorasjoner. Fantasien har ingen grenser, og man kan virkelig storkose seg! På bildet over ser dere fra venstre : Liljer fra Hosta, Lavendel og min favoritt Marikåpe.

« Livet er som blomster. Det visner når det ikke får næring.»

Ønsker dere en nydelig helg alle sammen!

STRANDLIG MARITIMT

Reklame | Poster Store

Overskriften taler for seg. Jeg simpelthen elsker det maritime, og alt som har med dette temaet å gjøre. Enten det er strand, dyreliv i havet, seilbåter og store skip. Her kan lista bli lang! I samarbeid med Poster Store har jeg bytta ut litt bilder i stuen, og skifta plassering. Superfornøyd med et mer rolig preg på bildene, som også er til å drømme seg bort i..


Luksus er det å kunne gå rett ut døren for å finne seg friske buketter. Marikåpe er min største favoritt blant stauder, og disse står seg fint og lenge i vase. En helt nydelig og frisk blomst, som setter prikken over i’en hvor enn den står.


Ellers går vi inn i feriemodus på søndag, og storgleder oss til 3 uker ferie sammen, hele familien <3