GULT ER KULT – TIL PÅSKE!

Tenk at farger jeg før mislikte så sterkt, plutselig blir morsomme og holde på med! Gult er kult til påske ^^

 

Det dukker stadig frem nye søte skatter her hjemme, med barnas personlighet i <3 Så herlig og koselig!! Ønsker dere en riktig fin og god helg <3

SMAK AV PÅSKE!

Tittei kjære følgere! Innom en liten tur for å vise litt glimt fra denne kanten. Jeg lengter så enormt mye etter vår nå, og selvfølgelig måtte vinteren gjøre et comeback i dag med full snøteppe..

Vi er allerede midtveis i uken, og jeg har vært noe forkjøla i det siste. Ikke Covid. Tenk at det har gått et helt år nå snart siden alt stengte ned! Og fortsatt er pandemien rundt hver et hjørne. Veldig skremmende.. En ting som ikke er skremmende derimot er at vi uansett går mot lysere tider og mot VÅR helt på ekte. Sakte men sikkert er den fine tiden nærmere for hver dag, og jeg gleder meg enormt!

I helgen tok jeg frem litt påskepynt, og snopa meg noen nye putetrekk hos kremmerhuset.. Siden jeg ikke har så mange putetrekk frafør.. Thihi… Prøvde også trikset jeg har sett flere steder på Instagram, det og bruke ferdig pizzabunn og lage kanelsnurrer av. Funka kjempe bra, og barna var i 100.

 

Vi er godt i gang med mars, og det er skikkelig deilig! <3

BURSDAGSPRINSESSE!

Husets lille-store prinsesse, ble fire år 27.02.21. En dag som har blitt sett frem til lenge. Første selskapet med barnehage-jentene, og forventningene har vært enorme.

 

 

Muffins pynta med fondant som har vært en runde i hvitløkspressa, for å lage “hår”. Ellers er den dekket med frosting og spiselige øyne kjøpt på Kitchen. Alt av blomster er fra Floriss Ålgård.

 

Bursdagsselskap 1/3 vel i havn. Bordet preges av mye moro! Hele 3 strømpebukser ble gjennomvåte av brus, så her var det liv og røre kan jeg love ^^ Videre noen dager etter sto selskap med søskenbarn, og et eget med besteforeldre og oldeforeldre for tur.

Fisking av godteposer er fin tradisjon for barneselskap, og også noe jeg og PB drar med oss videre fra egen barndom. Med noen innslag truser/sokker på kroken, eller kanskje en tannbørste mellom godteposene er en sikker vinner. Latteren jomer og barna storkoser seg! Helt fantastisk, og hysterisk gøy.

– Julie, vår sjønne skatt <3 Gratulerer så mye med dagen nok en gang. Vi er uendelig glad i deg, og stolt av den lille lurejenta vår <3 <3 Du betyr så uendelig mye for oss, og gir hverdagen mer spennende for både far, mor og storebror <3