ET HJEM FULLT MED FRISKE ROSER ALLTID!

Reklame | Feel

Hvor deilig hadde det ikke vært og alltid kunne ha hatt friske roser i hver et rom til enhver tid? Og like så en frisk og innbydende duft som slo mot deg like ofte? – Dette var min tanke, og som egentlig virka veldig fjern. For det går da ikke an på ekte.. Men jo. Jeg fant den perfekte løsning!

 

Kunstige blomster er fortsatt veldig «i vinden». Aldri før har det vært så mye å velge i, for ikke å snakke om det naturtro utseende som finnes nå! Etter mye leting i starten, har jeg sverget til FEEL sine kunstige blomster de siste årene. Ekte, rimelige og i utallige varianter.

 

 

Alt av planter og blomster i dette innlegget er fra feel. Som dere ser forandrer jeg enkelt på fargene utifra sesongene. Nøytralt som grønt og hvitt er like fint hele året. Lysekronen og bilderammene i gangen er også fra feel. Samt alle de rosa detaljene.. Jah, jeg har mye fra feel, og kan si med hånden på hjertet at jeg er trofast kunde. Foressten er de store betong urnene også fra samme sted, men de er desverre ikke i salg lengre som de andre tingene. Flaks at jeg sikra meg 3 stk med en gang! Thihi ^^

 

Duftpinner er et must! Å jeg foretrekker det fremfor duftlys, da man kan ha de overalt hvor man vil kjenne en deilig duft når man er i nærheten. Uten å måtte ha et lys tent. Duflys er også herlig, men da må man være i nærheten. Duftvannet som dere ser på bildet setter jeg enten pinner rett ned i, eller så heller jeg det i små krukker og har rundt om kring. Dermed dufter det friskt hele tiden samtidig som de kunstige blomstene alltid er like fine! Love it!!! Duftvannet finnes HER.

 


 

ALLE rom egner seg i følge meg til blomster. Kunstige blomster trenger verken stell eller lys, så her er det bare å kjøre på. Har også masse ekte planter, og kjøper friske roser i ny og ne selvfølgelig. Men! Kunstige er et fantastisk bra alternativ, og blanding er også lov. Hos meg finnes blomster og planter i alt fra gang til vaskerom. Barnerom, og bad. Alle rom har her i huset, og de som ikke er i bruk pryder kottene. Thihi ^^

En kunstig bukett er også nye jeg har gitt i gave.. Tenk så gøy å få blomster som varer evig! Og kanskje en bukett roser som kan bli større for hvert år.. Ble litt ivrig her merker jeg..  Blomster er jo bare HERLIG!! Er du ikke enig?!

NOE SÅ NUSSELIG…

God fredag kjære dere! Dagene går og tiden flyr. Jeg er fortsatt ikke tilbake til normalen igjen, men tar tiden til hjelp og holder meg tålmodig selvom det ikke er lett. Det viktigste er de kjære små. Jeg gjør alt jeg kan for å møte dem med et stort smil, og galdre opp til latter og tull. Mine kreftene er i deres hender, og de som trenger dem mest. Så kommer den vanlige hverdagen tilbake når kroppen er klar ^^

 

Noen ganger kan en mor bare smelte ekstra mye.. Tenk at de søte små, som en gang bare lå i armen og gløtta på øynene, brått blir større og større. De prater om alt mulig, forteller vitser, lurer oss for å være morsomme og kommer på så mye sprell! Begge liker de være kreative med hendene, og lage etter fantasien. Når de kommer hjem med noe fra barnehagen som de har laget og vil gi til deg, er det ekstra stas å være foreldre! ^^ Iallfall synes jeg det er superkoselig og sjarmerende. Pynten finnes alltid en plass til, og de synes det er stas og pynte med noe som kommer fra dem.

 

Her en dag kom Julie hjem med et steintroll. Sååå søtt! Å lite visste vel vi om at steintrollet også skulle få seg en venn. I går var vi på FN kafé i barnehagen, og da viste Julie stolt frem et annet troll som hun hadde laget. Dette hadde både hår og øyne og fikk være med oss hjem. En superstolt liten jente, som det viste på hele henne var fornøyd og glad over kunstverket sitt. Kanskje det skal forestille mor og far, siden et troll har mye hår og et helt skalla.. Thihi ^^

 

Som nevnt tidligere har barna om eventyr i barnehagen. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har skrevet at å ha dem i livet er som et eget eventyr! Både spennende kapitler, skumle, triste og kjempe glade og fantastiske! Eventyret med barna er det beste jeg noen gang kunne ha havnet i. Å jeg gleder meg til videre kapitler sammen med dem! Håper vi en dag kan se tilbake på en kjempe tykk eventyrbok sammen, med mange fine minner!! <3

Riktig god fredag alle sammen!

ET LITE STYKKE NORGE

Høststyling på terrassen vår i 2016 🍁 Saueskinnet er eldre en meg, og fra gården jeg vokste opp på ✨ Et lite stykke kultur. Et lite stykke minner. Et lite stykke Norsk landbruk ✨ 🐑🐏🍂

 

NYTT MØBEL OG KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK!

Først og fremst må jeg få takke dere for all den vakre omtanken og kjærligheten dere har gitt meg etter sist blogginnlegg. Det er en tøff periode jeg er i, men jeg skal komme meg tilbake til normalen igjen, det er målet. Det tar bare tid. Alle kommentarer og meldinger har blitt lest. Det settes så utrolig står pris på!! Dere er helt herlige<3

Midt i det hele fikk jeg melding om at noe jeg har gleda meg til i mange mange uker, var kommet i posten!! Altså dette har jeg gledet meg mye til og vise dere!!

Dette var virkelig kjærlighet ved første blikk! Jeg falt pladask for denne puffen da jeg så høst nyhetene til Riviera Maison, og spurte en jeg visste var forhandler av merket om det var mulig at han kunne bestille denne for meg! Fikk beskjed med en gang den var ankommet fra Nederland, og vips var den på mitt lokale postkontor. Guriland.. En fargeklatt midt i stuen, som står fint til det blå maleriet mitt.

Det er alltid noe å glede seg over, å denne kom akkurat på perfekt tidspunkt.. Den kan ikke kurere, men den kan glede. Og være til nytte for store og små. Hu mor slo på stortromma og snopa seg et grisefint lite møbel! Gjorde hun vel ikke ? Ha en strålende dag alle sammen <3

PÅ TIDE Å VÆRE HELT ÆRLIG..

God dag kjære trofaste lesere. Nå er det lenge siden jeg har skrevet et personlig innlegg som handler om meg, mine tanker og hvordan det går. Dere har følgt meg i tykt og tynt, og på godt og vondt tidligere. Jeg har slitt mye med helsa, og fikk for snart 3 år siden, en kronisk tarmsykdom som jeg alltid må leve med.

Dere vet også at jeg har hatt en vanskelig bagasje med meg fra barndommen, og for en kort oppsummering har det vært veldig mye de siste årene både psykisk og fysisk.

Jeg gir meg aldri! Men i blant kjennes ting ekstremt håpløse.. Det er ikke lenge siden jeg følte at alt var helt fantastisk, jeg følte meg friskere en på lenge og hverdagen var som en dans og herlig sol hver dag. Selvfølgelig med litt regn innimellom, men alt gikk veldig bra.

For noen uker siden var jeg hos legen og starta på noen medisiner som virkelig skulle vise seg å gjøre meg helt i ulage på alle mulige måter.. Det gjorde nytten sin for det som det skulle, men bivirkningene de gav meg var helt på tryne. Humøret kunne gå fra glede til sorg på sekunder og like raskt andre veien.. Jeg har hatt det veldig vanskelig med dette, og  følt at det har ballet litt på seg med forskjellige ting..

Med det hele kommer også dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet for ikke å duge. Dårlig samvittighet over å måtte avlyse ting gang på gang, dårlig samvittighet over at jeg ikke har like mye energi ovenfor ungene som jeg normalt sett har. Dårlig samvittighet for at jeg legger på meg når jeg er dårlig, da jeg er mer i ro når jeg er syk en ellers. Mens en dag kan være superfin, kan dagen etter være superdårlig. Det er liksom ikke stabilitet nok..

 

Tanker som at «det skal liksom være noe igjen», «syk igjen», «sykemeldt igjen», «ungene er av de som har en syk mor» osv gjør ikke akkurat ting enklere. Men! Det som er bra er at barna skjelden ser meg som den «syke» som jeg tenker på. Når de er i barnehagen lader jeg opp det jeg kan for å være klar for de når de kommer hjem. Og som to foreldre i huset har jeg en helt fantastisk samboer som er kjempe flink til å avlaste om jeg skulle være veldig dårlig.

Det skal gå bra dette også, men jeg må være tålmodig. Gleder meg til jeg er på andre siden, og kan si jeg er frisk som en fisk igjen! Og håpe at det da varer lenge! Det tenker jeg mye på. For det som er nå det unner jeg ingen å få.

Sminke er faktisk min beste medisin. Noen lag med foundation og mascara er vanskelig for andre og se igjennom. Å det å se frisk ut kan også gi en friskere følelse for meg. Tro det eller ei.

Høsten har ikke blitt dilla så mye med som jeg bruker å gjøre, siden omstendighetene er som de er. Men jeg slår til i ny og ne, når kroppen tillater det. Og storkoser meg med det! Så heldigvis har jeg en hobby og lidenskap jeg trives godt med. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten det ^^

Det viktigste for meg nå er familien min og de søte små. De trenger meg og jeg gjør alt jeg kan for å ta meg av de på en best mulig måte. Ta barna med meg på eventyr når de er hjemme, og ta tiden til hjelp når de er i barnehagen <3

Dette var et lite «sånn har jeg det for tiden» innlegg. Har ikke klart å skrive så mye om hverdagen på en stund, da jeg kom til et punkt hvor jeg følte det var så mye sykdomssnakk. Alle glansbilder har en kjedelig bakside. Og alle interiørbildene fra vårt hjem er ikke alltid like koselige i virkeligheten.

Ha en fantastisk dag alle sammen, og tusen takk for at du tok deg tid til å lese <3 Nyt dagen her og nå. Og gode dager er så utrolig viktige! Vi vet ikke hva morgendagen vil gi.

PUTEBONANZA!

Reklame | Feel

Høsten bugner av varme og deilige fargetoner! Fargetoner som går i samme skala som det man finner ute. Jeg har vært en tur på feel og plukket ut mine tekstil favoritter for i høst, som jeg har stylet med i stue og gang. Gjør dere klar for et stort bildedryss!!

Puter og pledd får man ikke nok av. Å som Halvor Bakke bruker å si : En sofa uten puter er som en bok uten ord. DYPT! Og jeg er nok ikke den eneste som tar han på ordet og er helt enig. Det geniale med tekstiler og spesielt puter, er at man enkelt kan variere i farger etter årstider og sesonger. Røde til jul, lilla til advent, gule til påske for å ta noen eksempel.. Putetrekk er jo så enkelt å skifte! Å de gjør MYE utav seg. Ut uke 42 får du hele 30% på alt av puter og 50% på kunstige roser hos feel. Sjekk ut en hel del av utvalget HER !

Favoritt-duften min har jeg skrevet masse om tidligere, og har brukt denne de siste årene nå. Helt forelska! Durance sin «granade» er en frisk duft som jeg bruker hele året. Sprayer både i rom og på puter med denne. Den finner du foressten HER ! Lysfatet er også fra feel og det finner du HER !

Personlig klarer jeg ikke helt å legge bort det blå enda.. Og for de som liker best kalde toner er disse putene virkelig råfine! Se hvordan det dukker opp små detaljer som lyslykter på bordet, som igjen går til putene.. Harmoni!!

Mønster er og se mye mer i både tekstil, fliser og tapet. Den majestetiske puten her skaper kontraster med at den skiller seg ut, og røffer opp rommet. Lekent og eksotisk! Sammen med en puff som går litt inn i putens fargetoner og mønster frisker opp hele gangen bare med to detaljer. Puffen finnes HER og fins i flere ulike farger pluss en annen størrelse.

Nyheter er gøy, og det å leke seg med ulike farger og kombinasjoner er noe av det morsomste jeg vet. Lek deg litt du også!


Levende blomster og tørka blomster i vase på lite rundt bord er fra Floriss Ålgård. Alle kunstige blomster i vinduer og på gang er fra feel ^^

VÆR ET MEDMENNESKE!

 Blått og rosa er vakkert i lag, og denne måneden støttes en god sak 💗 Rosa står i fokus nå. Brystkreft vil jeg ikke noen skal få 🌸 Dessverre er dette realiteten til mange, både kvinner og menn som kan trenge en ekstra klem. Forskning på feltet er utrolig viktig, men det trengs penger for å gjøre dette riktig. 🌸 Her ser dere årets rosa sløyfe bukett fra Mester Grønn 💗 Er den ikke skjønn ? Gi til en venn eller andre du er glad i, og støtt en god sak som det virkelig er tak i 🎀

 

Vær et medmenneske. Vis omtanke, og ikke trekk deg unna folk som har det vanskelig, slik som vi ofte gjør. Vis at du bryr deg, og vær en venn. Hver dag får 9 personer diagnosen brystkreft i norge. Dette er 9 for mye. Og alle trenger den individuelle støtten og behandlingen de kan få <3

 

#brystkreft #rosasløyfe #rosamåned #blomster #mestergrønn #kreftforeningen