LEKEN PASTELL

På tampen av søndagskvelden titter jeg innom med et herlig og friskt fargesplæsj, fra stuen.

Blått og rosa er så fint sammen synes jeg. Med en dæsj grønt i form av planter og litt gult, blir det som godteri for øynene. «Sweet as candy!» Leken pastell, og superkoselig!

Var en liten tur innom Floriss Ålgård og kjøpte med meg de fineste rosa rosene, litt gult og lilla for å sette sammen en bukett i helgen. Blomster er som medisin og hjelper på alt!

En ting jeg har gledet meg til å ta frem etter at julepynten var pakka bort, er de rosa fine skulpturene/vasene designet av Camilla Prytz for Magnor Glassverk. De heter «unik» og er like fine for seg selv som vase. Fant ut at den minste størrelsen er perfekt også som lysestake. Kunst er et felt jeg interesserer meg for mer og mer, og kan sees i MYE! <3

Håper du har hatt en fin og god helg og får en riktig god uke, jeg går nemlig inn i mine siste dager i 20’årene nå før 30 tallet venter på torsdag. Tenk det, dere! Skal hu mor bli voksen mon tro ? – Nei, ingen fare.

IKKE ALLTID LIKE GREIT

Nyrestein er noe dritt.. Tusen takk for alle meldinger og støttende ord fra dere. Det settes så enormt stor pris på! Når man ikke er helt bra, hjelper det mye med god støtte.

Helgen var veldig fin og jeg får bare krysse fingrene for alt. Tok prøver i dag for å sjekke status, og det var som ventet ikke helt som det skulle. Må fortsatt vente på resterende svar, og krysser fingrene. Enten kommer den ut av seg selv, eller så er det påan igjen med prosess om å få den knust eller operert ut som sist.. Tanken på alt styre som var sist, får meg til å grøsse.. Spesielt da jeg kjenner at det er noe som ikke er helt som det skal.

 Ellers er det bare å nyte her og nå, og kose seg med det man kan. Godt man aldri vet hva som skjer i fremtiden, enten om det er om minutter, timer, dager eller år. Det er alltid noen som har det verre, men det er samtidig lov å kjenne på at ting ikke er helt greit..

Holder dere oppdatert, og kan ikke annet en å gjøre det beste ut av dette også. Litt av en «pang» start på året må jeg si… Hehe..

Ønsker dere en fin og god uke, håper dere er friske og raske <3

NYRESTEIN, IGJEN!

Fra glitter og stas, nytt år og nye muligheter. Til en fri-dag som jeg godt kunne vært foruten..

Plutselig er jeg en tur tilbake der jeg var for fem år siden. E helt tilfeldig morning, mens jeg står i stuen klar for en kopp med kaffe før barna skal kjøres til skole og barnehage. Det slår til helt ut av det blå, og etter en tur sammenkrølla i en stol og på sofaen, vet jeg ikke hva jeg skal ta meg til.

En ting vet jeg, at dette er et anfall jeg har hatt mange av før. Noe som ikke går av med det første og som trengs legehjelp for å hanskes med. Men ikke minst, så trengte ikke barna få dette med seg, og bli redde. Så jeg fortsatte den desperate sprellingen på soverommet og på baderomsgulvet.

Når du ler og griner om enannen. For situsjonen du er i er så uvirkelig, og du beklager deg både til legevakten og mannen, for du føler deg som en sprellemann, å smertene er så store at du nesten ikke tror på dem, men samtidig sliter med å puste. Jeg vet hvordan det er å føde, og kan svare godt på en skala fra 1-10. Dette var på maks, og desverre fikk jeg konstantert min frykt i dag at nyrestein har meldt sin ankomst igjen på andre siden en sist…

Med intravenøs smertelindring på legevakten og videre medisiner, kom jeg meg fint over kneika og slapp heldigvis innleggelse på sykehus. I skrivende stund forstår jeg ikke at dette i det hele tatt skjedde i dag, og håper virkelig ikke det skjer igjen.. Nå gjenstår det å følge opp med prøver i tillegg til å drikke mye vann for å se om den kommer ut av seg selv. Sist var steinen på 1,1 cm, og måtte opereres..

Tusen takk til verdens beste mor som fikk meg raskt avsted til legevakten i dag tidlig, og til han på hjemmekontor som sprang mellom meg og barna for å gjøre det best mulig for alle. Til tross for dette er jeg veldig klar for jobbehelg og selskap i morgen, da slike anfall kan komme når som helst. Og det like godt kan gå år som uker/dager/timer til neste. Det vet vi aldri, og jeg krysser det jeg har for at det blir med dette. At prøvene viser positive ting i neste uke og at den kommer ut av seg selv denne gang <3

En liten og mindre hyggelig post fra meg i dag. Men likevel ærlig og vitne om at livet ikke alltid er på skinner.. Det gjelder å ikke legge seg ned, kjempe der det kjempes kan og ha håpet så lenge noe annet ikke er konstantert^^ Husk det, og ha en riktig fin helg <3