IKKE ALLTID LIKE GREIT

Nyrestein er noe dritt.. Tusen takk for alle meldinger og støttende ord fra dere. Det settes så enormt stor pris på! Når man ikke er helt bra, hjelper det mye med god støtte.

Helgen var veldig fin og jeg får bare krysse fingrene for alt. Tok prøver i dag for å sjekke status, og det var som ventet ikke helt som det skulle. Må fortsatt vente på resterende svar, og krysser fingrene. Enten kommer den ut av seg selv, eller så er det påan igjen med prosess om å få den knust eller operert ut som sist.. Tanken på alt styre som var sist, får meg til å grøsse.. Spesielt da jeg kjenner at det er noe som ikke er helt som det skal.

 Ellers er det bare å nyte her og nå, og kose seg med det man kan. Godt man aldri vet hva som skjer i fremtiden, enten om det er om minutter, timer, dager eller år. Det er alltid noen som har det verre, men det er samtidig lov å kjenne på at ting ikke er helt greit..

Holder dere oppdatert, og kan ikke annet en å gjøre det beste ut av dette også. Litt av en «pang» start på året må jeg si… Hehe..

Ønsker dere en fin og god uke, håper dere er friske og raske <3

0 kommentarer

Siste innlegg