DEILIG JULESTEMNING!

Reklame | feel

Titter innom med litt julestemning fra gangen jeg, mot slutten av November. Jeg har inntrykk av at fler og fler pynter tidlig til jul. Og det beste, vet dere hva det er ? At det ikke finnes noen lov om når man kan begynne! Pynt når du vil, og KOS DEG med juletiden. Om få dager er Desember i gang, og jeg har for lengst funnet frem barnet i meg og kasta meg ut i årets juleeventyr!

 

 

Hvert år dukker det opp litt og litt mer julepynt hos oss. Har jeg nevnt at årets første julepynt ble kjøpt i Amsterdam, allerede i starten av Juni ?

I fjor dukka gleden for rødt opp igjen, etter en årrekke med rødt i halsen.. Altså!! Rødt til jul har fått barndomsminnene tilbake igjen, og en glede med jul jeg ikke regna med fantes. Nå er rødt et must her i hver et julehjørne, da jeg føler det blir nakent og “uten liv” i julehjørner uten rødt..

Hos feel finner jeg som dere vet vakre ting hele året. Om jul bugner det nesten over av fristelser, og i år var jeg raskt nede og sikra meg nyheter jeg var redd skulle bli utsolgt.. Noe som viste seg å bli enda en unnskyldning til Pål Børge for å starte tidlig med julepynt, selvom han vet han ikke slipper unna jul midt i November likevel..

feelnisse // feelblomster // feelputer //  feelgirlander //

 

 

I gangen utenfor stuen har jeg plassert de søteste figurene jeg har til jul. Disse fant jeg på feel i fjor, men har sett at de selger samme figurene i år også. Ved første øyekast tenkte jeg på Julie og Aleksander, og klarte ikke å gå fra dem i butikken. To barn som “kaster snøballer”. Et helt perfekt koselig symbol på de to små luringene her i hus. Syns også det passet godt å plassere de under bilder av barna selv. Smilet mitt blir bredt hver gang jeg ser på disse figurene ^^ Var de ikke søte vel ?

 

Ellers er det snart helg igjen, og på søndag braker det løs med desember! En fugl hviska meg i øret her forleden at rampenissen er på vei med mange sprell i bagasjen! Thihi ^^ Gleder meg kjempe masse til mange dager med juletull og julegøy fremover! Og mest av alt, å lage fine juleminner for barna <3

SVIBELGØY AKTIVITET MED UNGENE!

Noe av det beste med førjulstiden synes jeg er alle de koselige stundene rundt forberedelsene. Ååh det er så mye og finne på denne tiden på året!! Kreativitet og fantasi har ingen verdens grenser.

Sammen med barna og to søte venner av dem, trylla vi spisestuen om et lite verksted for juledekorasjon med Svibel i gamle syltetøyglass. På vei hjem fra barnehagen plukka vi mose, litt kongler og ellers natur materialer vi fant på veien. Sviblene handla jeg på Europris, og resten hadde jeg liggende.

Barn er enormt kreative, og det er gøy og se dem bruke kreativiteten sin og kose seg! Gurimalla for en hyggelig ettermiddag vi har hatt, og stemningen rundt bordet hadde et høyt og morsomt nivå. Kjempe gøy! Å dekorasjonene de laga ble bare sååå fine!! Om det havner litt gjord og mose i stuen min er bare sjarmerende. En ekstra dans med moppen etterpå er ingenting^^ 

Dette kan vi med sikkerhet kalle svibelgøy, og som et tips er dette en veldig rimelig affære for en juleaktivitet ^^

JEG HAR KJØPT MEG BRUDEKJOLE!!

Dette her er helt vilt!
Kjøp av brudekjole er noe jeg har vært veldig nervøs for lenge.. Veldig nervøs.. Det som kanskje fremstår som det kjekkeste i verden for mange, og det som jeg trodde en vordene brud skulle glede seg masse til.

Dette har jeg drøyd lengst mulig, både av nervøsitet og planer om å bli mindre. På grunn av mye som har vært med helsa har ting blitt enda mer utfordrende, og planen ble ikke akkurat som jeg så for meg og kjempet om i starten.. Men men, nå har jeg kjøpt meg brudekjole, og det gikk jammen over all forventning!! 😀

I dag gikk det enda litt mer opp for meg at vi faktisk skal gifte oss! Og det om bare 6 måneder. Gurimalla altså! Min kjære forlover, mor, søstre og mormor var med på prøvingen og til god hjelp . Vi var på Agape, Sandnes og ble godt tatt i mot av en herlig dame. Superhyggelig! Så for meg at jeg kom til å prøve en hel haug av kjoler å kanskje fortsatt ikke finne den rette.. Men den rette, ja den fant jeg på kjole nr 3 og da ville jeg ikke prøve flere. Den satt som et skudd, og var noe helt annet en det jeg hadde sett for meg i hodet at jeg ville prøve..

Kjole, sko og pynt til håret er helt i boks nå og kortet dro jeg 1,5 time etter at jeg gikk inn i salongen. Dette var nesten litt for fort gjort, og ikke minst gøy!  Jeg er helt fantastisk fornøyd 😀 Jeg skal også ha slør ^^ Kjolen får dere ikke se før bryllupet, og det er ikke den som dere såvidt ser at jeg har på øverst i innlegget. Dette blir spennende!!

#bryllup #brud #brudekjole

DET BESTE SOM FÅR BARNA PÅ ANDRE TANKER NÅR DE ER LEI SEG!

  • Ny uke nye muligheter! Sist uke har vært en veldig spesiell uke. Minstejenta havna på sykehuset tidlig i uken, så mesteparten av uken har jeg og henne tilbringa der ♥️ Ingenting alvorlig, men heller ikke å bli klokere på. Formen hennes er bedre nå, og vi satser på det snart går seg helt til igjen 🌟 Det er vondt å se de små ikke ha det bra ♥️

På fredag starta vi rett og slett å pynte mer til jul sammen, for å gjøre noe ekstra gøy å ha noe annet å tenke på 🌟

Når barna mine er lei seg, har jeg alltid brukt å si til dem at de må tenke på noe positivt.. Første gang jeg sa det sa Aleksander : Julenissen! Han er snill og positiv å tenke på. Så nå gjelder det å finne frem til tanker om julenissen når ting ikke er som de skal. Hele året. Han forbindes med både varme og godhet! Og hva er vel bedre å få tankene over på noe bra når man er trist og lei ? Da måtte det jo bare bli koselig å pynte til jul når vi er så nære den tiden nå🌟

I helgen virka det som om det var bedringens vei med lille jenta vår, men i går ble hun dårlig igjen. Krysser fingrene for at det frisknes denne uken og at hun snart er like rakett som før ♥️ Riktig fin og god uke, alle sammen ♥️

TROR DU JEG GLEDER MEG TIL JUL?

Reklame | feel

Den fineste tiden på året er rett rundt hjørnet. Å jeg tror ikke jeg er alene om å bli fristet i butikkvinduene om dagen. Det bugner jo av julekos og glitter! Fristelser som gir meg energi og glede lar jeg meg veldig friste av. Vil dere se hva jeg fant på en time jeg hadde skikkelig jule ånd over meg ?

Jeg dro frem esker fra juleboden under trappen, for å se på julekuler fra i fjor, å kose meg litt med å smått smake på juletiden.. Plutselig endte kulene utover spisebordet, og vips var spisestuen trylla om til et skikkelig julebord! Med null anledning kun for gøy.. Hørte jeg noen nevne at jeg brått ble litt ivrig? Vel.. Nå har det seg slik at rasen jeg hører til har gleda seg til dette fra da pynten ble pakka ned fra sist jul..


 

Kunstige lerke-kranser fra feel // Julekuler fra feel // Ulike dekor-juletrær fra feel // Diamant rundt tøyserviett fra feel // Lyslykter fra feel // Kunstig granbar fra feel // Nisse fra feel // Kunstig rød-julestjerne fra feel

Nå gleder jeg meg til å pynte mer! Til juleduft, julegleder og rampenissen med barna! Vi er i 2019 folkens.. Om julen kan bli mindre stress om man tar litt etter litt å starter tidlig med det man gleder seg til! Jah så gjør det da vel!

Tommel opp for alt som kan gjøre desember til en tid med mindre stress og mer glede ^^ Ikke ver redd for å gjøre som meg å plutselig leke seg litt vekk i julekosen.. Thihi ^^ Kanskje kan dette være til litt inspirasjon også ?

 

DINOSAUR FIN BURSDAG!

Husets første gutteselskap med barnehagen er gått av stabelen, og jammen slår jeg er hardt slag for barnebursdag hjemme! (Om plass)

 

Dinosaur er fortsatt stort her i huset, og jeg fikk låne samlingen til Aleksander når jeg skulle gjøre huset klart for fest. Han har både store og små, ute og inne. Et godt tips til barnebursdag er å dekorere og ha som tema, det som barnet har mest interesse for og kanskje også da har mest leker innen.

Stein, mose, kvist og blader! Pøs på, og lag en verden av et dinosaur miljø midt på bordet. Jeg lover, barna vil DIGGE det! Lampene over spisebordet dekorerte jeg med kunstig eukalyptus og edderkopper jeg fant billig i en restekrok etter halloween.

«Adopter en dinosaur» var en koselig idè jeg fant på Pinterest her en dag. Man kan enten gi bort dinosaurer man har hjemme fra før, eller gjøre som jeg, kjøpe en pakke på Sparkjøp med 10 stk i til 79kr. Disse delte jeg ut til alle gjestene ved inngangsdøren da festen va over.

Selskapsleker var planlagt, og fisking etter godteposer er en koselig tradisjon som jeg og PB viderefører fra egen barndom. Vi var 10 stk rundt bordet hvor Julie var eneste jente. Nivået var høyt, men med planlagt kjøreplan som inneholdt selskapsleker gikk dette helt over all forventning. Vi la oss litt på barnas nivå, sang og tulla. Vipps var det hele over, og vi rakk jo ikke igjennom alle lekene en gang.

 Som nevnt slår jeg et hardt slag for barnebursdager hjemme. Bare tenk på hvor mye bedre samhold barna får, en når de løper i hver sin retning på et lekeland eller i en trampoline park. Det er viktig å se barna. Å kanskje ekstra viktig i et samfunn som nå. Det barnet som eventuelt vil bli holdt utenfor er enklere å fange opp å gjøre det gøy for i en hjemme bursdag en på et stort uoversiktlig sted.

Ja man kan «kjøpe seg fri fra mye styr» men hva gjør dette med oss på sikt egentlig ? Tenk litt over hvilke verdifulle verdier du vil gi videre til barna, og hvilket samfunn og press blant foreldre som du vil ha. Det er NÅ man kan skape de gode minnene. Og det er bedre med en stressa ettermiddag/kveld, en å angre i fremtiden på at man ikke «gadd» det styret <3

Bursdag skal være gøy! Ikke tenk på alt som stress! Dra frem barndommen i deg og kos deg med barnebursdag ^^

 

Mitt største ønske er at barna skal kunne se tilbake på en minnerik og fin barndom som de vil kose seg med i fremtiden. Og kun vi foreldre kan gjøre det beste utav hver eneste dag for våre små. Ved å legge opp til koselige aktiviteter hjemme, er det med på å gjøre hjemmet til en fin og god arena for også videre lek med venner. Legger man et godt grunnlag her, tror jeg dette kan dra fordeler med seg for foreldrenes bånd og deltagelse i barnas miljø og krets videre i årene som kommer. Noe som også handler om trygghet og sunne rammer.

– Gratulerer med dine 4 år lille, store venn! Mor og far elsker deg over alt på denne jord <3 En liten kreativ sjel, med mange ideer på lur. Med lillesøsteren sin finner de ofte på baluba, å klarer fint å holde koken i både kroppene og hodene våre, uten et helt selskap på laget.. Thihi ^^ Vi elsker din væremåte og ditt vesen. Uten deg, ikke en eneste rynke på nesen. Moroklompen vår, sangstjernen og den omtenksomme og beste storebroren. Aleksander er god som gull, det er kammen ikke tull <3

#barn #familie #barneselskap #dinosaur #selskap #borddekking #dinosaur #foreldre

DER VAR PRIKKEN OVER I’EN !!

Reklame | Posterstore.no

Kosekroken har fått prikken over i’en som manglet, nemlig bilder på veggen bak stolene. I samarbeid med Posterstore.no fant jeg plakatene og de enkle rammene jeg leita etter.

 

 

Grønt er skjønt, og jeg som er opptatt av at ting skal harmonere, så etter bilder som kunne passe i både stil, interesse og farger. Posterstore.no har noe for alle!

Jeg er så fornøyd! Noen klikk tok det å få dem hjem, og snilleste PB hang dem opp ^^ Kanskje er du på jakt etter bilder selv ? Da skal du få en rabattkode av meg : bymarie30 som gir hele 30% på plakater hos Posterstore.no.(Gjelder ikke selection plakater)

Ellers ordnes det til selskap her i morgen! Aleksander blir hele 4 år!! Tenk det <3 Dinosaurparty står for tur i år som i fjor. Gled dere til å se!!

HØST IDYLL!

Høstlandskap, duften av bål og lyden av barn som leker og morer seg. Hva kan vel være bedre en lørdag ? Sammen med venner fra gaten vår dro vi til Brekko, Gjesdal på tur i dag. Nydelig!


Hvor kult er det ikke med en pappa som plutselig lager til en taubane for barna ? Pappen i den familien vi var sammen med laga til en taubane for ungene som ble veldig populær. Utrolig koselig, og på 123 ble turen ekstra kul! Har jeg nevn at barna våre går i barnehage sammen, og at våre eldste går på samme avdeling, noe de minste to også gjør ?


Det nærmer seg den vakreste tiden av året, å her er vi i full gang med å glede oss! Jeg håper sånn at jeg snart kommer meg skikkelig til hektene, slik at juledill og forberedelser kan være en like stor del av desember og slutten av November som det pleier.. Uansett! Vi har hatt en helt fantastisk tur i dag og skapt koselige minner med barna <3