IDYLLISK ETTERMIDDAG PÅ SJØEN!

 

Vakker og rolig sjø, passe temperatur, reker, ombord på en båt, omgitt av herlige mennesker med bakgrunnslyd av båten som «tøffer» seg utover fjorden, og videre mellom små sund … Jeg snakker om ettermiddagen i dag folkens! En riktig så deilig start på helgen! (Eller jobbehelg for min del^^)

 

Klokken 14:00 i dag gikk jeg og mange av kollegaene mine i Cargill fra kai med Riskafjord ||. En koselig båt med kjempe bra mannskap møtte oss ved Sandnes brygge da vi kom.

På sjøen venta deilige reker, idyllisk utsikt og morsomme aktiviteter! Vi hadde lagarbeid med ulike utfordringer, og stemningen var på topp!

 

 

Vi gikk rundt litt by øyer i Stavanger blandt annet og fikk se masse fint! Litt dumt at sola ikke viste seg, men det var en fin tur likevel!

 

 

Sammenlagt en helt fantastisk tur, med mye latter og god stemning!! For en nydelig gjeng å være på tur med, og for en kjempe start på helgen! Det er veldig viktig å komme sammen som kollegaer på denne måten og være sammen utenfor jobben også. – Som igjen er bra for samholdet og miljøet på plassen, trivselen og som jeg er sikker på går utover arbeidsinnsatsen også på en positiv måte om man trives godt sammen og ikke minst har tillit.

Med dette vil jeg ønske dere en knallgod helg! For min del blir det jobb, og jeg har flere ting på programmet utenom også! Så dette blir en veldig innholdsrik en ^^

HAR DU SETT DENNE FAVORITT GENSEREN FØR?

Garderoben til store og små er blitt oppgradert og denne gangen er det jammen hele FEM gensere som er strikka, i ulike farger alle sammen.. Wow!!

 

«Novagenseren» er den nye favoritten, og se så vakker den er!!

 

 

Vakre tantejenta mi Frigg Frostrós i sin gule,hvite og rosa variant <3 Perfekt vår og sommer genser da fargene er så friske og fine!

 

 

Aleksander og Julie har hver sin i rosa og blå. De kler godt disse fargene og jeg elsker lys rosa til henne og lys blå til han.. Thihi ^^ Gurimalla så utrolig heldige ungene er som har en mormor som kler barnabarna sine så fiiiiint i egne strikka klær <3 Vanvittig heldige! Å tenk at hun denne gangen har trylla frem hele fem vakre slike gensere til alle barnebarna sine! Wooow altså!!

 

 

Fotografering av barn er ofte enklere sagt en gjort. Men jeg har som regel kameraet på lur, og plutselig i dag hadde jeg fanga noen øyeblikk på tur! Novagenseren er det siste nye, og den skal jeg garantere blir godt brukt!

Selv holder jeg på med et skjørt til Julie og har endelig fått litt mer dreisen på dette med strikking.. Håper jeg blir en reser som mor en gang, men det skal vel godt gjøres så flink som hun er <3

-> FØLG GJERNE SIDEN MIN PÅ FACEBOOK FOR TIPS OG RÅD VED Å KLIKKE HER <-

NYT DET DERE KAN!

~ Påsken er snart forbi, sommeren er plutselig på gli og vi trenger neppe å krype mer i hi 💛🍃 Naturen er magisk og det merkes på huset.. Kleshaugen vokser og vi vil helst være ute 🍃 Plutselig er hverdagen et faktum igjen og da trengs både godteskap og vaskemaskin lukkes igjen! 🐣

Nyt det dere kan, sammen alle mann! Så lenge det faktisk går an 💛 #kvitlyngveien #hallway #entre

TIDENES PÅSKE I BILDER!

En nydelig påske går mot slutten, og vi er flere som kan påstå at dette er tidenes beste påske, noen sinne! ^^

 

Vedlikehold er viktig og med så godt vær er det viktig å nytte dagene til arbeid ute mellom turer og festligheter. PB har gjort en kjempe jobb med å skrape bort gammel og løs maling for å gjøre klart til å grunne og male igjen!

 

 

Påskeharen har lusket rundt der vi har vært i påsken, og i Rogaland Aboretet hadde den lagt fra seg noen kjempe egg som barna fant i skogen!

 

Vi har nærmest bodd ute denne påsken, og brukt været så mye vi kan! Sammen med masse familie og gode venner har vi virkelig hatt et paradis av en påske <3 Dette er et lite knippe av fine stunder og vi har mange minner å ta med oss videre! Woow jeg føler meg virkelig superheldig altså!!’

VÅRT PÅSKEHJEM 2019!

Påskeferien er her for fullt, og jammen ser jeg frem mot flere deilige dager sammen med familien 💛 Litt påske titter frem her i år også, å her skal dere få et skikkelig bildedryss fra hjemmet i årets påske-drakt!

 

 

Litt ny påskepynt har dukket opp ettersom barna går i barnehage og elsker å være kreative. Det er så koselig med deres små kreasjoner, og jeg synes det er viktig at vi foreldre kan sette frem slike ting også da dette er veldig stas for barna. Det er også med på å bygge opp deres følelse av mestring og stolthet over et arbeid. Et hjem blir ikke et hjem om sjelen «gjemmes helt bort» <3

 

Ønsker dere en fin og innholdsrik påske alle sammen! De beste ønsker fra meg <3

FOR EN OVERRASKELSE!

Overraskelser er alltid spennende og når det er en positiv overraskelse er det ingenting som er bedre!

Ombo er en øy i vakre og idylliske Ryfylke. Her har foreldrene til PB jaktet i mange år, og har også en selvbygget jakthytte her oppi høyden, inni skogen. Det å overraske andre, er jo bare ekstra gøy og hyggelig, og uten noen anelse fra hyttefolket tok vi turen til Ombo i går, den fine lørdagen før påske.

 

Litt over en time med bil + ferje og litt mer kjøring. Ca 20-30 min å gå rett opp, før hytta kan skimtes mellom trær etter siste bakken. Jeg, mor, stefar og barna tok turen mens PB jobbet hjemme. Vi gjemte oss bak noen trær like med hytta og sendte Aleksander frem for å rope på «farfar». Planen var at Aleksander skulle si han hadde rømt hjemmefra.. Thihi^^

Aleksander gikk og ropte, men hyttefolket klarte ikke å koble at det var deres barnebarn som var like ved, så det endte med at vi titta frem bak trærne alle sammen! Å gjett om de ble overrasket! Det var kjempe gøy!

 

En av hjortepostene måtte selvfølgelig besøkes, og barna syntes det var kult og spennende å få sitte inni. Denne bua er laga av far til PB og er perfekt å sitte i for å vente på at hjorten skal komme i sikte ^^ Herlig øyeblikk mellom Julie og morfar <3 Den kjærligheten og omsorgen han viser for barna er helt enorm! Såå heldige vi er!

 

 

 

«Blomster små, gule blå, titter opp av marken nå..» Første jeg tenker på er den vårsangen når jeg ser at Aleksander finner noen blomster ved hytta. Kjempe koselig! Å det er det perfekte tegnet på at nå er vi på riktig side av årstidene og har masse koselig i vente fremover.

 

 

Etter mye kos, grilling og godt lag var det dags for å dra hjem igjen. For en superherlig dag, og for en nydelig plass å ha hytte på! Vakker utsikt, rolig og fint. Helt perfekt! Aleksander gikk hele turen opp og ned uten å protestere! Julie hadde jeg på ryggen, da hun enda er litt liten for å gå et stykke som dette. Der gikk så fint og vi storkoste oss ute hele dagen! Timene vare fløy.. Det er så deilig å kunne fungere igjen å endelig kunne nytte de fine dagene! Woow sier jeg bare! <3 Tusen takk for turen alle sammen! Det var helt fantastisk for store og små <3

BEDRE SENT EN ALDRI!

God kveld kjære følgere <3 Dere trodde kanskje jeg hadde glemt dere nå ? Snarere tvert i mot!

Den siste tiden har jeg rett og slett ikke hatt hellet med meg på helse fronten igjen, og derfor lagt en del ting til side. Men mellom mye styr har jeg hatt meg et koselig res utenfor i en god stund, og vil gjerne vise dere litt nå! Det er snart påske, og hva er vel ikke mer påskestemning en påskeliljer ?!

På lørdag kjørte jeg eldstemann til farmor og farfaren, hvor også minstejenta var og tok meg en tur innom Floriss Ålgård etterpå. Der bugner det av vårlige god biter, og bilen min ble lasta med massevis av påskeliljer! Gurimalla sier jeg bare.. På noen minutter var plutselig uterommet forvandlet til et skikkelig «påskeparty» av påskeliljer, og det gleder meg  hver gang jeg åpner døren å se disse fargene. Det er vår, og da kan alt bare gå en vei! Kan det ikke ? <3

 

#påske #uterom #hage #interiør #hus #hjem #inspirasjon