FOR EN OVERRASKELSE!

Overraskelser er alltid spennende og når det er en positiv overraskelse er det ingenting som er bedre!

Ombo er en øy i vakre og idylliske Ryfylke. Her har foreldrene til PB jaktet i mange år, og har også en selvbygget jakthytte her oppi høyden, inni skogen. Det å overraske andre, er jo bare ekstra gøy og hyggelig, og uten noen anelse fra hyttefolket tok vi turen til Ombo i går, den fine lørdagen før påske.

 

Litt over en time med bil + ferje og litt mer kjøring. Ca 20-30 min å gå rett opp, før hytta kan skimtes mellom trær etter siste bakken. Jeg, mor, stefar og barna tok turen mens PB jobbet hjemme. Vi gjemte oss bak noen trær like med hytta og sendte Aleksander frem for å rope på «farfar». Planen var at Aleksander skulle si han hadde rømt hjemmefra.. Thihi^^

Aleksander gikk og ropte, men hyttefolket klarte ikke å koble at det var deres barnebarn som var like ved, så det endte med at vi titta frem bak trærne alle sammen! Å gjett om de ble overrasket! Det var kjempe gøy!

 

En av hjortepostene måtte selvfølgelig besøkes, og barna syntes det var kult og spennende å få sitte inni. Denne bua er laga av far til PB og er perfekt å sitte i for å vente på at hjorten skal komme i sikte ^^ Herlig øyeblikk mellom Julie og morfar <3 Den kjærligheten og omsorgen han viser for barna er helt enorm! Såå heldige vi er!

 

 

 

«Blomster små, gule blå, titter opp av marken nå..» Første jeg tenker på er den vårsangen når jeg ser at Aleksander finner noen blomster ved hytta. Kjempe koselig! Å det er det perfekte tegnet på at nå er vi på riktig side av årstidene og har masse koselig i vente fremover.

 

 

Etter mye kos, grilling og godt lag var det dags for å dra hjem igjen. For en superherlig dag, og for en nydelig plass å ha hytte på! Vakker utsikt, rolig og fint. Helt perfekt! Aleksander gikk hele turen opp og ned uten å protestere! Julie hadde jeg på ryggen, da hun enda er litt liten for å gå et stykke som dette. Der gikk så fint og vi storkoste oss ute hele dagen! Timene vare fløy.. Det er så deilig å kunne fungere igjen å endelig kunne nytte de fine dagene! Woow sier jeg bare! <3 Tusen takk for turen alle sammen! Det var helt fantastisk for store og små <3

0 kommentarer

Siste innlegg