2 SØSTRE, 2 GRAVIDMAGER!


 

Hvem skulle tro at da jeg var så heldig å bli gravid, var lillesøsteren min allerede 3 uker på vei?

Husker det som om det var igår da hun fortalte meg om graviditeten. Vi var ute å gikk tur en kveld da hun bare hadde noe hun måtte fortelle meg. Aldri i min villeste fantasi hadde jeg trodd at det var den nyheten hun skulle komme med. Det var urolig gøy, å siden det var helt i starten på turen, fikk vi masse nytt å snakke om. Kjempegøy, og veldig spennende!

Det jeg visste, og som hun senere skulle få vite, var at jeg og Pål Børge hadde veldig lyst på barn,  å bare gikk å ventet på at det skulle skje noe… Det som er morsomt å tenke på i ettertid, er at da hun fortalte meg om sin graviditet, var jeg også gravid uten å vite det helt enda. Jeg fortalte henne at vi prøvde, å vi snakket om at det hadde vert veldig morsomt om det hadde skjedd at vi gikk gravide samtidig. Men hva er oddsen for at det skulle skje liksom..?

Noen uker gikk, morgenen kom hvor testen min viste positiv, men jeg valgte å lyve til søsteren min når hun spurte meg om det hadde skjedd noe… Vi ville vente til vi vertfall var over 2 måneder, med å si det til nærmeste familie. Vi vet at det er lurest å vente til 3 måneder, men hadde det skjedd noe hadde vi nok fortalt familien om det uansett, så vi tenkte det ikke gjorde noe å si det til dem da. Siden mine foreldre allerede da visste at de skulle bli besteforeldre til søsteren min sitt barn, var ikke trangen med å si det med en gang like stor. Så det hjalp litt på 🙂 

Det ble mye latter og glede da vi fortalte det til foreldre og søsken. På den tiden trodde vi det var 2 uker som skilte oss, men når vi begge har fått litt rettere termindatoer senere er det altså 3 uker nokså nøyaktig. Kjempemorsomt, å veldig gøy! 

Folk har spurt mye, men som jeg i tidligere innlegg har skrevet, ville vi ha litt ting på plass først. Det ble ikke mindre snakk når søsteren min kom offisielt ut med sin graviditet.. Å jeg følte nesten det sto stempla gravid i panna mi når folk begynnte å spørre enda mer om ikke vi også skulle gi gass snart.. Da sa jeg at det er en tid for alt, og at det skjer nok en gang det også, mens jeg bar på vår egen lille hemmelighet i magen 🙂

Når alt kom for en dag, ble folk veldig overassket, å lurte selvfølgelig på om vi hadde avtalt dette 🙂 Men det er så tilfeldig som det går an å bli 🙂 Jeg tror det er en mening med alt, og er sikker på at det var en mening med at det skulle skje på samme tid. Det vil vertfall vise seg.

De siste årene har vi fått mange kommentarer på at vi er så utrolig like, å spørsmål om vi er tvillinger. Det er 3 år som skiller oss, så det er veldig morsomt når folk spør. Vi har ledd mye av dette nå i graviditeten.. For heller ikke en gravid mage skulle få lov til å skille likheten fra hverandre….

 

Sist uke tok vi litt bilder sammen, som du kan få en liten titt av her. Jeg med mine 33 uker, og hun med sine 36.

  

 

Ikke bare bærer vi på hver vår gutt, men søsteren min har også fått seg leilighet over veien, og en gate opp fra der hvor jeg bor. Nå er det bare å krysse fingrene for at alt går bra for begge småtrolla i magen, å glede oss over den spennende tiden vi har i møte.


 

 

Neste stopp, en deilig å myk seng..

Håper dere alle har hatt en fantastisk fin kveld, å en ellers bra tirsdag! Etter å ha hatt to av besteforeldrene mine på koselig kaffebesøk, senker stillheten seg her i Kvitlyngveien og jeg kan bevege meg i seng. Kjenner at ikveld skal det bli ekstra deilig å lande på puta si 🙂 

 

Passer alltid på å få svinsa over å legge meg når jeg vet det er ryddig.. Det er bare så utrolig mye mer trivelig å våkne opp til !

Dette er foressten det siste nye som fikk bli med meg hjem 🙂 Passer supert til både småkaker, frukt eller pynt! Fant den på et lagersalg, å synes den bare var alt for lekker til å gå ifra…

Ha en god natt, alle sammen! 

DRØMMER OG PLANER FOR STUEN!

Inneholder annonselenker. Bildene i dette innlegget som ikke er fra stuen vår, er hentet fra google.


 

Ting tar tid, og alt koster penger. Som alle andre folk med sine hobbyer og lidenskaper de bruker tid og penger på, er min desidert største hobby interiør og detaljer i og rundt hjemmet. Noen forstår seg ikke på det, men det gjør ikke jeg med folk som bruker masse tid og penger på biler, golf eller frimerker heller. Noen liker å ha det ryddig, å prioriterer tid på dette, mens andre bryr seg ikke om hvordan noen ting ser ut å bruker tid på andre ting. Noen av disse kan foreksempel sitte i timevis foran tv`en sin, og fortsatt mene at de ikke har tid til å ta oppvasken eller støvsuge gulvet.. Det er for meg helt fjernt…! Vi er alle forskjellige, med forskjellige prioriteringer og interesser..

Det er veldig gøy å drømme og fantasere om hvordan man vil ha det. Jeg er veldig bestemt på stil, og tar ikke med meg hva som helst inn dørene. Her er jeg veldig heldig med at kjæresten min bryr seg veldig lite om interiøret. Han har sine krav han også på at det ikke skal være rotete med allslags forskjellige greier. Om ting skal opp på veggen skal det ikke flyttes uka etter osv.. Det er jeg også helt enig i. Han er aldri redd for å gi beskjed eller si ifra hva enn det måtte være. Å ikke er jeg den som maser ting igjennom heller. Så jeg stoler på at han mener det han sier med at jeg kan bestemme interiøret 🙂 I gjengjeld holder jeg det rent og pent, og blander meg aldri borti noe fotballgreier, eller hiver opp hyller i garasjen og slike steder.. Tror det er best å holde fingrene borte fra de områdene der……

       

 

 Planen for det neste store i stuen er et stort vitrineskap bak spisebordet, på veggen mot kjøkkenet. Tenker på et som er slik som dette hvite dere ser på bildet over. Det kan ikke ta så mye plass ut mot stuebordet, men det kan gjerne være høyt og ta nesten hele veggen.

Selv om det er mye skap plass i huset, trenger alle hjem plass til å oppbevare ting i stuen også. Fine serviser og glass, vaser, etasjefat eller bøker og albumer. Når vi blir flere i huset blir det også flere ting som skal ha plass. Noen ting er det mye gøyere å vise fram i et glasskap, og også ha det lett tilgjengelig, enn stue det bort i en bod/kjøkkenskap hvor det også kunne vert andre ting…

     
Mellom det ene stuevinduet ut mot terrassen, og terrassedøren er planen et skap lignende dette bare litt smalere. Kanskje bare med en dør, om du for eksempel tenker at du deler skapet på bildet på midten. Noe i den gaten der. Jeg liker ikke så godt typisk bokhyller uten dører hvor alt mulig blir plassert. Det passer selfølgelig hos noen, å bokhyller fylt av masse bøker kan være fint det også. Men det er ikke noe jeg kommer til å ville ha hos meg selv. Vi har også bøker, men jeg trenger ikke å ha alle synlige. Synes det skapet på bildet over, til venstre var veldig pent, og ikke minst ryddig. Kunne godt tenke meg et som er i samme stil som det jeg vil ha bak spisebordet.
    
To slike Riviera Maison lamper som på bildet til venstre er noe jeg lenge har kikka på… Har vert i ferd med å kjøpe dem flere ganger, men på grunn av prislappen har det vert litt andre ting jeg har villet prioritere først. De skal inn i huset de også, men ved en mer passende anledning. Lekrere lamper tror jeg ikke jeg har sett maken til. Å jeg vet akkurat hvor de hadde passet perfekt inn!

Flere plasser selges rotting kister som den på bildet i midten. Denne er fra IKEA, og jeg synes den er helt enkel og fin. (Finnes foressten HER) Veldig stor og romslig, og til en veldig rimelig pris for slike kister. Om det så måtte være,  kunne jeg ha tatt av det festet framme og laget en annen vri. (Er nok litt opphengt i detaljer.. ) Mange av rotting kistene de selger er det enten masse forskjellig som står skrevet på utsiden, eller så er det ikke helt den samme fargen på hele kista.. Av alt jeg drømmer om på bildene her, er garantert denne det første, og neste som blir med meg hjem. Denne kan jeg foreløpig ha puter og pledd i. Etterhvert vil den være perfekt for oppbevaring av barneleker i stuen.

Så var det lysekronen da! Åhh sier jeg bare! Det må vel være smykket i hjemmet ??!! Jeg har enda ikke helt bestemt meg for hvilken lysekrone jeg vil ha, men veldig stor skal den være. Den er nok et godt stykke fram i tid, men jeg elsker å drømme å planlegge. Desto bedre tid jeg bruker på å finne de rette tingene, desto mer fornøyd blir jeg med resultatet.  Før var jeg veldig på å handle alt mulig småtterier jeg kom over i butikkene…Det er utrolig masse fint av slike ting, men i istedenfor å kjøpe 10 små telysholdere og annet dilldall i forskjellige fasonger, har jeg merket at det er kjekkere å spare til noe jeg virkelig har lyst på å heller vente til jeg skal kjøpe den tingen, og se litt for meg hvordan jeg vil ha det istedenfor å bare dra hjem masse uten å vite helt hvor jeg skal ha det eller hva jeg skal med det… Selvfølgelig fins det unntak, men nå er jeg mer på litt mindre, men heller mer av større ting i hjemmet. Med litt mindre detaljer inni mellom.  

Dette var litt av hva jeg tenker for stuen vår etterhvert. Kanskje fant dere noe som kunne inspirere dere også ? 🙂 🙂

#Interiør #rivieramaison #spisestue #stue #landstil #inspirasjon #rotting #lysekrone #drømmer #planer


 

 

SØNDAG…


 

Sofa søndag og kamera søndag er noen stikkord for min dag idag. Jeg har en skikkelig Marie dag idag å er i sving med noe av det jeg liker aller best! Ta litt bilder å jobbe med bildene etterpå.

En ting er å style , finne motiver å ta bildene, om ting ikke er slik du vil ha det allerede da 🙂 En annen ting og det som ofte er hele moroa, er å legge bildene inn på datamaskinen, luke bort de jeg ikke er fornøyd med, å leke seg med resten til jeg føler jeg er helt fornøyd. På ca 15 min, eller mindre, kan det fort bli 100-200 bilder, og kanskje også av de samme tingene.. Det høres kanskje sprøtt ut om du ikke er den som fotograferer mye selv. Selvfølgelig er dette veldig varierende, å kommer veldig an på hva man tar bilder av. Personlig har jeg stor tendens til å ta ekstremt mange bilder når jeg er i gang. Når du tar i mange forskjellige vinkler, lagt ifra og nærbilder, har du plutselig klikka veldig mange på veldig kort tid! 

Om man skal ta bilder av ting i bevegelse blir det enda mer bilder. Her må man bruke de riktige innstillingene, og være rask. Istedenfor å trykke mange ganger på kameraet når du tar bildene, er det lurt å bare holde knappen inne slik at du etterpå kan finne og ta vare på de aller beste bildene. Da blir det flere bilder i sekundet, og ofte kanskje 5 bilder av 100 som du vil bruke videre.

    
 

Det meste av arbeidet begynner derfor etter bildene er tatt. Det krever veldig mye tid og jobb med å få bildene best mulig. Kanskje er en uheldig med lyset på de bildene som kunne vert de beste.. Da kan man for eksempel legge på litt skygge, eller justere litt på lyset ved hjelp av forskjellige bilderedigeringsprogrammer. Det finnes veldig mange slike programmer, men man trenger ikke de dyreste programmene for å få til gode bilder. Mye kommer også an på hvilket objektiv eller filter du har til kameraet når du tar bildet, og det er ikke alltid man trenger å redigere heller. Jeg for min del liker veldig godt å legge litt ekstra kontrast på bildet, fremheve farger eller gjøre fargene roligere. Alt ettersom hva jeg tar bilder av. 

Det er et helt hav av innstillinger, bøker, kurs osv osv, å jeg tror ingen kan bli utlært på området. Hele tiden vil en prøve nye ting, oppgradere kameraet, få seg nye objektiver og filtre. Jeg for min del klarer meg veldig godt med de objektivene jeg har nå, å har vert ekstremt heldig med å få to objektiver av far til Pål Børge, som også er helt hekta på foto! Dette var noen han ikke brukte lengre, fordi de ikke passet til det nye kameraet hans, + at jeg fikk et av han og moren til Pål Børge til jul i fjor. Det var helt utrolig snillt, å jeg blir enda i sjokk når jeg tenker på at jeg fikk en så flott presang!!!! Vet enda ikke hva jeg kan gjøre tilbake som takk nok. Snillere å mer gjestfrie mennesker skal en lete lenge etter, så jeg føler meg veldig heldig som har fått lov å bli kjent med dem. Traff og hadde snakket med dem flere ganger før jeg verken hadde sett eller truffet Pål Børge også, men det er en helt annen historie 🙂 Det ble litt humoristisk første gang han tok meg med hjem på middag for å si det sånn…

Da skal jeg fortsette med bildeprosjektene mine og snart starte på middag til arbeidskaren min. Han har stått på i hele dag å gjort siste del ferdig av barnerommet! Kjempeflink! Gleder meg veldig til starte innredningen skikkelig. Bilder kommer selvfølgelig etterhvert 🙂


 

 

Ha en strålende lørdag!


Med et fantastisk vær, strålende hummør og veldig grei i form, skal jeg virkelig få nytta muligheten til å ta meg en fin tur på en av småtoppene like ved her hvor jeg bor. Om det ikke blir så langt, så er bare det å få være ute i frisk luft og natur enormt deilig! Ikke minst er det veldig bra, både for meg selv og han som bor i magen.

I det siste har jeg ikke vert så veldig aktiv på bloggen. Dette er det flere grunner til, men jeg lover at det vil bli enda mer fremover! 🙂

Ha en super formiddag så lenge!


 

 

 

 

WELCOME TO PARADISE !!


 Noen vil nok helt sikkert mene at jeg er crazy som kan si at dette er nødt å være husets paradis! Det desidert beste rommet i hele huset, og det sto helt klart til at jeg kunne hive meg rundt. Her er det virkelig gøy å vaske klær!!

De som bodde her før oss, har valgt veldig smarte og praktiske løsninger da de laget dette vaskerommet. Det kunne ikke ha blitt bedre utnytta. Kjempegod skapplass! Bare det at skapene går helt opp til taket, går igjen rundt i hele huset og er helt perfekt! God og solid benkeplate som tåler mye, en god utslagsvask, og god plass til både vaskemaskin, og tørketrommel når den tid kommer.

Rommet ligger rett innenfor det rommet vi i starten vil ha til barnerom. Med all den skapplassen, og hvordan rommet er ellers, ser vi det som en fin mulighet til å bruke dette til stelle-rom også.

Også god plass til ekstra tørkestativ under det som henger på veggen. Og om det skulle hope seg opp, kan jeg tørke mange maskiner på en gang! Det er også sentralstøvsuger i huset som du kan se på bildet over.

I stedet for å grue seg til å gå ned en mørk, bratt kjellertrapp, for videre å gå over et rått betong gulv, før du er fremme til vaskemaskinen… Da skal jeg heller fortsette å glede meg over det lille paradiset av et vaskerom jeg har i kjelleren min! Ser fram til mange maskiner med klær i Kvitlyngveien 😀

–> Følg gjerne bloggen min på facebook, for inspirasjon og tips fra hjemmet vårt! <– 

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld, og nyt den alt du kan!


 

En bedre start på dagen..

Inneholder annonselenker.


 

Etter en tøffere natt, var det veldig deilig å kunne ta morningen idag i et rolig tempo.

Motivasjonen min når ting ikke var så greit var nøyaktig at jeg skulle lage meg dette synet på kjøkkenet til frokost, og faktisk ha brødskive med noe godt på. Det å kose seg over noe så enkelt som dette, eller å ha andre positive tanker, kan fungere smertelindrene i de utroligste situasjoner 🙂

Det er ikke ofte vi har brødskive i hus. For min del går det veldig mye i yoghurt og smoothie til frokost, mens han spiser mest knekkebrød. I ukedagene blir det helst spist i en fei ved kjøkkenbenken, eller i hånda på vei ut døra. I helgene prøver vi å ha litt ekstra kos rundt frokostbordet. Da dekker vi opp bordet skikkelig, å tar ut det vi finner i kjøleskapet av pålegg, frukt og grønt, eventuelle salater, koker opp egg eller lager eggerøre. Og koker selvfølgelig kaffe, og har melk/vann eller juice. Da har vi gjerne nystekte rundtykker eller et godt brød til. Dette er utrolig koselig. Ved mindre det er noe spesielt som gjør oss veldig travle en lørdag/søndags morning, er dette en veldig fin tradisjon å ha. 

Foreløpig er det bare oss to, men det vil bare bli viktigere å viktigere etterhvert som vi blir flere å kunne ta vare på noen slike tradisjoner. Det er ikke dermed sagt at vi alltid kommer til å kunne spise måltider sammen. Da er det veldig koselig å få det til så lenge det er mulig, å holde helge frokostene litt ekstra “hellige” å spesielle sammen. 

Det er også veldig koselig med frokostgjester, noe jeg gleder meg til å dekke mer opp til når vi bor her 🙂

På bildet over kan du se hva jeg lagde meg til frokost idag. Helt enkelt er det havrebrød, toppet med havregryn fra Rema 1000. I steden for smør, har jeg avokado. Om du liker avokado og ikke har prøvd det før så er det virkelig til å anbefale. Ikke bare er det mye sunnere, det smaker også mye mye bedre! Den var litt hard og ikke fullt så moden den jeg hadde, så var ikke så lett å smøre den på, men det smakte som vanlig veldig godt. Krydret familieskinke og egg på toppen. SNADDER!! 

I tillegg lagde jeg meg en smoothie med ferske bjørnebær, en liten skogsbær porsjons-yoghurt , og litt vann. Kjempegodt! Pleier ofte å lage smoothie med nøytral yoghurt, forskjellig frukt og havregryn i for å gjøre den mer mettende om den alene skal være et måltid. Idag var jeg litt ekstra sulten til frokost og ville egentlig bare ha smoothien for kosen sin del 🙂 Den blir også sunnere om man har nøytral yoghurt isteden for den jeg brukte idag. 

Bjørnebærene fikk vi av foreldrene til Pål Børge tidligere i uken. De har selv plukka bærene fra hagen sin, og vi fikk flere liter! For noen snille å hjelpsomme foreldre sier jeg bare!!!! Å som jeg er veldig heldig og evig takknemlig for å ha blitt kjent med 🙂 Bjørnebær er kjempesnadder å ha på frys, og kan brukes til veldig mye forskjellig 🙂
Disse diamant-skjeene er bare så lekre! De er fra Åhlens og finner HER !
 

 

 

HJEMMELAGA POTTESKJULER I JUTE


Etter mye positiv respons på de hjemmelaga potteskjulerene mine tenkte jeg å vise dere hvordan dere også enkelt kan lage slike selv! 

*Det du trenger er : en tom isboks/kakeboks eller en gammel stygg potte/kurv. Jutestoff, som også blir kalt sekkelerrett. ( Dette stoffet fås kjøpt på hobbybutikker, eller som stoffsekker på felleskjøpet ) Saks, jutetrå og en liten plastpose.


*Klipp opp et stykke som du mener er stort nok til å kle boksen med og gjerne litt ekstra. Jeg har ikke brukt noe lim, bare dytta det ned i boksen. Siden boksen min var litt stor, la jeg noen papp biter i bunn for å få planten litt ekstra opp av den. Litt papp i bunn hjelper også på at jutestoffet holder seg godt på plass, viss du klemmer det ned på siden og litt under pappen. 

Knyt en jutetrå på utsiden, gjerne med en sløyfe for å holde det godt på plass, og for en fin detalj.

Plastposen åpner jeg å legger i midten for deretter å ha planten i. Om boksen er helt tett, trenger du ikke nødvendigvis å gjøre dette. Jeg synes det er greit for å holde pappen og jutestoffet i bunn tørt for igjen å unngå gris og søl..

.

*Sett planten ned i posen, og trykk eventuelle stoffrester og kanter på posen som stikker opp, fint ned til sidene


*Om du ser noe som stikker opp eller viser når du har kommet så langt, ordner du det til selv hvordan du vil ha den.

Som siste hånd på verket 🙂

Som nevnt i mitt siste innlegg, ble jeg veldig inspirert av dekoreringen i bryllupet til mor og Ole. (se bilde over) Kjempe lekkert!! Du ser også jutestoffet som går igjen som løper på bordet, med nydelige blonder over. Her er det bunnet jutestoff rundt selve potten på planten, og knytta sammen med jutetråd og en fin sløyfe. Dette synes jeg var så fint, å tenkte at det måtte gå an å lage noe som det bare var å bytte plante på, og som kan brukes til andre ting også. 
 

Om en har litt jutestoff liggende, og noen gamle kjedelige bokser som egentlig bare venter på å ende i søpla, da vet du hva du kan gjøre for at de skal bli akkurat som nye!

–> Følg gjerne bloggen min på facebook ved å klikke her, for flere diy tips og inspirasjon fra hjemmet vårt 🙂 <–

 

#diy #hobby #dekor #jute #gjenbruk #dekortips #potteskjuler #høst


 

 

 

 

HØSTDETALJER PÅ PLASS I STUEN!

 


 

Inspirasjon og tips til høstpynt fra Kvitlyngveien!

Bordet er også på plass, å det ser enda mer ut som en stue. Jeg blir bare mer og mer glad i stua vår, å gleder meg ekstra mye til mørke høst og vinterkvelder, med levende lys og kos inne dette året.

 

 

 

Noen tenker kanskje at det du ser i vasen er veldig brannfarlig.. Det er en veldig smart tanke, men desto mer genialt er det med batteridrevne lys som ser helt ekte ut! 😀 Jeg har masse ledlys netopp fordi jeg kan pynte slik som dette helt ufarlig, og også med tanke på stygge merker i taket.

Billige stearinlys kan virke veldig gøy når du kjøper dem, men sorte merker i taket er ikke gøy å enda dyrere å få bort igjen.. Da er det lurt å heller invistere litt ekstra i skikkelige lys, å heller ha ledlys der det er kortere vei til taket.. Og i dekorasjoner slik at det ikke skal være brannfarlig.

Kjempegøy med stuebordet som endelig er i hus! Dette sammen med de to kurvene er kjøpt på IKEA. Siden vi på forhånd visste hva vi ville ha, tok det ikke mange minuttene på IKEA, noe som er veldig greit for Pål Børge siden han som mannfolk flest, får litt angst slike steder… På grunn av at det er et så enkelt og nøytralt bord, passer det godt inn i mange stiler. Veldig solid og pent bord, til en veeldig rimelig pris! Direktelink til bordet finner du ved å klikke HER !
 

Bord med hylle under blir ofte en plass en samler gamle blader, fjernkontroller og diverse.. Med noen kurver som disse, kan en lett holde litt mer orden og det ser 10 ganger bedre og ryddigere ut med en gang. Disse kurvene finnes i en mørkere farge, og en annen litt mindre utgave. Direktelink til disse som du ser på bildet finner du ved å klikke HER ! Kurvene som er i tv benken er også fra IKEA. 

 

   

 

Etter bryllupet til mor og Ole, ble jeg veldig inspirert av bordpynten deres! Om du enda ikke har sett det vil jeg anbefale å finne det på arkivet mitt fra August, eller under kategorien “familie”. Her pynta de på bordene med lyng og jutestoff lignende slik som jeg har gjort med lyngen her. Riviera Maison vasen du ser er den største av de 3 *RM HURRICANE* vasene. Like fin som lykt, som til blomstervase. Ellers kommer jeg nok til å hente inn enda mer kongler å bruke i dekorasjoner utover høsten og vinteren. Må inrømme at jeg har brukt noen kroner på kongler jeg også, noe som er veldig flaut..Det er helt hull i hodet å gjøre dette.. Ute i naturen finnes endelig mye kongler, å du kan hente så mange du vil helt gratis! Å viss du har dem litt i stekeovnen, åpner de seg enda mer 😀 Potteskjulerne er hjemmelaga og de kan du lese mer om HER.


 

Med dette ønsker jeg dere en helt fantastisk kveld! 😀

#interiør #stue #rivieramaison #kremmerhuset #høst #lyng #puter #detaljer #rotting


 

Sommerfugl idyll i Kvitlyngveien!


 

I hagen har vi en lang, stor og blomstrende busk/hekk mellom hagen vår og naboens hus på den ene siden. Her har det vert enormt mange sommerfugler i det siste! Jeg tror ikke det er en av de såkalte sommerfuggel buskene, men en de liker godt, det er det iallefall ingen tvil om! Utrolig fascinerende å fint å se på. Selv elsker jeg sommerfugler i alle slags størrelser og varianter, og bruker ofte dekor sommerfugler som en del av motivet når jeg tar bilder, og i pynt ellers rundt i hjemmet. De finnes i de fleste blomster i huset enten om det er kunstige eller skikkelige blomster 🙂

En dag jeg hadde besøk av mormor og søsteren hennes, kunne vi stå på terassen og telle over 20 stykker i en fart bare av å se bort på busken. Vanskelig å vite akkurat hvor mange det var, men jeg har aldri i mitt liv sett så mange sommerfugler på en plass.  Busken blomstrer for tiden, å med en gang solen titter frem, er busken full av sommerfugler. Det er for det meste denne typen dere ser  på bildene jeg har sett der. Om de liker den bedre enn andre typer sommerfugler, eller om det bare er tilfeldig det vet jeg ikke..Det kunne ikke passa meg bedre, med et sommerfugl paradis i nettopp hagen vår. Kjempekoselig!!

Den busken skal iallefall ikke bort 🙂
Noen som tilfeldigvis vet hva denne busken heter ? 

#hage #sommerfugl #høst #canon