BURSDAGSBORD SOM I EN LITEN PIKES DRØM <3

Reklame | Floriss Ålgård

Her i huset er det tid for bursdagsfest igjen, og denne gangen står Julie minstemor for tur.

Temaet hun ønsket var «Frost» og «Barbie». Med Elsa som det store forbildet og rosa som sin favorittfarge, har jeg sammen med Julie laget en skikkelig sukkerdrøm av et jentebord, med innslag av blått.

For en stund tilbake kom jeg over et bilde på høydepunktene til Floriss Ålgård sin Instagram, @florissalgard . (Bildet over er hentet derfra) Her hadde Annica Njærheim, eier og daglig leder, laget en «barbiekjole» i blomster, og pynta selskapsbordet til en av sine jenter. Det vakre synet brant seg fast på netthinnen min, og jeg var nødt å prøve meg på en egen vri. Ble så inspirert!

Her ser dere resultatet, og jeg syntes det var kjempe gøy og bruke barbiedukker i blomsterdekorasjon. To blomstrende kjoler på bordet, sammen med annet søtt. Skal lage et eget innlegg på fremgangsmåte om noen vil lage selv. Ellers er jeg sikker på at de er kjempe behjelpelige på Floriss Ålgård om noen vil bestille <3

Det søteste jeg noen gang har sett i en blomsterbutikk er denne rosa mini ananasen <3 Gurimalla så nydelig!! – Tenk å komme i et barneselskap med denne i hånden til bursdagsbarnet, sa Silje Årrestad Berheim da jeg var innom, som er ei av herlige damer som jobber på Floriss Ålgård. Kunne ikke passet bedre med en slik på bordet! Alt av blomster både friske og tørka, + Twist lysene er selvfølgelig fra samme sted.

Neste uke skal Julie ha sitt første selskap med barnehagejenter, og hun gleder seg helt enormt! Hun er flink med dekoren og vet hvordan hun vil ha det. Til morens store glede, da dette var kos å gjøre sammen. Nå gledes det til masse liv og røre rundt bordet her <3

 

Følg meg gjerne på Instagram @interiorbymarie , for daglig inspirasjon både i story og feed. Dette er så gøy!

MINUS 26 KILO PÅ LANGT UNDER ET ÅR!

What a journey!! -26 kilo and still counting!

En stund siden jeg har hatt en oppdatering på mitt kroppslige eksperiment nå, og jeg blir like overassket selv hver gang jeg sammenligner bilder!

30. Mars starta mitt livs største eksperiment og forandring med kroppen. Jeg bet tennene sammen og gikk all inn mot en ny og bedre livsstil. Strengt Keto regime med kjøtt og grønnsaker som den største delen av kosten gjorde at det endelig løsnet og kiloene starta og stikke av i steden for å suge seg fast…

Jeg har fortsatt en vei igjen å gå før jeg vil stabilisere og jobbe med og holde vekta. Målet er ikke og bli noen strek, men og ha et sundt forhold til mat og en god fysisk helse. Fysisk og psykisk helse henger veldig sammen, og noen dagen føler jeg nesten at jeg kan fly nå etter vektnedgangen.. Selvom BMI’en fortsatt sier overvektig.

Det aller viktigste er i bunn og grunn hvordan man har det med seg selv og at man skal trives.

I dag finnes mange løsninger på å kvitte seg med vekt og man kan betale seg gjennom mye. Det jeg er ekstra stolt over i denne prosessen er at jeg har klart dette selv ved hjelp av MAT. Forutenom turer og en aktiv jobb har jeg ikke trent aktivt for å klare dette, noe som sier hvor enormt mye mat faktisk har og si. Har en plan om å starte med fast trening, men har virkelig erfart at det er viktig å konsentrere seg om en ting om gangen og bli skikkelig vandt med det før man tar flere ting inn i prosessen..

Magen reagerer vanvittig bra på nåværende kost, og det i seg selv er en stor motivasjon! Lavkarbo vil nok være perfekt for meg og en livsstil jeg tenker og fortsette med når jeg er der jeg vil være. Per i dag spiser jeg for det meste ketogent men med innslag av Lavkarbo innimellom.

I julen skeia jeg ut og koste meg, men med måte. (Har aldri spist delfiakake med god samvittighet før for og si det slik….)

For meg har det vært til inspirasjon og motivasjon at jeg har delt prosessen med dere. Alle de positive tilbakemeldingene har hjulpet meg mye!<3 Det og få hjelpe andre er også til stor glede, og jeg er så enormt takknemlig for alt <3

Det rører hvor mye dere har engasjert dere, tusen tusen millioner takk!!<3


På min instagram @interiorbymarie deler jeg alt om prosessen og min reise i storyen og på høydepunkter <3 Velkommen til og følge meg der for råd og tips <3

#diett #livsstilsendring #keto #lavkarbo #vektnedgang

KJÆRLIGHET!

Et bildee sier mer en tusen ord ♥️


Ønsker dere alle en helt nydelig morsdag og valentinsdag ♥️