BILLIG OG ENKELT, SOM BARN VIL ELSKE PÅ NYTTÅRSFESTEN!

Jeg har lovet pinjata til nyttår, men ingen fine var å finne og for noe som skal smadres er det ikke nødvendig å betale flere hundrelapper.. Nå som butikkene har julepynten på 50-70% osv fikk jeg en ide!

Julestjerne i papp, proppa med godteri. Kanskje har du en gammel liggende, eller så gjør du som meg å finner en på Nille til 49kr.


Twisten jeg hadde i er for å illustrere.. Ungene her hadde ikke rørt det, så innholdet skal selvfølgelig tilpasses deres smak til nyttår… Hehe..

Ellers er vi friske og raske her på adressen, forutenom at vi merker litt på kroppen at det har vært en heftig runde sykdom her nylig.. Krysser fingrene for at nyttårsfeiringen går som planlagt, og at ingen av gjestene våre blir syke. Enormt mye som går rundt nå!

Gleder meg til å dekke bordet, og skal selvfølgelig dele med dere <3

EN ANNERLEDES JUL I ÅR

2. juledag, og jeg håper dere har noen fine juledager sammen med familien. Her ble julen annerledes i år, men likevel aldeles nydelig. Sammen med de beste får vi til det meste.

Omgangssyken meldte sin ankomst, og vi har nærmest spydd om kapp.. Alt av juleplaner ble avlyst, men vi bestemte oss for å ha en kjempe bra jul likevel! For til tross for at julen ble som den ble, har vi det egentlig veldig bra i forhold til mange andre. Det må vi ikke glemme, og er viktig å ha med seg i hverdagen enten det er høytid eller ikke.

Han som var mest redd for at hele julen ble ødelagt, han sa sent om julekvelden : Mamma, dette har vært den beste julen noen gang! – Ja, tårene mine triller bare av tanken på hvor fin julefeiring vi klarte å lage oss ut i fra situasjonen, og hvor hyggelig vi hadde det mellom bøttene.

Foreldre våre ordna med julemat til oss, til tross for at apetitten ikke har vært den store. En nabo kom med brus og noe til barna. Herlighet så gode mennesker vi har rundt oss!! Takknemligheten er uendelig stor!!

 

«Fake a smile»! Et godt eksempel er dette bilde, på at ikke alt man ser på bilder samsvarer med virkeligheten. Selv om vi fikk en uventa julegjest i form av sykdom, fikk vi oss i finstasen og laga oss en helt magisk julekveld likevel.

 

Julen 2022 blir en jul vi ikke glemmer, på mange måter. I full isolasjon fra andre, men sammen med hverandre <3 Nå håper vi det snart slipper taket, og at vi kan gå 2023 i møte friske og raske alle sammen ^^

Ønsker dere en fin og god romjul, kjære lesere.

Julehilsen fra Marie

ÅRETS JULEBORD – 2022

Reklame | Floriss Ålgård

Tenk at julen er her! Virkelig den fineste tiden på året <3 Tid for familie, varme og glede <3

I samarbeid med Floriss Ålgård har jeg dekket et skikkelig julebord hos meg, og brukt masse deilige blomster og twista lys fra butikken.

Jeg gikk nylig til innkjøp av ny spisestue, som julegave til hele familien. Rundt sort bord, og en skikkelig endring fra tidligere. Enormt praktisk med rundt bord i liten stue, og vi føler vi har mye bedre plass nå. Ser dere foresten  hvor godt alt kommer fram av farger på dette bordet ? Helt forelska!

Serviset er «Cape» fra Magnor Glassverk. Glassene er fra vinserviset «Tokyo» og bestill og vaser er også fra samme produsent. Min kjærlighet til boblen er ingen hemmelighet, og i fjor fikk jeg meg noen røde også.

Når jeg velger blomster og farger på et bord, tenker jeg først hva som kan passe til tema og det serviset jeg skal bruke. Jeg tenker ofte jeg skal ha litt grønt, litt strå og en kontrast. 3 ulike slag er lurt. Med forskjellig form på blomsten/planten. Her går rette linjer mot små kuler, runde eukalyptus grener mot tynne barnåler. Kontraster trenger ikke nødvendigvis være farger, men ulike brytninger i buketten. Det skaper liv og gjør det enda mer spennende!


Gullstråene henter opp mønsteret i serviset, bestikket og serviettene. Som en liten «prikken over i’en». I senter av bordet pryder amaryllis som noen dronninger mellom det grønne. De blir vakrere for hver dag som går, ettersom de åpner seg mer og mer.

Å dekke bord, leke meg med blomster og sette sammen. Det er balsam for sjela synes jeg , og det gir enormt mye positivt påfyll, noe alle har behov for på hver sin måte <3 Det å komme til et dekka bord med blomster og pynt forsterker hele opplevelsen ved bordet. Ikke minst er det uendelig hyggelig og skapet ekstra god stemning.

Med dette ønsker jeg dere en helt magisk juletid!

Juleklem fra Marie


Følg meg gjerne på Instagram @interiorbymarie

BILLIG OG LURT DIY GAVETIPS!

Har du gamle stearinlysrester du er i ferd med å kaste ? – Det har vi stadig vekk, og dette var noen jeg ikke lengre greide fargene på.🙈

Sammen med kongler tenkte jeg at det kunne bli tennbriketter av dette, og at en god dose glitter kanskje kunne sette prikken over i’en i en pose cellofan. Perfekt liten gave, enten for seg selv eller sammen med noe. For eksempel ved siden av julekortet ? Kongler brenner godt, og sammen med stearin og jutetrå som veik, er dette helt supert som hjelp til fyringen.

Enkelt, billig og enormt hyggelig!

Oppskrift :

NB! Ha matpapir under tallerken for eksempel eller en arbeidsduk.. Jeg gjorde dette litt i farta en kveld, som resulterte i litt ekstra jobb med å ta bort talg fra koketoppen..