BEDRE SENT ENN ALDRI!


 

Da var det allerede 1. Søndag i advent! Hvor blir tiden av? I år spinner hodet litt rundt seg selv om dagen, å jeg kan nå forstå hva som menes med å være i ammetåke… Flere ganger om dagen glemmer jeg glasset mitt i stua når jeg skal fylle vann på kjøkkenet.. Klarer også å glemme en av de to tingene jeg skal ha på butikken, å må flere ganger stoppe opp når jeg går inn i et rom, å tenke “hva var det jeg skulle”.. Har også hatt litt farligere uhell, så jeg er enda mer ekstrem med å sjekke alt av konfyrer og kaffitraktere før jeg legger meg nå, enn jeg var før..

Advent har også gått litt i glemmeboka, å jeg har hoppa rett på julepyntinga i stedet. Stjerna ligger enda på loftet, å de fire lysene til adventstaken er fortsatt i butikken.. Men! Bedre sent en aldri, å målet er at alt skal være på plass i løpet av uken. Det aller meste av julegavene er derimot i boks, å det er ekstremt deilig når vi enda har noen dager igjen av November. 

Ellers er det familieselskap som står for tur idag, noe som jeg alltid synes er koselig, men også ekstra koselig nå når Aleksander er med.

Ligger dere foressten bra an med juleforberedelser?

Ha en fin søndag så lenge, å kos dere!!


 

 

ENDELIG IGANG!


Desember er min favorittmåned, å i år benytter jeg virkelig muligheten til å la julen starte ekstra tidlig. Mellom kosing, pupping og bleieskift, er det julekuler i luften, å en skikkelig god julestemning på vei inn i krokene her i huset om dagen. Såå gøy med plass til juletre!

Dette var en ørliten smakebit, å jeg gleder meg til å vise dere resultatet!

Ha en fin lørdag 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RØFF OPP MED BETONG!

Inneholder annonselenker


 

Interiørartikler i betong blir bare mer og mer populært, og det dukker stadig opp nye ting i betong rundt om i butikkene. Om du kjører minimaistisk stil, cottage, shabby chic, industrielt, fargerikt eller en blanding av alt, vil jeg si at betong passer inn i alle stiler. Det er både vakkert og nøytralt, noe som gjør at det glir rett inn med mye forskjellig. Lykter, vaser/urner i forskjellige varianter, potteskjulere og glass, er litt av det jeg har i betong her i Kvitlyngveien.

 

Betongpynten er fra DrLykke.no . 

Hjertene finner du HER! 

Lykten finner du HER! 

Urnen/vasen finner du HER!

Det har begynt å ta litt av med “black friday” i norge, å planen min er å ta turen ut i morgen å se om jeg kan gjøre unna litt julegaver. Har alltid en drøm om å være ferdig med julegavene innen november, men det forblir alltid med drømmen.. Jeg har heldigvis fått begynt litt tidlig i år, så det å være i gang er iallefall et lite stykke på veien.

Hvordan ligger dere an ?

Ha en fin Torsdag, å lykke til imorgen for dere som skal ut å handle! 


 

 

 

 

PYNTER DERE TIL ADVENT ELLER TIL JUL?


Ny uke og nye muligheter! For noen uker siden var det en ny uke mot å møte prinsen vår, å nå blir han bare større for hver uke som går. Det er virkelig utrolig å se hvor fort han utvikler seg på kort tid, å jeg nyter hvert minutt sammen med sjarmøren vår.

Tiden står aldri stille, og en annen ting som er positivt med det akkurat nå, er at jeg snart kan pynte til jul. Har masse planer om hvordan jeg vil ha det, og som jeg har nevnt tidligere er det ekstra stas at vi har endelig har plass til juletre. I år, nå som jeg er hjemme, og Pål Børge er på jobb, skal jeg sakte men sikkert benytte sjansen av å få julen i hus litt tidligere..

Fin hvit lyng fra Europris, og nydelige friske roser som jeg har fått av en kjempe koselig å snill kollega fra jobb. Hvite roser er bare så lekkert, og de vakreste blomstene jeg kan få!

Denne uken har jeg som mål å få tatt fram litt av julen, nå som første advent står for tur til helgen. Det er også flere nyheter i Kvitlyngveien, å masse spennende som jeg gleder meg til å vise dere fremover!

Foressten, pynter dere til jul eller advent, eller først til advent og deretter til jul ?

Ellers skal jeg kose meg inne og nyte kvelden sammen med guttene mine ikveld. Ha en magisk start på uken så lenge!

#interiør #rm #rivieramaison #roser #lyng #høst #stue #kvitlyngveien #sekkestrie #kremmerhuset


 

ENDELIG LIV I VUGGEN VÅR!


 

Dagene går, og jeg skulle ofte ønske at døgnet hadde enda mer timer.. 

Jeg har ikke fått blogget så mye de siste dagene, å er enda helt i startfasen av en ny og spennende tilværelse. Et ekte eventyr med magi og det hele! Idag er termindagen min her, å Aleksander er allerede 15 dager gammel. Er det ikke utrolig ? Dagene til den lille krabaten består for det meste av soving, kosing med mor og far, pupp og bleieskift. Han er veldig rolig, å de gangene vi hører noe fra han, har det selvfølgelig en helt naturlig forklaring 🙂

Den første uken av livet hans besto også av masse besøk. Mange ville hilse på og ønske velkommen til verden. Jeg elsker å stelle i stand til besøk, å ville selvfølgelig vise han frem til flest mulig! Når formen var grei så jeg ikke på dette som noe problem.. Men noen ganger vil jeg mer en kroppen, å det er ikke så lett å bremse.. Aleksander må ha mat, å hos noen kan produksjonen av melk komme senere enn hos andre.. Med mye stress kan dette gå enda senere, noe som resulterte i at vi måtte ha full besøkstopp å kun ta det helt med ro en liten stund, til alt var kommet skikkelig igang. Nå ser alt ut til å fungere som det skal, å vekten til gutten er på rett vei 🙂 


Store deler av formiddagen, og ellers når jeg bare skal være hjemme en dag, er det barselbunaden som gjelder! Den består av joggebukse og hettejakke..Og selvfølgelig disse KJEMPEHERLIGE tova tøflene som mor har laget.

Selv om Aleksander er liten og lett å ha med å gjøre nå for tiden, er det alltid masse som skal gjøres. Nå har jeg bare vert mor i 15 dager, men merker godt at livet forandrer seg mye når en får barn. Men alle de som sier at livet deres liksom stopper når en får barn, de kan i allefall snakke for seg! Her har livet såvidt begynt, å ivertfall en helt ny epoke 🙂 For oss er dette bare veldig positivt, å vi gleder oss utrolig mye til fortsettelsen av dette eventyret! Selvfølgelig vil det komme tider som ikke er like lette, men livet er ikke lett hele tiden for noen… Utfordringer kommer, og utfordringer går. Noen vanskeligere eller lettere enn andre.. Så lenge vi er positivt innstilt, å tar ting for det dem er å gjør det beste utav situasjoner, så kan vi ikke annet enn å kose oss alt vi kan, å nyte denne fine tiden 🙂


 

JULEBORDSESONGEN NERMER SEG!

Inneholder annonselenker


 Julen nærmer seg å det gjør også julebordsesongen og juleselskapene. Det skal bli ekstra artig i år hvor vi skal ha familiemiddagen 1. juledag for første gang. Dette blir veldig spennende, å jeg gleder meg selvfølgelig som en unge til å dekke opp til gjestene. Her har jeg prøvd med litt granbar, kongler og stjerner. Helt enkelt, men samtidig veldig vakkert! Når det går enda litt mer mot jul vil nok hortensiaen under klokken byttes ut med et lite tre, eller i vertfall noe granbar ser jeg for meg.. Noe jeg har tenkt på en stund allerede, og som det er veldig lett å angre på at jeg ikke gjorde noe med da jeg tok bildene. På grunn av at det viser ekstra godt etterpå hva jeg kunne gjort annerledes.

Som nevnt i tidligere innlegg er champagnekjøleren, champagneglassene og dekkebrikkene fra DrLykke.no. Like fine til alle slags anledninger. Champagnekjøleren er med på å røffe opp bordet, samtidig som gjør det hele mer eksklusivt med det kraftige designet. Det som er gøy å variere med, og som gjør at hele bordet får et helt nytt uttrykk er alle detaljene som servietter, blomster, lys og diverse dekorasjoner man gjør seg. Her er det bare å bruke kreativiteten! Den har iallefall ingen grenser.

Champagnekjøleren finnes HER!

Champagneglassene finnes HER!

Dekkebrikkene i rotting finnes HER!


 

KOS MELLOM STJERNENE..


Bare DIGGER sofakroken!

Kan bare ikke få sakt det nok hvor glad jeg er blitt i sofakroken vår! Å den er akkurat hvordan jeg så for meg at aofakroken vår i det nye huset skulle være. Dette er nok ikke tilfeldig nei.. Her er det nok av puter til enten å ha putekrig med, eller å boltre seg mellom. Noen kaster de til siden med en gang når de skal sitte, mens andre liker å ha dem i ryggen. Det er smak og behag. Regelen i sofaen vår er uansett at en skal sitte så behagelig en kan, med eller uten putene.

Det er nok ikke vanskelig å skjønne at når jeg skal sitte, eller ligge strekk ut i den, er det ikke grense på for mange puter jeg kan ha i sofaen for å si det slik. Jeg bare ELSKER puter!! Og sammen med et mykt pledd, blir det helt perfekt.

Hva foretrekker dere ? 


 

RÅLEKRE DIY TELYSHOLDERE I BETONG!


 Kjempesøte telysholdere i betong!

Gammelt rør, gamle kopper og glass kan være den perfekte formen for å støpe seg sine egne lys-holdere for telys. Kjempefine å gi i presang, og veldig lekre å pynte opp med hjemme hos seg selv! 

Det er en hel verden der ute med inspirasjon og ideer til de vakreste ting. Det trenger heller ikke å være så vanskelig å få til selv, det gjelder bare å bruke kreativiteten. Alle kan man klare å vertfall lage noe 🙂

 

Litt maling, decoupagelim og servietter med et fint motiv blir kjempestilig på betong! Du kan forressten også gjøre det samme med aluminiumsbokser og bokser/ting i tre. Blonder, ståltrå surra rundt med gamle smykkedetaler eller lignende, gjør seg også veldig fint på slike ting. Om en god *dæsj* med glitterspray, blir som prikken over i-en.

Ikke bare blir det veldig vakkert, det får også et personlig preg over seg. Nydelig som vertinnegave, julepresang eller om du bare vil gi noen en ekstra oppmerksomhet. Veldig gøy å bruke kreativiteten til å lage ting, å jeg gleder meg masse til alle hobbykveldene framover, som hører ekstra med nå som det går mot førjulstider.

Disse som dere ser på bildene, er laga av 2bondesnupper. Besøk gjerne facebooksiden deres for mer. Den finner dere HER!

 

–> Følg gjerne bloggen min på facebook, for oppdateringer, tips og råd! <3 <–

 

#dekoreringstips #diy #gjørdetselv #interiør #detaljer #pynt #roser #glitter #betong 


 

PLANER FOR VÅR OG LYSERE TIDER!


 

Litt av det første som møter oss utenfor hovedinngangen. Bildene er tatt like etter at vi flytta inn, så dette er et tilbakeblikk. Nå om dagen bærer det preg av høst, med masse barnåler, blader i varme høstfarger og visne blomster…

Drømmer meg litt bort når jeg ser på disse bildene.. Jeg kan nesten ikke vente til det blir varmere i været igjen, å jeg kan kan begynne å rydde opp etter vinteren, å ønske vår og sommer velkommen! Gleder meg til å krype på alle fire her ute, å gjøre det skikkelig fint. Vi har også et godt område på andre siden av huset, hvor vi også har egen inngang til kjelleren. En terrasse rett utenfor stuen, og en plen du såvidt kan skimte på det første bildet under. Mer av dette vil komme etterhvert. Her er uendelig med muligheter, å jeg gleder meg masse til å begynne å plante å få til live ting jeg tenker på og ser for meg.

Ugress skal bort, og ny sand skal børstes på plass mellom stenene. Noen hater tanken på å ligge på alle fire å styre på ute. Ting som ikke avhenger av været stopper ikke meg med å være ute om jeg er skikkelig gira på noe. Jeg kan ofre mye for å få det fint rundt meg 🙂 Man må alltid “slite litt for skjønnheten” å den deilige følelsen av å være fornøyd med egen innsats etterpå, den står sterkere enn å tenke på at det kan være mye jobb på forhånd.

Nye friske blomster i skråning og bed, og masse krukker og urner ser jeg for meg etterhvert. Nå som vi flytta inn i sommer, hadde vi hovedfokus inne, og for meg var det viktigst å få vekk all ugresset i beda ute. Det er alltid noe å gjøre med en hage, å jeg vil nok aldri bli “helt” ferdig. Men desto gøyere er det med slike hobbyer 🙂 Alltid noe å henge fingrene i! Jeg kan ikke forstå at folk kan kjede seg når de har både hus og hage…Noen har tid til å se på tv i flere timer, men ikke tid til å ta oppvasken for eksempel.. Vi er alle forskjellige, og det handler bare om prioriteringer.

Hovedkriteriet for meg da vi var på jakt etter hus, det var at det måtte være rom for å puste rundt huset og at det vertfall var en liten hage med muligheter i. Med mørke høstkvelder, og lite for meg å gjøre ute nå, er det gøy å kunne legge planer for våren og kose seg med tanker rundt dette. Kjempe kos! Krysser fingrene for tidlig vår og god temperatur for 2016.

Noen andre som gleder seg til vår og lysere tider ? 


 

 

 

 

VELKOMMEN HJEM!

Vi sjekka ut fra sykehushotellet idag kl 12. Utrolig deilig å komme hjem, men samtidig en uvirkelig følelse. Før vi dro til sykehuset var det kun oss to i huset, men nå er vi en liten familie på 3. Det har kun gått 3 netter, men til nå har alt gått over all forventning, og Aleksander har gjort lite utav seg. En veldig rolig og snill gutt.

Hentesettet er strikket av min kjære mor, og Aleksanders mormor. Har lenge gått å gleda meg til at det skulle komme liv i det hente settet, å plutselig var det i bevegelse og på vei hjem. 

Gleder oss mye begge to til fortsettelsen av dette eventyret!