VERDENS BESTE VENN!

Reklame | JERNIA og Moccamaster

Mange kjenner seg igjen i at god kaffe er viktig! Ikke en dag starter uten for veldig mange av oss, og i løpet av en dag har vi gjerne vært ved kaffeautomaten på jobb eller ved trakteren hjemme flere ganger.. Her i huset drikkes kaffe til en hver anledning og en etterlengtet og trofast venn har i samarbeid med Jernia og Moccamaster, flyttet inn til oss!

 

Nå er det deilig å ta seg en tur på kjøkkenet, når denne matt sorte herligheten av en moccamaster bare står og venter på deg. Og ikke minst når du vet at kaffen er klar på bare 1-2-3.. Men! Bak den perfekte kopp kaffe ligger en egen liten reise.. Og jeg vil vise dere hvordan vi trakter vår, med supplerende tilbehør til denne trakteren og noen tips.

Visste du at moccamaster har egne kanner til å helle vann i trakteren med ? Denne har både måletabell for antal kopper og desiliter noe som gjør det enda lettere og måle opp riktig mengde vann i forhold til hva du trenger til din kaffe.

Praktisk filterholder i rustfritt stål, som matcher både målekanna og boksen for kaffepulver på bildet under. Boksen er helt tett og har et praktisk silikonlokk. Kaffens kvalitet holder seg best i mørket og helt tett boks.

Kaffefilteret fukter jeg før pulveret tilsettes, noe som også er med på å gjøre opplevelsen optimal. Filteret er et miljøvennlig filter fra samme leverandør og det finner du HER. Da kan koppen nytes med ekstra god samvittighet^^

Duften av nykokt kaffe er deilig! Og på en ekstra trett morgen kan den virkelig gjøre underverker. Kjenner du deg igjen ?

Det finnes ulike krus i sortimentet, og min favoritt har blitt den avlange blå. Andre har sagt de er mer glad i den andre varianten som står bak. Krusa holder godt på varmen og det beste med de er det deilige gummifeltet som er rundt hele. Sitter perfekt i hånda.

Det finnes mange fine farger i sortimentet, og nå som det begynner å nærme seg juletider bare må jeg vise dere disse på bildene som kommer nå.. Kom helt i julestemning jeg! Og synes det er gøy å kunne variere i ulike farger både i de avlange og kortere krusa. Fantastisk!

Moccamasteren finner du HER og den finnes i utallige farger. Jeg har fått dilla på matt sort, og er veldig fornøyd med valget. Sjekk gjerne ut JERNIA sitt sortiment for Moccamaster sine produkter. Og til sist vil jeg bare si.. Nyt!

 

SOM TO DRÅPER VANN

 

‏Som to dråper vann. I Gudrun-genser og Gudrun-kjole. En vakker pike og en nydelig liten herremann.

Med Anemone i hendene, en høstblomst så fin. Tenk at disse barna er den aller største skatten min.

 

 

Søster og bror, det fineste på jord.

 

 

Store smil, store spørsmål, varme ord og en latter som kan få planter til å gro. En nysgjerrighet for det meste og sprer gleder til de fleste.

De er herlige, og verdens desidert mest ærlige. – Jeg elsker dere av hele mitt hjerte mine kjære små. Å ser frem til eg å lære dere mer mellom A og Å.

 

Dere er fremtiden, dere er nå. Dere er ALT, jeg elsker dere SÅÅ!! Mine fine, nå må jeg faktisk grine.. En liten gledes skvett, dere er altså så mye mer en propell og en rakett <3

 

—> Lik gjerne facebooksiden min på facebook for oppdateringer, tips og inspirasjon <—

GRISEKOSELIG!!

 I et hjem fylt i puter, vaser, blomster og lyslykter, finnes mest av latter, glede, sand og gjørme . En smørje av gode stunder og herlige øyeblikk ^^ #labarnværebarn

 

 

Jord + Vann + Barn = GRISEGØY!

La barn være barn, og kose seg mens de kan! Jeg hadde kanskje ikke vært like blid om dette var i et bryllup eller annet festeri. Men! Når man kan, søl og gris med vann. Det går an, og  er man med på leken og tåler steken, er dette kjempe gøy og ikke noe utøy.

 

NY STUE!

Lenge har det å gjøre en endring i stuen vært en tanke. Her om dagen, tok jeg en liten sjangse, og kun ved og ommøblere ble det en helt ny stue ^^

Små ting kan fort bli til store gleder! Og vi er kjempe fornøyde. Vil gjerne få til noe litt mer i den gamle sofakroken der godstolene står nå, men det får bli etterhvert ^^

HØSTENS FESTBORD! LIKER DU DET VARMT ELLER KALDT?

Reklame | Feel

 

Dere fikk en smakebit for noen dager siden, og her skal dere få hele pakken. Jeg har på vegne av Feel dekka 2 ulike typer høstbord med flere av deres nyheter, og sluppet meg skikkelig løs med vestlig og bohemsk utrykk på det første bordet. Her er masse inspirasjon, og kanskje kan dere få noen tips ? Kos dere!!

 

 

Til denne stylingen har jeg brukt lekre tørka blomster fra Floriss Ålgård.

 

“Alfred vase” finner du HER.

Pynte pute finner du HER. 

Kubbelys finner du HER

Varme behagelige fargetoner er deilig, og spesielt godt om høsten synes jeg. Når det er kaldt og rufsete ute er det godt med alt som kan være varmt og mukt inne. Også på fargefronten. Men! Hos meg er alltid blått flott, og en styling med toner i blå og inspirasjon fra havet er selvfølgelig et must å være innom til hver en sesong.@

 

Serviset er fra serien “Raw” og alt i serien finner du HER!

Løper finner du HER!

Blå lyslykt finner du HER!

Ellers har fell nylig fått tøyservietter i flere farger, noe som er kjempe gøy! Personlig elsker jeg tøy servietter, da det får hele bordet til å løfte seg og bli enda mykere og føler mer comfort over utrykket og under måltidet.

 

Blomster fra Floriss Ålgård. Det går fint an å blande både kunstige og ekte blomster. ^^ Pyntekål er i sesong nå, og det har jeg virkelig fått øynene opp for. Helt nydelig!

 

Enten om det er gode venner, familien, bare deg selv eller sammen med kjæresten. Man trenger egentlig ingen spesiell anledning for å ha anledningen til å dekke et fint bord! Thihi ^^ Hver et måltid kan enkelt bli en fest, og det er ofte rundt et bord de beste samtalene, historiene og gode minner finner sted.

Må bare få nevne at akkurat nå tom. Lørdag 14.09.19 (søndag i nettbutikken) er det 30% til 50% på ALLE varer hos feel, så det er mulig å gjøre noen røverkjøp på høstnyhetene ^^

Ønsker dere alle en vakker dag, og en riktig god helg! Her høljer det ned med regn, så det perfekte høstværet for å kose seg under pleddene inne, det er definitivt på plass nå.


Lik gjerne facebook siden min ->kvitlyngveien.blogg.no<- for oppdateringer og gode tips.

FRISK OPP MED PYNTEKÅL!

I kveld er jeg bare nødt å vie litt oppmerksomhet til noe jeg nylig har fått øynene opp for…

Pyntekål! Utrolig vakker, og helt nydelig og ha i disse Finn Schjøll vasene fra Magnor. Jeg oppdaget disse hos Floriss Ålgård, og sammen med litt strå og disse småblomstene i rosa/lilla ble hele 3 stykker med meg hjem i helgen.

Disse står seg lenge, og jeg gleder meg til å kose meg med disse utover høsten. Har også brukt dem i en av stylingene i samarbeid med feel, som dere fikk en ørliten smakebit på her om dagen.

– LIK GJERNE BLOGGSIDEN MIN PÅ FACEBOOK, FOR OPPDATERINGER OG TIPS! – 

SNIKTITT PÅ HØSTENS FESTBORD!

God kveld kjæreste lesere. Jeg vil gjerne gi en liten teaser på min seneste styling i samarbeid med Feel. Blomster er fra Floriss Ålgård.

 

Jeg har dekka to ulike høst bord, med deilige høstnyheter og både tørkede og friske blomster..

Her snakker vi ulikheter, kontraster og mangfold. Stikkord som nøyaktig er høsten lik. Noen som gleder seg ? Her er det bare å følge med! Jeg gleder meg til å vise dere ^^

SKALLDYR AFTEN!

Skalldyr aften er noe av det beste jeg vet! Og jeg er sikker på at vi er mange som deler den meningen og gleden. Vi skal nemlig til PB`s foreldre i kveld og nyte deilige skatter fra havet… For en måte å starte helgen på, dere! Vil gjerne dele litt bilder med dere fra sist gang vi hadde reker hos oss, og vise at det egentlig ikke er mye som skal til for å løfte et rekebord litt ekstra, med spiselig pynt og friske blomster.

 

 

Det der med å spise med øynene altså..

 

 

Fatet mitt fra Riviera Maison passer ypperlig til reker. Et litet tips er å legge glaplast på fatet før rekene skal på. Dette for å gjøre rengjøringen mye lettere etterpå.

 

Litt fredagsinspo fra meg, før helgen inntreffer for fullt. Ja, faktisk blir det en del jobbings på meg i helgen også, da jeg holder på å planlegge en ny og større høst-styling som planen er skal skje i morgen. Gleder meg masse til å vise dere !!!! Er foressten også på snappen “instahomes” i morgen, og dere kan der få en smakebit av hva jeg skal til med ^^

 

God fredag så lenge <3

Husk og lik bloggsiden min på facebook, for inspirasjon og tips ^^ Blir kjempe glad om dere deler! <3

 

HUN SKAL VÆRE MIN FORLOVER!

Endelig litt bryllup igjen, dere! Og jeg tenker dere er spente på hvor langt jeg er kommet i forberedelsene ? Det er mye som gjenstår men også mye som er på plass!

 

Forlovere har jeg ikke sagt noe om enda, selv om det er noe av det aller første som ble spikret.

Min forlover er en utrolig kul, den desidert mest jordnære og tolmodigste jeg kjenner, og en helt herlig jente som jeg er veldig glad i. Vi har fulgt hverandre i ulike faser av livet, og har mange crazy minner sammen! Noen minner tåler kanskje ikke dagens lys, men jammen har vi utrolig mange som gjør også. Det har vært en spennende og innholdsrik reise når jeg ser tilbake, og jammen har vi gjort helt utrolig mye gøy sammen! En gang smugla vi inn 20 levende kyllinger 2 netter på Grand Hotel i Oslo, som skulle vises til barn på en stand på NM i grilling. ( De skulle ikke grilles alså, bare vises til barn som en sammenheng med gårdstema på standen. )

Vi møttes på ungdomsskolen, og har hatt hele tenåringstiden sammen mer eller mindre hver dag i perioder. En tid var vi ivrige på smugrøyking, fest, rock`n roll, nagler og ungdomsliv.. Plutselig ble det bleieskift og oppdragelse på agendaen, noe vi begge trives med veldig godt. Og som jeg føler at hun er født til å mestre! 3 små skatter har hun fått på løpende bånd, og jeg beundrer virkelig den dama for alt hun klarer, og ikke minst at hun alltid har hele roen <3 DREAM MUM NUMBER ONE!

Kunne skrevet side opp og side ned. Dette er en jente jeg absolutt er i fanklubben til. Og som jeg gleder meg masse til skal stå ved min side den 23. mai. For meg var det helt naturlig og spørre henne om hun ville være min forlover. Vi skal ha en forlover hver, og for meg har ikke dette vært et spørsmål en gang. Jeg har både flotte søstre og gode veninner, men noen ganger vet du bare hva som er riktig. Og for meg så var det mest riktig og naturlig å spørre Linda 🙂 Det var faktisk noe av det første jeg tenkte på at jeg skulle gjøre etter at vi forlovet oss..  Thihi ^^

– Hun sa ja, og jeg ble så glad! Jeg gleder meg til bryllupet hver eneste dag. Håper det blir en gledens fest for hver en gjest, både med eller uten vest!

 

Dette blir kjempe bra! Og med Linda på laget, så må virkelig dette bli helt magisk <3 Tusen takk for at du vil være min forlover ^^

KJEMPE GØY PÅ JÆRMESSA!

Messer er gøy, og jeg elsker å være på messe! Enten om det er interiørmesser, bryllup, hus og hjem, hage eller handler om dyr og gårdsrift er alt like gøy. Jærmessa sto for tur i helgen på Varhaug, og her tok jeg barna med mens PB var på jobb.

 

Oh yes! Vi var klar for å kose med både gårsdyr, reptiler og ellers se på mye forskjellig. Hva gjør det vel med litt fjoslukt i penklærne ? – “D e allti goe greie!” ^^

 

 

Her var alt fra store maskiner, biler, kjøkkenutstyr, hobbyprodukter, såper, sminke, klær til små søte kyllinger, kaniner og gris, lama, alpakka og ponni for å nevne en liten del.

 

 

 Frigg, et av barnas søskenbarn var med oss sammen med foreldrene hennes. De storkoste seg sammen! Og etter 3 timer på messen, var ungene mine sterkt uenige i at vi skulle hjem når vi da dro..

 

 

En ting som Aleksander bet seg merke i, var noe som var særdeles stort på ponnien som var der… Han pekte og studerte og var helt overassket.. Thihi jeg tror ikke jeg glemmer denne episoden så lett! Kanskje et lite konfirmasjonsmateriale ?

 

Her var noe og se for alle. Og et veldig fint arrangemang! God mat og kjøpe, show for barna med “Knerten og Lillebror”, ansiktsmaling og ellers masse aktiviteter for både barn og voksne. Perfekt familiedag, og en fin mulighet for handel både i smådill og større utstyr. Åsså hadde de til og med reptiler, til min og barnas store glede! Elsker at de også viser fascinasjon for krypdyr <3

Gleder oss til neste år!