VERDENS BESTE VENN!

Reklame | JERNIA og Moccamaster

Mange kjenner seg igjen i at god kaffe er viktig! Ikke en dag starter uten for veldig mange av oss, og i løpet av en dag har vi gjerne vært ved kaffeautomaten på jobb eller ved trakteren hjemme flere ganger.. Her i huset drikkes kaffe til en hver anledning og en etterlengtet og trofast venn har i samarbeid med Jernia og Moccamaster, flyttet inn til oss!

 

Nå er det deilig å ta seg en tur på kjøkkenet, når denne matt sorte herligheten av en moccamaster bare står og venter på deg. Og ikke minst når du vet at kaffen er klar på bare 1-2-3.. Men! Bak den perfekte kopp kaffe ligger en egen liten reise.. Og jeg vil vise dere hvordan vi trakter vår, med supplerende tilbehør til denne trakteren og noen tips.

Visste du at moccamaster har egne kanner til å helle vann i trakteren med ? Denne har både måletabell for antal kopper og desiliter noe som gjør det enda lettere og måle opp riktig mengde vann i forhold til hva du trenger til din kaffe.

Praktisk filterholder i rustfritt stål, som matcher både målekanna og boksen for kaffepulver på bildet under. Boksen er helt tett og har et praktisk silikonlokk. Kaffens kvalitet holder seg best i mørket og helt tett boks.

Kaffefilteret fukter jeg før pulveret tilsettes, noe som også er med på å gjøre opplevelsen optimal. Filteret er et miljøvennlig filter fra samme leverandør og det finner du HER. Da kan koppen nytes med ekstra god samvittighet^^

Duften av nykokt kaffe er deilig! Og på en ekstra trett morgen kan den virkelig gjøre underverker. Kjenner du deg igjen ?

Det finnes ulike krus i sortimentet, og min favoritt har blitt den avlange blå. Andre har sagt de er mer glad i den andre varianten som står bak. Krusa holder godt på varmen og det beste med de er det deilige gummifeltet som er rundt hele. Sitter perfekt i hånda.

Det finnes mange fine farger i sortimentet, og nå som det begynner å nærme seg juletider bare må jeg vise dere disse på bildene som kommer nå.. Kom helt i julestemning jeg! Og synes det er gøy å kunne variere i ulike farger både i de avlange og kortere krusa. Fantastisk!

Moccamasteren finner du HER og den finnes i utallige farger. Jeg har fått dilla på matt sort, og er veldig fornøyd med valget. Sjekk gjerne ut JERNIA sitt sortiment for Moccamaster sine produkter. Og til sist vil jeg bare si.. Nyt!

 

0 kommentarer

Siste innlegg