KARANTENE!

Heisan hoppsan! Dere leste riktig. Vi har nemlig en liten luring i karantene hos oss.

Humor er viktig og en god latter forlenger livet. Vil påstå at humor er en stor del av hverdagen vår, og i en dyster tid med pandemi og mye elendighet, er det ekstra viktig å se det positive i ting. Faktisk å snu ting til det positive der man kan.

Her i huset spriter vi opp stemningen og skaper forventninger til barna ved å gjøre en annen vri på ankomsten til Rampenissen i år.

Det betyr veldig mye for meg å gjøre barndommen til barna god og minnerik. At de skal kunne se tilbake på masse koselig og morsomt. Desember skal være spesiell, og sammen med rampenissen blir det både familie-aktiviteter og mange sprell.

Rampenissen har flytta inn hver desember siden Aleksander var 2 år, så altså for 3. gang flytter han inn nå. Veldig gøy, og jeg gleder meg kjempe masse til en fin førjulstid sammen med gjengen min her i huset <3

 

ØNSKER JULEN VELKOMMEN MED FEEL!

Reklame | feel

Julen står foran oss, og i år blir det en spesiell jul for alle. La oss gjøre det beste utav her og nå! La oss snu tankene om en trist jul til en enda mer koselig en før! Jeg er i full gang, og er det et år man kan gi gass og la julen starte tidlig, må det jammen være i år. Jeg oser av julefølelse og skal vise dere litt inspo hos meg i samarbeid med feel.

Det følger mye til med julen, og pene kakebokser kan være både dekorative på kjøkkenbenken og fine ved servering. Feel har et flott utvalg bokser i ulike størrelser. Tips kan også være å legge gavekort/penger i boks som julegave, om man vil gjøre litt mer koselig utav en konvolutt ^^

 

Kunstig krans er fra feel, og flere av juletrærne. Smalt juletre i gull finnes HER (finnes også i sølv), og det i gull som er mindre er også å finne hos feel.

Nøtteknekkeren er desidert den største favoritten i år. Den ropte nærmest på meg i butikken, og var nødt å bli med meg hjem. Husets små likte også denne godt, og var helt i 100 da de fikk se den: Nøtteknekkeren er den nye kongen i stuen, å den finnes HER! Sååå kul!!

 

Nissen “Emil” husker jeg at jeg angret på at jeg ikke handlet i fjor. Den ble tatt godt i mot i år, og er fin både i stuen, gangen eller utenfor^^ Emil finnes HER Så snart været letter skal dere få se den utenfor hos oss også ^^ Juletreet som står ved siden av finner du HER.

Tekstiler og spesielt putetrekk er enkelt og bytte ut i sesongene. Feel har et bredt utvalg, og jeg liker veldig godt putetrekkene. Her er de nyeste jeg har anskaffet meg nå med jul, men disse ligger ikke i nettbutikken. Et annet trekk jeg også har og liker veldig godt er DETTE i terracotta. Perfekt til jul!

Amerikanske juletrær inspirerer meg, og jo mer kuler desto bedre! Rød løk kule HER , hvit fugl HER , hvit kantete kule HER .

Adventstjerna i vinduet og adventstaken er også fra feel. Kjempe glad for å endelig ha funnet en helt enkel adventstake til kronelys, som jeg kan pynte på mitt vis med sløyfer og grønt.

Dette er den koseligste tiden på året, og jeg gleder meg over å være i gang. Tidlig for noen, perfekt for meg! La oss kose oss med julen ekstra mye i år. For viss julen er positiv for deg, så er positivitet noe vi absolutt trenger det vi kan av, spesielt nå i år. Gleder meg til å ta dere med på juledill og masse kos fremover!

Coronavennlig klem fra Marie <3

NINJAGO-BURSDAG!

Bursdagsselskap er kjempe gøy! I år ble det selvfølgelig enn annerledes feiring en det pleier,  til fordel for bursdagsbarnet som fikk hele 4 selskap grunnet oppdeling av gjestene (Pga pandemien. Retningslinjer og anbefalinger ble selvfølgelig tatt hensyn til) . En hektisk helg og uke men ufattelig herlig også!

Å fylle året skal være veldig spesielt, og ikke minst helt eventyrlig. Jeg legger meg som vanlig på barnas nivå når det gjelder fest og moro, så i år ble det også et «tema» som er obligatorisk hos oss. Bursdagsbarnet velger, og det var ingen overraskelse at valget falt på Ninjago bursdag!

«Rocks Clear» lampen fra Magnor designet av Halvor Bakke, gjorde seg ypperlig med en lego drage slyngende rundt..

 

Tips til pynt i barnebursdag er å pynte med det barna interesserer seg for og leker mye med for tiden. Lyslykter passer også fint sammen med leker, og min erfaring til nå er at barn i selskap synes det er spennende og kult med leker på bordet. De ser på det men har ikke opplevd at noen har starta å herje med det. Så for å «redde» de største legotingene fra å muligens bli rast sammen på rommet under selskap, var det perfekt å bruke det i pynten. Thihi….

Servietter, kopper og tallerkner i ninjago kjøpte jeg hos Nille. Alt er engangs og perfekt i disse tider. Kjørte samme standard i både barnehageselskap, besteforeldre, oldeforeldre og søskenbarnselskapet. Til og med oldeforeldrene fikk vi med på selskapshatt. Perfekt!

Tenk 5 år i år. 6.11.2015 kommer alltid til å være en minnerik dato i denne familien. Vår første skatt kom til verden, og gav fra den dagen hverdagen vår en helt ny og ikke minst veldig viktig mening <3 Elsker denne gutten her ufattelig mye. Det viktigste i livet mitt er barna, og at de får en så god og trygg oppvekst som mulig.

– Gratulerer igjen, kjære lillestore venn!

 

#barnebursdag #bursdagsfest #barn #borddekking #borddekkingstips