SKJØNNHET I SOLNEDGANG!

Gravidfotografering er skikkelig herlig synes jeg. En gravid kvinne er noe av det vakreste som fins! En ære å få fotografere hver eneste gang. Det å fange øyeblikk med så mye fremtid, følelser og spenning involvert, uskyldig og sårbart, er veldig fint.

Nakent, rent og fullt i kjærlighet.

« I solnedgang med blikket rettet mot horisonten. Et liv gror i magen, nærmer seg fødselsdagen. Med knusende ro, i magen til mor. Hvem er du lille venn ? Det lengtes etter å gi deg en klem. »

Rosa Tesdal, en deilig sommerkveld på Brusand, Jæren. Tenk at denne dama her, som er i slutten av sine 20, venter barn nummer fire  og har altså DET herlige fliret!

Livet er «vidunderligt». Livet er en gave. Jeg er så heldig at jeg skal få følge denne familien etter fødselen, og forevige noen babybilder sammen med resten av familien også. Tenk å være nummer fire i flokken, og bli født inn å så uendelig mye kjærlighet fra alle som venter på en søster eller bror <3

Kransen laget jeg av tørka blomster og strå til anledningen, etter hennes ønske. Synes den ble prikken over i’en.


Takk for at jeg fikk forevige dette fine minnet fra ventetiden. De beste ønsker for nedkomsten og som familie på 6 <3


Kontakt meg gjerne ang fotografering. [email protected] // @photo_bymarie

GOD SOMMER!

3 uker ferie og mye gøy i vente! Gleder meg, og er skikkelig klar. Fjellturer, campingturer hjemme og nærområde. Dyr, god mat, hage, familie, venner og GØY! Livet er deilig, og vi nyter hvert sekund.

Hva skal dere gjøre i ferien ? Legger ved noen bilder fra et deilig måltid her hjemme for litt siden. Alt dekketøy er fra Magnor Glassverk (Florytale) og blomstene kjøpt hos favoritt blomsterhandler, Floriss Ålgård <3

Husk at det alltid er noe å være takknemlig for, og at man ikke trenger å dra noen sted for å ha ferie. Ferien er her og nå, det viktigste er å nyte den på sin måte. Riktig god sommer, herlige dere!

– Skrives plutselig, Marie <3

ODDEN HAGE – ET LITE PARADIS

Vi har vært på Evje i helgen med storfamilien, og der var det blant annet et paradis av en hage. Odden hage, tilhørende Odden Camping.

Rosehage, dammer, ulike nivåer og avdelinger. En frodig hage med mangfold i adle retninger. Et kunstverk i naturen, en aldeles nydelig hage.

Vi er en stor familie, og blir stadig større med nye små tilskudd. Med foreldrene våre som har totalt 8 barn (mor4+stefar4), hvor 3 av oss har fem unger til sammen. Så totalt er vi 21 stk inkl partnere. I helgen er vi 19 stk på campingtur og det er jo bare helt fantastisk!!(Noen i hytter, noen i telt) Odden Camping er den beste campingplassen vi har vært på, og her kommer vi garantert igjen! Bedre fasiliteter har vi ikke sett på en campingsplass. (Kommer flere bilder senere fra campingturen)

En av mange herlige ting her på Evje, var hagen til campingplassen. Barna digget det også, da interessen for fisk er stor. De kunne stått ved dammene i timesvis. Her i hagen var noen av oss hele 3 ganger ila helgen, og storkoste oss hver gang.

Søskenbarn som koser seg med is, med utsikt utover den ene fiskedammen. Et av søskenbarna hadde ved dette tidspunktet dratt hjem. De er 5 søskenbarn på denne siden av familien <3



Her reiser vi garantert igjen! Barna elsket stedet, og det samme gjorde vi. Takk til mor og stefar for at de samlet flokken til en så fantastisk tur! Virkelig mye gøy og ta med seg videre, i livets minnebok.

Fortsettelse følger…


 

-> Følg meg gjerne på Instagram ved å klikke her for bilder av hage og hjem <-