SOMMERFRISTELSER I SOLNEDGANG

Reklame | Feel

Jeg har dekka opp til frisk sommerfest på terrassen, og endelig kommer stylingen jeg har gledet meg kjempe masse til å vise dere! Det er så spennende å se hvordan ideer man får i hodet sitt blir til virkelighet.. Og hvordan et tomt miljø plutselig kan bli levende. Sommeren er godt i gang folkens, og sammen med Feel vil jeg vise dere masse friskt som er i butikkene deres nå.

 

 

 

 

Om vinteren drømmer vi om lange kvelder ute i behagelig temperatur, sammen med gode venner og eller familie. Da må vi virkelig nytte oss av sjangsene vi har nå om dagen, og kose oss i omgivelsene. Frukt er friskt, godt og enkelt og servere. Delikat og dekorativt. For å få det ekstra behagelig kommer en ikke bort fra puter, pledd og stearin lys i lykter. Her er det bare å gønne på! Hvem får vel nok av kos?!

 

Puter, pledd, bordbrikker og puff fra feel  //  Stor kurv, fruktfat på bordet, øverste tallerknene er samme serie fra feel

//  Tørka blomster og rød palme fra Floriss Ålgård

 

 

Bare digger den blomstrete puten. Var igrunn rundt denne ideene til denne stylingen dukka opp. Tok utgangspungt i denne puten, og ellers ballet det på seg med farger, blomster og dekor.

 

 

 

Kunstig grønt gress og velourpotter fra feel 

 

 

 

Småvaser, dekor svaner og lyslyktene er fra feel 

 

 

Her har jeg virkelig sluppet meg løs og lekt meg med farger jeg ellers ikke bruker så ofte. Putene ble jeg helt forelsket i, og da jeg så puffen var jeg solgt! Farger som passer godt sammen, og naturlige inspill i kurv og planter gir en veldig rolig kombinasjon. Frukten spriter det hele opp, og gir en liten eksplosjon på bordet, men på en veldig positiv måte ^^

Blir kjempe glad om dere deler dette med venner, for inspirasjon 🙂 Ha en stålende kveld! Jeg er snart tilbake med flere spennende ting, så bare følg med ^^

 


-> Min facebookside <-     -> @interiorbymarie på Instagram <-

DÅPSDAG MED BLOMSTER FRA VEIKANTEN!

Jeg har vært så heldig å få lov å pynte til dåp, og har gleda meg til å vise dere! Bordkortene er helt spesielle og mye er laga selv og henta fra naturen. For en flink søster jeg har som er så kreativ som dette!! Er dere klare for masse inspirasjon ?!

 

Vasene som er brukt her er «Boblen» til Finn schjøll og Magnor i ulike størrelser. Jeg samler til bryllupet vårt og synes det er veldig gøy å få teste ut disse i ulike settinger som gir meg en fordel til den store dagen.

Blomster er en viktig del av et selskap, og setter liksom prikken over i’en på et festbord. På denne årstiden vi har nå kan man finne mye fint ute, og hva er vel vitsen med å bruke penger på masse blomster da ? «Hundekjeks» fra veikanten og «Blåbærlyng» står i fokus her. I de største vasene er det også brukt litt hortensia som søsteren min fikk fra plantene til mor. Enkelt og helt nydelig! Faktisk så synes jeg «hundekjeksen» er mye penere en brudeslør, og et helt perfekt alternativ. Spesielt om man skal ha store mengder, da det bare er til å forsyne seg ute. Ingen blir jo sure om man tar litt «ugress» ? Thihi ^^

 

 

Hekla smokker lå mellom vaser på bordene. Disse hadde jeg aldri sett før, og syntes de var supersøte!! Veldig koselige å ta vare på, og med en liten lapp festa på kumme disse gjort seg utmerket som bordkort også. Det er så vakkert når ting er hjemmelaga synes jeg, det blir liksom et enda mer personlig preg og sjel over det hele. Og bordkortene!! Gurimalla så søøøte!! Her har søsteren min funnet en mal som jeg tror hun betalte for å få ut. Kjempe stilige og virkelig til å ta vare på som et minne for gjestene.

 

 

En herlig familie på fire, det er det ingen tvil om <3 For en flott gjeng!!

 

 

Kjempe stolt var jeg som fikk æren av å være fadder for lille Luca. Sammen med en tante på faren sin side var vi to stolte faddere denne dagen. Kjempe koselig! Å ekstra stas synes jeg det var å få bli spurt om dette siden jeg også var så heldig å få ønske han velkommen til verden under fødselen. Woow!!

 

 

På menyen sto smørbrød, og dette ikke hvilke som helst. Farmor og Mormor til dåpsbarnet laga alle sammen selv, og som vi sa flere så kunne de jammen ha startet catering firma.. Kjempe gode! Så dette var virkelig bra jobba. Mormoren laga også en veldig koselig kransekake som pryda gavebordet frem til den fikk ben og gå på under kaffen.

 

 

Dåpskjolen er nesten et kapittel for seg selv. Den er sydd av dåpsbarnet sin Oldemor og Mormor, og er brukt til både storebroren til Luca og barna mine. Veldig stas og for en nydelig kjole! Det er også sydd to luer som hører til, en til gutt og en til jente. Her er det skikkelig flinke hender som har jobba og det er en glede hver gang den er å se på et dåpsbarn.

 

– Gratulerer kjære lille Luca, med dåpsdagen din! Håper for deg at den ble kjempe fin! Iallfall ble den det for slekten din <3 Vi er stolte og glade for å ha deg med på lag, og takker for en nydelig feiring denne vakre dag!

Jeg er utrolig glad i deg lille sjarmør! Håper alltid du  beholder ditt smittende humør <3 Livet det går både opp og ned. Med deg så håper jeg en dag du ser, at du kommer lengst om du ler.


~ Lik gjerne bloggsiden min på facebook for oppdateringer og koselige tips! ~  

#dåp #diy #selskap #interiør #blomster #familie

BUKETTER FRA HAGEN OG NYTT MALERI!

Dette har jeg gleda meg til å vise dere !! Noen av dere har nok sett snurten av et nytt maleri tidligere, og jeg har sagt at dette fortjener et eget innlegg. Sammen med friske blomster fra hagen, skal dere nå få se det nye smykket til stuen vår!

 

Med mine favoritt blå nyanser, sjøliv og horisont som jeg er så glad i, har en dyktig kunstner trylla frem et lite eventyr i penselstrøk. Woow!!

 

Du lurer kanskje på hvem som har malt dette ? Å heldig er jeg som er i familie med henne! Det er nemlig min kjære mor som står bak dette verket. Jeg har i flere år ønsket meg et bilde som hun har malt, da hun er veldig dyktig. Etter litt farge ønsker fra min side kom hun med et forslag, og bildet ble til litt etter litt. Jeg er kjempe fornøyd med resultatet, og la alt i hennes hender! Var sikker på at jeg kom til å bli fornøyd, og desto mer ble jeg da det endelig var ferdig og vi fikk det på veggen Gurimalla såååå stas!! Og jeg er såå takknemlig <3

 

 

 

Blått er flott og jeg går aldri lei. Siden stilen i huset er veldig basert på strand, kyst og sjøliv ville jeg ha et maleri som kunne dra inn disse tingene. Jeg er vandt med å se mot horisonten, og hadde aldri vært her jeg er i dag om det ikke var for alt håpet jeg har hatt med meg mot horisontene på min vei til nå.. At mor har malt det gjør det ekstra personlig, og jeg er stolt av å kunne smykke veggen med et maleri gjort av henne <3

 

Følg henne gjerne på Instagram, @paintingbyevy

 

 

Eller håper jeg dere hadde en vakker st. hans feiring i går å koste dere med familie og venner. For vår del var vi hjemme og tok det med ro, og jeg ordna litt ute i hagen. Elsker å kunne plukke med meg ting inn, og alt dere ser i vasene over er henta fra egen hage. Kjempe kos!!

 

~ Følg gjerne bloggen min på facebook for inspirasjon og tips ~ 

 

#kunst #interiør #hus #hjem #maleri #art #hage #blomster

ET SPESIELT BESØK HOS RIVIERA MAISON!

Wiii dette har jeg gledet meg til å dele! Jeg har nemlig vært på et helt spesielt i en av butikkene til favoritt merket mitt Riviera Maison. Og ikke nok med det så er Nederland deres hjemland, og de har også et svært showroom i Amsterdam!

Butikken jeg besøkte lå i et helt nydelig strøk! Tilfeldigvis hadde de restaurant og pub like over veien, som var et helt perfekt sted å plassere mannfolka mens jeg skulle inn i et himmelrike av vakre ting og drømme meg bort!

 

Vakre ting i hver et hjørne!!

 

I en deilig fløyelsofa fikk jeg sette meg ned og ble servert kaffe og kjeks over en særs hyggelig prat med de i butikken ^^ Kjempe gøy og utrolig spennende! Både når det gjelder historien bak Riviera Maison og når det gjelder ansattes personlig interesse for merket og stilen.

Man går ikke tomhendt ut fra en butikk som dette! Videre under kan dere se hva som fikk bli med meg hjem. Gleder meg til å henge det opp og få på plass det nye lekre godteriet ^^

Kjempe stas og utrolig koselig var det at Rivieramaisonamsterdam ville ta bilde av meg for å skrive litt til Instagram kontoen sin. Woow  så stas alstå!! Thihi ^^  En drøm gikk i oppfyllelse da jeg fikk besøke en butikk hvor merket har opphav. Og det var stort at de tok meg så godt i mot som de gjorde! Gurimalla for en opplevelse! Avslutter innlegget med litt bilder ellers fra Amsterdam som jeg tok i samme området som butikken.

   

Nydelig sted <3 Og Amsterdam, vi møtes igjen!!

#amsterdam #rivieramaison #interiør #hus #hjem #hage

AMSTERDAM LEVERTE!

God kveld kjære dere! Jeg har de siste dagene som mange vet, oppholdt meg i Amsterdam! Nå er jeg kjempe gira på å vise dere litt bilder fra turen!

«Måtte jo sjekke om det var ekte..»

Vi har hatt fullt program fra morgen til kveld, og ikke kjeda oss et sekund. Alt fra Madame Tussaud, Dungeon, Heineken Experience til blomstermarked! Så utrolig mye spennende og oppleve, og vi sitter alle igjen med tankene om at her SKAL vi tilbake!

 

 

Metallica leverte, å det til de grader! Ca 68 000 blodfæns på Johan Cruijff Arena, Amsterdam 11.06.19. Hvorfor er det slik at konserter i utlandet går så utrolig bra ?! På scenen var de bare helt eksemplariske, og det å ha tilgang til bar og toalett var en drøm. Latterlig nesten at man her brukte i underkant av 2 (!!!) minutter for å gå til baren og tilbake til hvor man sto med det man kjøpte i handa, og det samme når man skulle på do og tilbake. Det fantes ikke kø, med så sinnsykt mange tilskuere! Kulturen er en helt annen og opplegget rundt er fantastisk bra gjennomtenkt! Tenk at vi i et så bra land som Norge nærmest kun får til et rent kaos når en skal kjøre store konserter.. Kanskje å ta litt hardt i men både bar og toalett muligheter her til lands er elendige i forhold, til tross for et mye lavere publikum i tillegg.. Her har vi MYE å lære. For vår del blir ikke dette siste konsert i Amsterdam 😀

 

 

Hotellet vi lå på heter Albus og ligger midt i byen. Helt perfekt gå avstand til alle attraksjoner, og enormt bra service! Her har vi storkost oss og her skal vi kose oss igjen. Siste kvelden tok vi turen til en av hotellets anbefalinger. Restauranten Cannibale Royale!

Altså WOOW!! Jeg lyver ikke om jeg sier at dette er den beste biffen jeg noen gang har smakt! Vi prøvde å få bord her tidligere en dag men det var ikke sjangs. Her må en reservere i god tid, da den mesteparten av tiden er så og si fullbooket. Det skjønner jeg godt…!

Stilen på stedet var meget spesiell og nesten litt skummel.. Da jeg så bestikket gjorde ikke det saken bedre.. Den lå også i en sidegate og vi hadde nok ikke kommet over denne om det ikke var for anbefalinger og adressen til stedet fra hotellet. Men! Virkelig til å anbefale!

 

Kanskje legger du merke til at menyen til og med har et biffstykke på 1000gram ? 1 helt kilo kjøtt!! Ingen av oss tok sjangsen på det akkurat, men jeg kan aldri huske jeg har vært et sted som serverer det.. Thihi ^^

For at innlegget ikke skal bli alt for langt er keg nødt å dele turen inn i flere deler her på bloggen. Har fortsatt mye spennende og vise dere, så det er bare og følge med på fortsettelsen ^^

SOMMER PÅ SOVEROMMET!

Reklame | feel

 

Hvorfor ikke ? Det første rommet du ser når du står opp og det siste du ser før du lukker øynene. Om du vil være omgitt av positivitet og velvære, ja da tror jeg det å ha et koselig soverom er viktig. Når ny sesong står for tur, er det midt i blinken å friske opp også dette rommet med tilhørende detaljer.

 

 

Her har jeg stylet soverommet vårt med en hel masse deilige produkter fra feel .

De har fått inn masse friske nyheter, som for eksempel denne store kurven på bildet over.

Pleddene, strandkurv, pynteputene, lys lykter, blomsterpotte og kunstige blomster på nattbordene er fra feel.

 

Disse lyktene har jeg blitt så glad i! Bruker de rundt omkring i hele huset, og det geniale er at man kan sette flere i sammen og skape mer høyde og liv på denne måten. Blomsten i krukken fikk jeg også nylig øynene opp for, og jeg trodde den var ekte helt til jeg tok på den.. Så utrolig naturtro.

Blomster og blomsterkrukke fra feel .

 

Blått er så flott!! Og det å hvile øynene på rene og pene hjørner i huset som bugner av sommerlig friskhet, er virkelig en «energiboost» i en travel hverdag. Ukene flyr raskere forbi en før, og vi er inne i en veldig hektisk periode. Da settes små ting ekstra pris på, og det å ha det fint også på steder som dette er en pust i bakken for meg. Interiør er gøy dere og like viktig på soverommet også! <3

 

#feel #interiør #soverom #oppussing #hus #hjem #blått #blue

VELKOMMEN JUNI!

1. Juni er her, og i helgen er det jammen full rulle. Fredag gikk med på full planting og oppfrisking av uteområdet til sommeren. Slik et arbeid er terapi for sjelen og som hage og blomster elsker føler jeg virkelig slike ting gir masse positiv påfyll og energi!

 

 

Horpestad Plantesalg på Bryne er mitt favoritt hagesenter å handle på. Jeg og mor tok oss en tur på torsdag, og med hjem ble det masse nytt til uteområdet! Stauder, hortensiabusker og sommerblomster var det som endte i handlekurven denne gang. Dere skal få et skikkelig bildedryss ☀️

 

 

Plenen skulle vi tatt i dag, men regnet har bare pøsa ned hele dagen, så her blir det første tørre mulighet 🙂 Sommeren starter ikke like bra som i fjor, men jammen kan mye skje og jeg tror vi skal ha stor glede av å kose oss ute rundt huset i år også <3 Nyt kvelden alle sammen!

#hage #uterom #blomster #interiør #lidenskap