HEKTA PÅ VANNSPEIL!

Vannspeil er virkelig i vinden i år, og det er bare så vakkert og dekorativt! Skal man ha gjester ute, kan små levende flytelys gi prikken over i’en i et vannspeil i hagen eller på terrassen.

 

«Man tager hva man haver», og jeg fant en gammel tett potte som jeg fylte opp med vann og hadde blomster i. Ønsker meg veldig et stort, og setter stor pris på tips til hvor jeg kan få tak i et.

Men hvor idyllisk er egentlig vannspeil i en hage hvor det løper småbarn rundt store deler av dagen ? Det er kanskje ikke så praktisk, og det viste seg å stemme veldig raskt..

Vann er som magnet for barn, å det har ingenting å si på mengden. Mitt vannspeil sto i noen få minutter, får jeg snudde ryggen til. Plutselig var vannspeilet forandret til et godt vitne om morsom lek for barnehender! Så idyllisk er det neppe lenge. Veldig kos så lenge det får stå.

Det bugner i hagen, å det er helt fantastisk gøy! Etter mange flotte, solrike dager var det også deilig nå med regn, for tørste ute skatter.. Tenk Juni er allerede snart over, og om bare to uker, står en lang og fin ferie for tur!


#hage #uterom #hageliv #blomster #hjem

VI HAR KJØPT NY BIL!!

Dere! Her skjer det ting, det er jammen meg sikkert. Denne uken har vært helt enorm, og vi er bare kommet til onsdags kveld.. Alt fra oppkast til bilkjøp, bokstavelig talt!

Her i huset er vi helt avhengig av å ha to biler. De siste årene har vi hatt en Opel Vectra og en Opel Combo. Comboen hadde vi egentlig håpt skulle holde til neste år, men siden den tok kveld nylig, ble det ny bil i år. Gurimalla sååå gøy! En strøken Hyundai Tucson, 2016 modell ble det som virkelig er en drøm å kjøre!

Sommeren er i gang, og for en start! Nå gleder jeg meg ekstra mye til ferie, og kjøreturer med det nye gliset. Gurimalla såå stas med ny bil!!

EKTE SOMMER IDYLL!

Reklame | Feel

Endelig er sommeren i gang! Etter en lang tid nå med spesiell hverdag, er det ekstra deilig med solskinn og fine dager. Jeg har vært en tur på FEEL og vil gjerne vise dere noen favoritter fra sommer-nyhetene deres!

Grønt er skjønt, og puter med mønster er kommet for å bli. Deilige friske farger som virkelig setter prikken over i’en. Nesten til å spise opp..

Fugle pute finnes HER // Grønt pledd finnes HER // Sommerhatt finnes HER

Det er ikke så mye som skal til for å friske matfat og snacks opp litt ekstra. Skjær ut noen blomster i grønsaker, ha fargekontraster mot hverandre og gjerne pynt med blomster. Da blir det innbydende og enda mer fristende.

Har dere sett de nye kule grillsaus flaskene ? Perfekt gavetips til grillfesten!

 


Kurver med frynser finnes HER  og det kunstig grønne gresset i kurven, samt monstéra blader finnes også hos FEEL. Lyslyktene er også fra samme sted.

Stolene må jeg virkelig få skryte litt ekstra av.. De er falt i god smak for store og små her i huset. Ikke bare er de grisefine å se på, de er også veldig praktiske da de kan stables lett og er i plast. Skikkelige kose-stoler å lene seg godt til rette i. Trillebordet er et jeg kjøpte på feel for en stund siden.


Norsk sommer som det snakkes mye om i år, blir ikke noe unormalt for oss. Vi elsker å benytte oss av landet vårt, og nettopp i år vil det bare være ekstra gøy med sommeridyll på hjemmebane. Da er det også gøy å skape trivsel i hver en krok hjemme, og nyte så godt en kan!

Riktig god sommer, herlige dere!!