TAKK FOR ALT DU HAR GITT MEG, 2015!


Mye hører til et år. Motgang, medgang, sorg, glede, fortvilelse, overaskelse, latter og gråt. Alt dette smurt sammen med masse opplevelser både på godt og på vont. 2015 har vert utrolig innholdsrikt. Det er et år fylt med mye følelser, å utrolig mye glede, å jeg har vert godt innom alle temaene jeg nevner i starten.

Nye dører har åpnet seg, drømmer har blitt til virkelighet, å jeg har fått utrolig mange flotte minner å ta med meg inn i et nytt år. 

Jeg har sett min egen mor stå hvit bud, å få mannen i sitt liv. Ble huseigere, til et nydelig i Kvitlyngveien, å jeg ble tante for første gang i slutten av oktober. 6. November fødte jeg en frisk og aldeles nydelig liten gutt. Det er desidert den beste, og mest fantastiske opplevelsen noen gang!

Dette var høydepunktene for mitt år, å mellom disse er det proppa fullt av flotte turer, og opplevelser med fantastiske venner og familie. ET HELT SUPERT ÅR !!

 

Bloggen starta jeg med i sommer, å tenkte om jeg hadde etpar lesere, skulle jeg fortsette. Synes det er utrolig gøy å skrive om interiør, å ta masse bilder. Det har blitt en stor hobby som bare baller på seg. Ikke visste jeg at så mange ville få gleden av dette, å at det av og til er flere 1000 som ser interesse i noe av det jeg legger ut. Er utrolig takknemlig for alle som følger meg, legger igjen komentarer å blir inspirert av ting jeg gjør. Tusen tusen takk, det settes utrolig stor pris på.

Da vil jeg ønske alle sammen et kjempefint år 2016, og en heidundrende fin avslutning på dette fine året som har vert! Jeg tar med meg masse minner, å står klar for utfordringer og hva som måtte komme rundt hjørnet i det nye året.

TUSEN TUSEN TAKK 2015, DU VIL ALDRI BLI GLEMT!


 

DEKKET Å KLART FOR FEST!


Da var bordet ferdig dekket, og det begynner å bli klart til å ta i mot gjester til ikveld. Jeg har oppgradert bordpynten fra tidligere i jula, med å ta bort litt vaser, bytte ut lysholderne, å føye til enda mer *bling i denne anledningen. Rosene er også bytta ut. Synes alltid det er vanskelig med bestikket, men med litt jutetrå synes jeg det ble en fin vri på det hele.

Vi blir 5 voksne + 2 små bebisser, så det blir en rolig å fin nyttår. Kjempe koselig! Nå er det slutt på rølpete nyttårsfeiringer på en lang lang stund, å det gjør meg ingen ting. En ny epoke har startet, å jeg elsker det!

Det skal foressten bli ekstra deilig å stå opp til 1. dagen av nytt år, være frisk som en fisk, med lyst til å fortsette året, å ikke ønske seg tilbake til det forrige på grunn av en litt for sprek nyttårsaften.. Det er en tid for alt, å jeg ser virkelig fram mot denne nye.. 


 

HANDLER DU PÅ SALG? SJEKK UT DETTE!

Inneholder annonselenker
Det store salget er i gang, og det er virkelig tiden for å gjøre de store kuppene. I år har vi planer om å pusse opp i gangen, å jeg er stadig på jakt etter inspirasjon, og forskjellig inventar til dette. Det er mye jeg ser for meg, nå gjelder det bare å finne de riktige tingene, å bruke god tid for det aller beste resultatet. 
I slike salgstider som dette er det store muligheter for å finne det du er på jakt etter, til svært reduserte priser. Det gjelder bare om å holde øynene oppe, å ikke la unike tilbud gå fra seg.. På ellos.no har de i tillegg til klær, mote og elektronikk, et hav av flotte interiørartikler å boltre seg i. Merkevarer og vanlige varer til priser vi liker.
Jeg har plukket ut litt forskjellig av mine beste funn, på hva jeg selv kunne tenke meg, å vil gjerne dele dette med dere, da mange av leserne liker stilen. Har nevnt før at jeg lenge har vert på jakt etter den perfekte lysekrona, å er veldig kresen… Denne lysekrona her er bare smellvakker, å jeg må innrømme at jeg er skikkelig i tenkeboksen..

Vitrineskap med 2 dører / Takkrone Versailles / One Star Putetrekk 50x50cm, Elephant Grey / One Star Putetrekk 50x50cm, Elephant GreyPutetrekk BIM 50x50cm / Glasskuppel Hilly / Sengeteppe BIM 260x260cm / Sengeteppe BIM 150x250cm / Lysslynge stjerneFlere interiørartikler å ting til hjemmet til reduserte priser finner du HER .Unn deg litt ekstra velvære i disse mørke og kalde vintertimer…
Hva er vel deiligere enn å dynke seg i litt frisk og god lukt etter et deilig bad ?
Min absolutte favoritt på badet mitt, er denne velduftende blomsten til Marc Jacobs. Frisk og god fuktighetskrem på en ren og myk hud, toppa med en frisk og ren duft er på denne årstiden kanskje ekstra viktig å unne seg, da det ellers kan være veldig surt å kalt. I en travel hverdag, kan kun noen minutter for seg selv på badet gjøre underverker.. Hos ellos får du nå parfymen, showergel og bodylotion i flott gaveeske til kun 539.- ( Verdi ca 1025..) Kjenner du noen med bursdag på nyåret, er dette en utrolig fin gave. Alt dette finner du HER ! Flere skjønnhet og velværeprodukter på salg finner du HER.
    
Badekåper i flere varianter og prisklasser. Den grå til venstre er basert på hettegenser og joggebukse. Man kan nesten kjenne hvor behagelig den er bare av å se på den. Førpris 399.- NÅ 199.- Du finner den HER . Vil du unne deg litt ekstra god kvalitet og luksus, men ikke har muligheten til dette, er det kjempelurt å følge med på salget. Som foreksempel disse velour badekåpene med stjerner på bildene over, fra GANT. Disse finner du HER . Velour er bare såå mykt og deilig!!
Flere morgenkåper, natt og koseplagg på tilbud finner du HER . Og baderomstekstiler HER . 
Dette var en liten smakebit på salget til Ellos. Siden dette hovedsakelig er en interiørblogg, vil jeg ikke gå for mye inn på klær og den slags. Litt blir det nok etterhvert, men det er ikke det som skal være hovedfokus. 
Ha en fin dag, å lykke til med salget!
#salg #ellos #interiør #baderom #marcjacobs #velvære #stue #soverom

LEK DEG MED DETALJENE!


 Liker du rene og lyse linjer, en blanding av alt, eller blir du aldri helt enig med deg selv hvordan du vil ha det, å liker å variere?

 Det som er gøy om du har noen grunnfarger i stilen din, er at du enkelt kan gjøre små justeringer, som igjen kan virke som store forandringer for øyet.. Hos oss er det grått i forskjellige toner og nyanser som går igjen, sammen med mye hvitt.  Selv i julen ligger disse fargene i grunn, men da også med mye grønt. 

På bildene under får man en følelse av at bildene nesten er i sort hvitt, å det røde hjertet blir automatisk i fokus. Det samme gjør den røde nissen på bildene lengre nede. Forskjellen her og med et hjem fullt i alle slags farger, er at detaljer som dette kommer bedre frem.  For oss som liker å variere ofte, og kanskje mellom sesongene er dette en veldig grei å enkel måte å gjøre det på.  Ellers føler jeg godt jeg har landet på en stil, å jobber bare mer og mer for å få det enda mer gjennomført.. Å koser meg masse!

Ingen har det likt hjemme, å alle har sit personlige preg på hjemmet sitt. Dette handler mye om interesse, og hvor mye tid du er villig til å gi til hjemmet. Når jeg får spørsmål om hvorfor jeg vil ha veggene så lyse og nøytrale, er det fordi jeg nettopp kan gjøre slik som dette. På en enkel måte, uten å snu opp ned på hele huset. Har jeg en gul eller rød stue, fargerike kontrastvegger å går lei av dette, er det en desto større utfordring, og mye mer arbeid for å få til den lille forandringen… Vi leker ofte med tanken på en kontrastvegg i stuen vi også, men da hadde det blitt en av grunnfargene som går igjen i interiøret..

Man kan ikke direkte redigere virkeligheten, men man kan få til kule effekter viss man vil det. 

Kanskje du ble inspirert av dette, å kanskje ikke. Det aller viktigste er iallefall å holde fast på det en selv liker. Husk at å bli inspirert, ikke nødvendigvis betyr total forandring…

#interiør #detaljer #rivieramaison #jul #dekoreringstips #foto #effekter #stue #inspirasjon #jul #julenisse #juletre #interiørinspirasjon


 

RÅLEKRE STUETIPS OG VINTERFAVORITTER!

Inneholder Annonselenker

Frey Lyslykt Small, Nikkel / Big Cable Knit Pledd 180×130 cm, Creme / Solid Knit Putetrekk 50×50 cm, Grå / Solid Knit Putetrekk 50×50 cm, Grå / Solid Knit Putetrekk 50×50 cm, Creme / Solid Knit Putetrekk 50×50 cm, Creme / Rembrandt Fotoramme 7×5 cm, Hvit, 3 deler / Candle Seal Lys, Hvit/Cement, Small / Candle Seal Lys, Hvit/Cement, Small / Cavendish Hurricane Lanterne, Small, Sølv / Karol, Centre Piece, Large / Notilde Collection, Blomsterpotte Hvit, Large / Clotilde Collection, Clotilde Model 14 Medium

2016 står for dør, og det kan være deilig å friske opp litt i hjemmet etter at jula er pakket bort. Jeg har satt sammen et lite knippe av mine vinterfavoritter der ute, å forsvinner ofte i drømmer og interiørplaner. Dette synes jeg er rålekre kombinasjoner, som igjen kan brukes sammen med mye forskjellig på grunn av det nøytrale og rene utrykket på tingene. Gammeldags strikk med kvalitet og komfort, røffa opp med litt sølv og metall gir et elegant og pent utrykk.Kos dere å la dere inspirere. SNOP sier jeg bare!


JULESELSKAP I KVITLYNGVEIEN <3

 


 

I går hadde vi det første juleselskapet her i Kvitlyngveien, og det første vi arrangerte noen sinne.

Selskap betyr selvfølgelig en stor dose med pynting!! Som helt nybakt mor, full i følelser, hormoner og det som fyller med som førstegangsfødende, ordnet jeg til litt tidligere i uken for å forsikre meg om at jeg nådde over. Med litt mer planlegging enn før, går dette strålende! Å jeg koser meg 😀

 

 

 Jeg elsker å stelle i stand til selskap å fest, å koser meg mye med å ordne i forkant. Om det skulle vert kongen, eller om det er familie og venner, det spiller ingen rolle. Like gøy å gjøre litt ekstra utav det, samme hvem det skulle være. Noen ganger blir det litt mer, andre ganger litt mindre. Men man sparer ikke på kruttet ved anledninger som dette.

 

Ofte bruker jeg detaljer fra naturen, som kongler og granbar. Denne gangen har jeg pynta bordet med kunstig granbar, og kongler i forskjellige størrelser. Innimellom har jeg små julekuler, å noen telysholdere formet som stjerner for et preg av jul på det hele. Vasene er Finn schjølls designa vase “boblen”, og her har jeg i litt hvite roser, granbar, og små grenblomster innimellom. Er stor fan av Finn scjøll, og ekstra koselig er det at han har skrevet litt til meg på den store vasen i midten.
 

 

 

 

 

 

 

 

På menyen sto pinnekjøtt. Å den nydelige kålrotstappen var laga av far til Pål Børge. SNADDER! Pinnekjøttet ble kjempegodt, å jeg klarte akkurat å ta av mandelpotetene før det ble potetstappe.. Et kjempekoselig selskap, med mye latter på stappte mager.

I dag har det vert avslappning på sofaen på denne familien, med koselige julefilmer på tven, og kjempegod julefrokost. Har dere en fin jul sålangt ? Det er så trist at den går så alt for fort… 

 

 

Ha en fortreffelig 2. juledag, jeg håper dere koser dere MASSE !

 

 > Følg gjerne bloggen min på facebook, for tips og inspirasjon fra hjemmet vårt 🙂

 

#jul #dekorasjon #bordpynt #interiør #hus #hjem


 

TID FOR TEGNEFILM OG KOS!


 

 

 

 

( Veldig dårlig kvalitet på siste bildet. Tatt med mobil på vei til julefrokost )

Endelig er den her! Selveste julaften.

Dagen startet med nydelig julefrokost hos foreldrene til Pål Børge. Vi feirer annenhvert år med min familie, å annenhvert år med hans. Det året vi ikke har julekvelden sammen, spiser vi frokost sammen. Kjempehyggelig tradisjon. Ellers er det å få med seg mest mulig tegnefilmer som gjelder, å kose seg sammen med de man er glad i. En eneste stor kosedag! Vi sparer verken på kakene eller klemmene på julaften.

Ellers er vi en stor familie, med mor og Ole som har 8 unger tilsammen. Men kjærester til barna, barnebarn og bestemor skal vi tilsammen være 15 stykker ikveld. Masse unger, liv og røre 🙂 Det skal bli kjempegøy!

Sender også mange varme tanker til alle der ute som ikke har familie, å til de som dessverre gleder seg mest til alt som har med jul og gjøre er over. Julen handler om å gi, av både glede og varme til dem rundt oss. Selv om vi alltid burde være like snille, rause og hjelpsomme hele året, er dette en ekstra fin tid til å dele litt ekstra med de som ikke har like mye som oss. Det er ingen selvfølge at alle har det godt med jul, å desto viktigere er det å være takknemlig over hva vi er så heldige å ha…

Jeg vil ønske dere en riktig god julaften, å håper dere koser dere så mye dere kan! 

Har sakt det før, og jeg sier det igjen. Husk at det er tanken som teller, og ikke mengden. Å at en varm klem og noen fine ord, varmer mye mer en en ipad eller et smykke under treet….

Kos dere!!!


 

KVELDEN FØR KVELDEN..


 Noen er ikke ferdig med julehandelen, noen styrer med klær for morgendagen eller andre forberedelser, å noen vil aldri komme skikkelig i havn. De små og ekstra forventningsfulle vil ligge lenge oppe ikveld å tenke på den store morgendagen.. Jeg for min del, er netopp ferdig med å pakke inn siste rest av julegavene, å nyter en flaske eplemost sammen med Aleksander og Pål Børge. Godt plantet mellom sofaputene med julefilmer på tv’n. 

Legger ved litt bilder av juletreet, å ønsker dere en magisk kveld,før den store kvelden i morgen! Nyt den alt dere kan!Den er desverre over før vi vet ordet av det…

 

 

 


WHITE CHRISTMAS..


 

Det ser ikke ut til at det blir hvit jul i år.. I vertfall ikke på disse trakter. Vi kan selvfølgelig ønske oss det, men det kan tenkes at det er veldig urealistisk. Men! Har vi ikke hvit jul ute, kan man ha “hvit jul” inne! Sølv, hvitt og grønt er bare så vakkert! Å jeg kan aldri gå lei disse fargene her. I år kom julen litt bråere på enn vanlig, å jeg kan ikke si jeg har pynta like mye til jul som jeg pleier.. Adventsstjerna fant aldri veien frem, å av det lille røde jeg hadde tenkt å pynte med, det ble pynt på kjøkkenet, å noe står enda på loftet. Men i år har jeg juletre, å et lite “nyfødt” barn å kose meg med 🙂

 


Aleksander ville jeg skulle snike inn litt av hans smak på et av bildene.. Farger hører selvfølgelig barna til, å om vi ser bort ifra uttalelsene mine om sterke farger i interiør og på babyklær, hadde det vert usmakelig å kjedelig med fargeløse leker..

Juletreet var ikke helt ferdig pynta her, å dere skal selvfølgelig få se hvordan hele treet ser ut også.

Håper alle har hatt en superfin *bittelille julaften* , å at mesteparten av forberedelsene er unnagjort ! Vi skal ha familien til Pål Børge på pinnekjøtt 1. dag, å jeg har allerede begynt å dekke opp å pynte til spisebordet. Å dille med slike ting mellom slagene, får meg til å slappe av å drømme meg litt bort.

Ha en fin kveld videre, å nyt at det faktisk er JUL !

#jul #christmas #stue #interiør #detaljer #hvitjul #rivieramaison #juleinteriør #rotting #kremmerhuset #doktorlykke


 

 

JULEGAVER MED PERSONLIGHET


Hva med å sende litt personlighet med julegaven når du gir den fra deg ?

De som kjenner meg vet at jeg elsker å dille til alt mulig, å tanken på å skulle glede noen andre er en veldig god grunn til å gjøre litt ekstra med det jeg skal gi. Det er ikke så mye som skal til, for å gjøre noe som betyr mye for andre.

Så nært som alltid går det brune papiret igjen på presanger som kommer fra meg, eller fra oss. Bruker også veldig ofte jutetråd, men her varierer jeg litt med nøytrale bånd, viss det skal være mange presanger. Siden jutetrå fort blir dyrt å kjøpe i små mengder om gangen, har jeg en svær rull stående på loftet, med metervis av tråd. Denne har jeg kjøpt hos *nor engros* for en billig penge.

Granbaren kan enten hentes ute å tørkes, sammen med litt kvister og kongler, eller man kan bruke litt kunstig granbar slik som jeg har gjort på mine presanger denne gangen. Blondepapiret har jeg kjøpt på “upstairs”, og disse finnes i flere varianter og størrelser. På større presanger bruker jeg ofte store blondepapir som blir brukt som kakeunderlag til vanlig. Disse fås kjøpt på alle dagligvarebutikker. Gamle noter, eller sider fra gamle bøker er også fint å pynte gaver med. Å dunke dem i kaffe å deretter tørke dem, blir også veldig vakkert. Eller å pynte med glansbilder..

Jeg elsker å pakke inn presanger! Ser stor gleden i å gi, å glede meg over at noen skal få den mens jeg pakker og diller med hver en gave. Om det er 2 eller om det er 26, så er det like gøy å pakke inn alle sammen. Gavene er aldri helt like, samtidig som jeg har samme “stil” på innpakningen. Bare det er personlig i seg selv, fordi det viser igjen hvem gaven kommer fra. Som mange andre ting, elsker jeg ting som har litt gammeldags preg over seg, noe som også gjenspeiler seg i presanger fra meg.

Er enig i at det kan se veldig kunstig å kjedelig ut om alle gavene under et tre er helt like.. Grunnen til at det ser slik ut på mine bilder, er fordi jeg pynter med gavene jeg skal gi bort under mitt eget tre, før de blir delt ut.

Husk foressten at den største gleden med jul er å glede andre.. Å at det er omtanken som teller, å ikke mengden.. 

Under har jeg lagt ved litt bilder av hvordan noen av julegavene så ut i fjor.