NYE MØBLER TIL SOVEROMMET!

Like før jul kom nye nattbord til soverommet og ny puff i hus. Jeg hadde venta i ukesvis på å få det i posten og gleda meg som et lite barn! Ikke nok med det er nattbordene noen jeg lenge har ønska meg, og desto mer stas er det når de endelig kommer i hus.

Riviera Maison er et merke jeg er veldig svak for, og når du da finner drømme nattbordene dine på tilbud er det bare til å slå til med en gang.. Puffen var en høstnyhet i fjor som brant seg fast på netthinnen ved første øyekast.. Den var rett og slett kjærlighet ved første blikk.

Mannen i huset forsto nok ikke helt nødvendigheten av nye nattbord så lenge de vi hadde fortsatt hang godt sammen. Her tenker jeg han bare må være glad til for at jeg spanderte på et nytt nattbord til han også.. Thihi!! De andre kom godt til nytte som små skap på hver sin plass, som jeg skal komme tilbake til å vise dere.

 
Noen ganger har man lov å snope.. Å dette falt virkelig i smak for å si det mildt. Jeg elsker de nye nattbordene, og er strålende fornøyd med nye møbler til soverommet. Sååå kos!!

VÅRYR ALLEREDE?

God kveld kjære dere^^
Jeg er nok ikke den eneste som er overrasket over hvor milt det er her nå i Januar. Utenfor spirer det som bare det og jeg har skikkelig vårfølelse dere !!

I butikkene titter våren frem også, og det er så deilige farger nå, og fremover kommer det bare til å bugne enda mer av vårnyheter rundt om kring. Aldeles deilig! Våren er min favoritt tid nummer en, og jeg kan nesten ikke vente til å kunne kose meg rundt i hagen igjen.


På fredag som var hadde jeg og PB en deilig rekeaften sammen med han som skal være toastmaster i bryllupet vårt og kona hans. En onkel og tante av meg som jeg setter veldig høyt. Helt fantastisk kveld, og kanongøy å planlegge bryllup!! Kun det beste er godt nok med så fine gjester til bords, og reker er jo virkelig prikken over i’en. Deilig! Og aller best på denne tiden av året.

Januar er snart omme, og i februar/mars ventes mye spennende som dere snart skal få høre mer om. Dere skal også få se bilder fra Osloturen jeg hadde tidlig sist uke, som jeg ligger litt etter med å få ut! Gled dere, og ha en fortsatt fin kveld videre <3

FRISK PUST I JANUAR

Året er i gang og juleluften er godt ute av huset. Jammen føles det tomt i huset like etter at glitter og nisser har funnet seg til rette i juleboden igjen. Rent, pent og blanke ark. Litt vemodig men samtidig veldig deilig.


Tiden frem mot påske føler jeg alltid er lang og grå. For meg er påske et skifte på året hvor den fine tiden er i gang like etter. Og frem mot 17. mai er det alltid bare å glede seg. Da har landskapet fått vakker farge, luften er frisk og deilig, ullklær og vinterstøvler er forhåpentligvis lagt bort for en god stund.

Ventetid er tid for drømmer. Det er tid for planlegging, og selvom det er masse spennende og gøy i vente, er det også noe helt eget med planlegging og det å glede seg til noe. Vi skal seriøst gifte oss om nøyaktig 127 dager.. Og det føles som det var i går at datoen vår ble satt for 2 år siden..

Planleggingen er godt i gang, og vi gleder oss mer en vi stresser. Jeg føler vi har god struktur og oversikt over det vi kan ha så langt. Dette blir sååå spennende!

Ellers tar jeg meg en tur til Oslo, søndag til mandag for masse inspirasjon å dele med dere. Er å se på snappen «instahomes» på søndag, og du er selvfølgelig velkommen til å følge ^^ Riktig god fredagskveld <3

TAKK, 2019!

Plutselig var 2019 historie, og vi er i gang med innledningen til eventyret 2020.

Året som har gått har inneholdt både oppturer og nedturer. Fine opplevelser, sorg og glede. Lærdom og erfaringer på både godt og vondt.

Jeg sitter igjen med en følelse av rikdom på nye minner sammen med familie og venner. Se to små vokse mer og mer for hver dag som går. Både lære seg nye ting og gi meg som mor nye bekymringer men også mange betydningsfulle stunder.

Helsemessig har det vært en berg og dalbane, som heldigvis ser ut til å ha nådd en noen lunde flat og fin strekning nå. Det er fortsatt et stykke igjen, men gurimalla jeg har kommet langt når jeg ser tilbake!! Veldig takknemlig! Og ekstra takknemlig er jeg for å ha et nettverk som hjelper og støtter der det trengs.

Vi har en 4 åring og snart en 3 åring i huset. Store spørsmål stilles hver eneste dag. Vi samler på gullkorn og fokuserer mye på det å være sammen hele familien. Ut på tur aldri sur stemmer nok ikke alltid like bra. Men det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær! Vi vet at man ikke trenger dra til syden for å bli rik på opplevelser, og har erfart at telttur i skauen og bålkos skal det bli enda mer av i 2020!

I dyreparken mistet Julie tutten sin til ulvene, mens Aleksander ga sin til Kaptein Sabeltann. Om ulvene spiste Julies tutt til frokost er fortsatt et spennende tema rundt bordet. Og det at jeg var en tyv som fikk med meg en liten ball hjem fra en hytte vi bodde på i sommer glemmes nok heller aldri..

2020 er et år med mye spenning! Runde tall er veldig i vinden i år, slik at fest og feiring blir det ikke for lite av. Bloggen fyller også 5 år, noe jeg absolutt skal markere og gjøre stas på for dere.

2020 er også starten på et nytt 10’år. Til våren braker det løs med bryllup, og jeg fatter ikke at vi er så nære! Nærere en aldri før å skulle gifte meg med min aller beste venn, kjæreste og han som er far til barna mine.

I min interiørverden ventes også veldig mye spennende i året som kommer! Allerede nå i Januar reiser jeg en tur til hovedstaden igjen for masse nyheter og inspirasjon. Flere spennende samarbeider blir det, og jeg kjenner energi og glede stige i skrivende stund.

Føler meg uendelig heldig, og gleder meg til reisen videre og se hvor det bærer hen!

Vil gjerne takke dere for alt dere lesere har vært for meg i 2019. Dere gir meg så uendelig mye av å bare være dere at dere aner det ikke. Hver kommentar blir lest grundig, meldinger og hjerter tar dere bryet med å skrive og det betyr altså sååå mye!! Snakk om å få en giv etter å gjøre mer av dette. Dere driver meg og jeg stortrives!

Tusen takk 2019 for det du har lært meg. Et kapittel i livets årbok er blitt til minner. Og nå gleder jeg meg til å se hva 2020 vil by på. Jeg gjør meg klar for utfordringer, og har som mål å gå med rak rygg over hver et hinder.

Takk for det gamle som vi sier, og de aller beste ønsker for det nye!!!!

Hjertelig hilsen Marie Oftedal