DEKK DITT JULEBORD <3

Noen som har begynt å planlegge årets bordpynt til jul ? I år mener jeg vi må klemme på med pynt og det som er. Enten om man skal være med seg selv eller familie/venner i julen. Er det et år man ikke sparer på kruttet av dekoren, så er det jammen i år. Vi må feire med det vi kan, og gjøre det beste utav en ekstra spesiell julehøgtid.

Her har jeg dekket et bord med serviset «Lerk Winter» fra Magnor Glassverk, designet av Halvor bakke. Grønt, svibler og blomster på bord er funnet hos min favoritt blomsterhandler, lokale Floriss Ålgård. Stedt glassene er fra serien «Tokyo» til Simen Staalnacke med Magnor.

For å skape enda litt mer kos og lun atmosfære har jeg dratt en mini lyslenke over bordet. Masse stearinlys, og gjerne med litt julekuler fra juletreet frisker opp. Levende lys er et must, og kronelys gir høyde på

bordet.

Lek dere, tenk at alt er lov med pynt på et bord, og at det finnes ingen restriksjoner og regler for hvordan du vil dekorere. Bruk de lokale forhandlerne, spør gjerne etter tips og råd eller drøm dere bort i inspirasjon på nettet. KOS DERE! Og la denne julen bli en fredfull, og fin en, til tross for de spesielle tidene. Gjør det beste utav lite, gjør det beste utav alt.

– Tenk at det bare er en uke igjen, til lille julaften. Jeg gleder meg, å ønsker den beste julen akkurat for deg <3

 

 

 

 

 

NYTT KJØKKEN!

Dere! Vi har fått et helt nytt kjøkken! – Tenk at maling, plater mellom skaper og vask, knotter og bilder på veggen kan skape et helt nytt rom! Kjempe fornøyd og vil gjerne la dere få en titt ^^


Lyst luftig, mer maskulint og stramt. Digger det nye kjøkkenet, og vi er veldig fornøyde. Maleprosess på kjøkken er en stor jobb. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har klaget en eneste gang, og ikke angret et sekund på denne jobben mens jeg holdt på. Resultatet motiverte meg, og jeg pløya meg gjennom flere gode lydbøker på samme tid.

Fargen på kjøkkeninnredningen heter «Stål» og er 3 stjerners gulvmaling , platene mellom benk og skap heter «Alloc Kitchen wall hvit snø» fra megaflis. Platene er limt, og fuging gjenstår fortsatt her. De var også lenge utsolgt, og vi venta derfor til de kom inn igjen. Forhasta oss ikke med et annet alternativ da det var disse vi ville ha. Støpslene til stikk kontaktene tenker jeg å spraye/kjøpe nye for å også få disse mer i stil til platene.

Alle knottene til dører og skuffer er fra IKEA. Her valgte vi ulike på skapene og skuffene for å bryte litt.

Bildene er fra Posterstore og gjorde seg godt på veggen her på kjøkkenet.

2 strøk heft og 2 strøk maling. Brukte liten møbel og interiør rulle i skum for best mulig resultat. Tynn pensel i kanter. Var veldig nøye med malingen. Pussa mellom hvert eneste strøk. Malte alt stående fastmontert men tok av skapene for å komme til i krinkelkroker. Tidligere hull til håndtak ble sparklet igjen og det ble borra nye.

Dette har vært en drøm siden vi flytta inn! Siden kjøkkenet kun hadde «feil» farge og ellers var i topp stand, valgte jeg å male det. Mange penger spart, og kanskje det kan inspirere andre til å tenke i andre baner om en vil fornye kjøkkenet selvom innredningen er i god stand ^^ Skjønner ikke helt hvordan jeg fikk til dette samtidig som jeg starta i ny jobb, men når jeg får noe for meg får jeg virkelig en hel masse ekstra energi også, å måtte bare kjøre på mens jeg var i flyten.

Det er en fryd å komme inn på kjøkkenet nå! Selvom ørsmå ting fortsatt gjenstår, er dette virkelig en drøm i oppfyllelse. Maling gjør virkelig susen! Og alt er mulig om man vil^^

Hva synes du ?

Ha en herlig kveld, kjære lesere <3


#interiør #kjøkken #kjøkkenoppussing #diy #oppussing 

BLOMSTRENDE JULESTEMNING UTENFOR

Julen er så enormt vakker, og her spares det ikke på kruttet. Iallfall ikke i år, da vi nettopp har en ekstra stor grunn til å kose det til enda mer hjemme hos oss selv.

Uteområdet ved inngangspartiet er frisket opp igjen, og årets dørkrans er på plass. Har du noe tradisjoner med pynt for uteområdet du bare må ha på plass til jul ?

Blomster og grønt, samt krans er fra Floriss Ålgård. Kransen er laget av Kine som jobber der, og pyntet av meg. Ble kjempe fornøyd!

Tenker du forresten over hvor enormt viktig det er å handle lokalt ? Spesielt nå! Om man fortsatt vil ha butikkene rundt seg til neste år, eller etter pandemien, må man benytte seg av de nå mer en noen gang <3 Det gjør jeg, å tar de grepene jeg kan med tanke på smittevern og corona. Varer kan ringes hjem for de som ønsker det, og man må tenke seg om på hvilken fremtid man vil ha når det gjelder de flotte nærbutikkene våre. Tenk alle de flotte arbeidsplassene de også skaper <3

Nisselykten har jeg kjøpt hos Feel Ålgård , veldig søt ^^Ellers lader jeg opp til jobbehelg igjen, og videre få ferdig juleforberedelser mellom slaga^^ Hvordan ligger dere an ? Ønsker dere en herlig helg, og fortsatt fin førjulstid <3


#jul #interiør #inspirasjon #juleforbedelser #desember