BRUDEBUKETTEN SKAL SE SLIK UT!

Woow plutselig var det under et år til bryllup folkens, noe som betyr at vi virkelig kan fyre løs på planleggingen! Tenk at dette her skjer.. Det er jo så ekstremt mye å velte seg i når det gjelder temaer at en kan jo bli helt sprø! Men jeg begynner å klamre meg fast til noe litt etter litt, og plutselig er brikkene på plass!

 

 

Er på Pinterest i kveld og sanker inspirasjon. Bukett og blomster er alltid kronen på værket og prikken over i’en til alle selskap. Og nettopp derfor er dette en post som settes veldig høyt. Jeg elsker det klassiske, nøytrale fargene men samtidig friske, litt lekne og tilfeldige. Her skal dere få se buketter jeg har plukket ut som innfrir det jeg leter etter, og den siste buketten kan dere virkelig glede dere til. «Just sayin!»

 

 

Avslutter med min absolutte favoritt av alle disse vakre bukettene. Var ikke denne bare nydelig, dere?! Man kan ikke kopiere en bukett, men man kan la seg inspirere. Her ser dere hva jeg liker og tar inspirasjon fra. Det blir spennende å se hvordan resultatet blir, når turen er vår, til neste år <3

 

#bryllup #wedding #bukett #blomster #brud 

BLÅ FREDAG!

God helg kjære dere 💙🍃

 

Etter to dager hvor mesteparten har dreid seg om seng og baderom, er jeg bevega meg opp i sofaen for kvelden for litt instagram og tv kos. Tiden flyr, og hvem har vel tid til å være syk når det er så mye en vil gjøre! PB satt opp trampoline til barna i dag, og gjett om det er to stykk som har storkost seg ute i ettermiddag!! Ser for meg mye gøy med den fremover !!

 

Blå lykter, hvit lykt, puter og teppe er alt fra

feel.

 

PB skal løpe halvmaraton i morgen, og jeg vil ta med meg moren hans sammen med barna og ta i mot han i mål. Han er så flink!

Vi skal også ha tantejenta Frigg på overnatting i morgen, og det blir så stas! Hun er ikke et år en gang, så det blir kos med en liten i huset igjen. Ellers skal jeg slappe godt av mellom slaga, og kose meg med mine fine! Ta livet med ro og være frisk som en fisk til neste uke💙

 

#interiør #style #hjem #styling #blue

17. MAI I BILDER!

Årets 17. Mai feiring i bilder kommer sent i år.. Bedre sent en aldri er det noe som heter, og i år var feiringen helt spesiell!

 

 

«Å løpe etter is» er tradisjon tro, og noe som jeg selv var med på som liten. Superstas for ungene! Spesielt siden is er noe som hører med på en dag som denne.

 

 

 

5 generasjoner. Meg og søsteren min Silje med hver vår jente, Julie og Frigg Frostròs, og moren vår igjen pluss hennes mor og vår mormor på hver sin side. Alle i bunad.

 

 

Ekstra spesielt i år var at mor ble 50. år den 19. Mai. Stefar Ole blir 50 neste år. Siden vi skulle samles så nært bursdagen til mor og siden gaven hun skulle få også var slått sammen med Ole sin 50 års-gave, ville vi overraske!

 

En kake med begge sine elementer på ble bestilt av flinke «Anjas» i Oltedal. Ballonger og kostyme kom frem sammen med kaken, og gaven fra oss søsken som var overnatting til Sogndalsstrand inkl 4 retters middag, champagne osv. Litt festlig kostyme fulgte med som de måtte prøve, og søsteren min Trine hadde sammen med sin kjære laga et «førstehjelpsskrin for eldre».

En kjempe vellykka feiring på alle måter, med mye latter, gleder og overasskelser! Det er herlig å være sammen med familien, og ekstra gøy på en dag som denne <3

 

#17mai #50år #50årstips #fest #familie #feiring

MOR ER 50 ÅR!!

 Kjære mor, for meg er du en vis dame med kloke ord! Ditt smil kan lyse opp den mørkeste natt, og latteren din skulle mange hatt. ❤ 

Med malerpenselen i hånda, og strikketøyet i lomma. Du sier aldri nei, og slår ofte på stortromma! ❤ 

4 barn har du født, 4 fikk du på kjøpet når Ole var møtt. 5 barnebarn på 3,5 år. Det er merkelig at du ikke er full i sår eller har flere grå hår! Du holder deg ung år etter år! Både hører og forstår, og blir glad for alt du får ❤ 

Tenk i dag er du femti år! Jeg håper du mange vakre hilsener får! Kanskje en klem av en god venn, en blomsterbukett med en knakende morsom hilsen! Hvem vet, kanskje kjenner du en poet, som dikter og rimer som en potet. ❤

Kjære gode snille mor, svigermor og mormor!! Du er alles gode engel, en reddende, trøstende, oppmuntrende, hjelpende, overrasskende, gledende, festlig og morsom! En som bryr seg om andre det er det ingen tvil om! ❤ 

Takk for 50 år til nå, selvom jeg bare har kjendt deg i 27. Når det er sagt så har du helt sikkert ville snu.. Spesielt når barna dine ble sjalu, og bare sinte og sure fra klokken 06:00 og til kvelden klokka sju.. ❤ 

Alt du tåler og alt du har opplevd! Kjære mor ja du er virkelig mer en engel på jord. ❤ 

En kunstnerisk sjel og god som gull! Selvom du også er full i tull og strikker de vakreste ting med ull. ❤ 

Du er verdens beste!! I dag er dagen DIN!! Vi gleder oss til å feire deg, tenk at akkurat du er moren min ❤

 

 

Avslutter med litt bilder fra selskapet hos mor i dag. Nydelig vær, for store og små! Noen endte til og med i bassenget og ☀️

 

 

SMAKFULLT 17. MAI BORD!

Jeg skal ha forening i morgen med tema17. Mai, siden dette står for tur! Benytter hver anledning jeg kan til borddekking, og ble bare så inspirert da jeg var nede på Floriss Ålgård her om dagen, at jeg måtte dra noen av tipsene hjem til meg.. Et smakfullt bord, og bare se her dere!!

 

Maleriet som du såvidt ser litt av er nytt. Skal komme tilbake til dette da det fortjener et eget innlegg^^ Er min mor som har malt det og det er virkelig et smykke i stuen! Jeg elsker det og blir mer og mer glad i det for hver dag <3

 

Ekte kremmerhus som du finner på matbutikken ved is-disken. Med litt blomster i disse ble det bare så søtt synes jeg! Å noe jeg virkelig skal ta med meg i bryllupsplanleggingen.. Nettopp disse var det jeg oppdaget hos Floriss! Champagneglass og bånd finner du på Nille, og lyslykter til hver en anledning på Feel.

Legg merke til de små marihønene da.. Guriland de falt jeg helt pladask for! Tenk at en så liten detalj kan gjøre en så stor forskjell! De er også fra Floriss Ålgård.

Nå gleder jeg meg til forening. Og pynten blir selvfølgelig videre brukt på 17. Mai. Men da med enda mer bjørk som jeg viste dere her den andre dagen..

Hvordan ligger dere an til feiringen ? ^^

 

DEKKETIPS TIL STORE OG SMÅ ANLEDNINGER!

Reklame | feel

17. mai nærmer seg og kanskje skal du ha familie og venner til fest ? Det er også sesong for både konfirmasjoner og bryllup! – Rart er det at denne tiden å utover vekkes vi nesten litt til live igjen etter vinterdvalen, og det å invitere til godt lag enten ute eller inne blir ekstra fristende.

I samarbeid med interiørkjeden feel skal jeg vise dere en rekke spennende og friske ting fremover! I denne forbindelse har jeg stylet noen festbord hjemme hos meg som kanskje kan være til inspirasjon.

 

 

Tradisjon tro skal vi ha familie her på nasjonaldagen og tapas står på menyen. Gjett om jeg gleder meg! Den friskeste dagen å pynte på i året, og jeg er alltid oppe før fuglene for å pynte hus og uteområdet med en god dose flagg og bjørk!

 

 

Personlig tenker jeg i hovedsak bjørk og flagget vårt når det gjelder pynt til 17. mai. Klassisk, rent og ikke minst veldig enkelt. Har du flagg og bånd kommer du veldig langt i grunn. Et tips er å også bruke litt detaljer fra flaggene i dekoren ellers, som jeg har gjort her med de blå lyktene. I disse passer foressten både store og små telys, samt noen typer små kubbelys som jeg har brukt her.

Serviset finner du HER // Blå og hvite lykter + løpere finner du også hos feel.

 

Kanskje skal du ha ennå et selskap like etter 17. mai også ? Her har jeg kun tatt bort flagg, bånd, og lagt litt bjørk i skålene. Kun fjerna noen detaljer men likevel er utrykket et helt annet. Vips et nytt bord med den samme pynten.. Veldig vårlig!

 

Nye blomster på bordet, i dette tilfelle kunstige. Sommerstemning med en gang!

 

 

Kunstige Margeritter, stor lyt, løpere, telysholdere og servise fra feel.

 

 

Dere.. Jeg vil avslutte med å vise mitt favoritt bord! Her skal iallfall jeg invitere på sjømat en kveld! Kjenner duften av sjø, måkeskrik i det fjerne og en deilig sommerbris i håret av å se på dette bordet her altså.. Jeg føler noen ganger at jeg lever i et eventyr.. Å hvorfor ikke leve seg litt ekstra inn i det ? Man spiser med øynene, og jeg tror absolutt at borddekking kan ha noe å si for helheten i selskapet. Drøm dere bort, for de neste bildene lukter sommer!

 

 

Puter, pledd, blå og hvite lykter, stor korall dekor, kunstig orkidé, kunstig eføy på bøyle, serviset, løpere, stor glassvase og kurven til puter og pledd er alt sammen fra feel <3

 

Rart at feel har vært favoritt interiør-butikken min i så mange år ? Flere ganger har jeg fått tilbakemeldinger fra dere at det er dumt de ikke har nettbutikk. Men vet dere hva ? Det har de endelig fått nå! Enda i startfasen, men jeg tror dette kan bli kjempe bra! Besøk de HER  .

Da vil jeg ønske dere en riktig fin og god kveld, og videre lykke til med små og store forberedelser enten til 17. mai eller andre fine anledninger!

– Marie

 

#feel #borddekking #styling #anledning #fest #selskap #17.mai #interiør

 

 

DU TRODDE IKKE DET BODDE NOEN HER?

 

Du trodde kanskje ikke det bodde noen her ? – Dette kan jeg si med en gang er et av de fineste komplimentene jeg får! De som går på at hjemmet ser ut som en katalog og ikke at noen bor her… Men vet du!

Her bor vi, roter, griser, er uheldige med søling , og bråker! Vi har det som en helt vanlig familie og det dukker stadig opp duplofigurer og andre småting overalt selv om du nettopp rydda og vaska… Og det å tråkke på noe i svima etter noen søvnløse døgn, det er jo toppen av kransekaka!! Thihi 🙂

 

En ørliten påminnelse fra meg til deg om at det bor folk her også ^^ Noen ganger gidder jeg rett og slett ikke bry med om det slenger noen ting her og der, og har lært meg å slappe litt mer av ved siden av. Kampen mot et perfekt instagram hjem er det ikke vits å kaste seg uti, for det finnes ikke uansett. Og barna har bare godt av å se at foreldrene ikke er helt maniske etter å rydde hver minste ting hele døgnet også 🙂 <3

HVEM SKAL FØLGE MEG NED KIRKEGULVET?

For lenge lenge siden, viss vi reiser tilbake i tiden.. En ung rebelsk sjel, som ikke alltid gjorde det som var mest vel..

På skolebenken hun gikk, var veldig vandt med kritikk. Stygge blikk, og ellers hjemme kunne det bli vonde stikk..

En lærer sa en gang, « Lykke til på din veg, gjør det som er riktig for deg ! En du har kjær, som velger å ikke være nær, håper jeg følger deg når du en gang skal ned på dine knær..

Livet kan være en veldig hard skole! Det beste man kan gjøre er å kle seg i sin fineste kjole! Danse i regnet og synge i stormen, plutselig vandt du over den sterke slue ormen..

Det viser seg at en dag ble ting annerledes! På en positiv måte, nesten som en gåte.. En ung rebell fikk livet på stell, og starta med andre og koselige sprell!

Du verden som tiden flyr.. Det føles som om hverdagen brått tok fyr! Plutselig var alt borte av det sorte, og tiden var inne for en ny og frisk skjorte!

Dagene går i et og plutselig skal to bli til et på et planlagt klokkeslett… Kanskje blir det klokka et ? Iallfall så skjer det og jeg gleder meg sånn!! Tenk at jeg og Pål Børge skal sette ring på hver sin hånd..

Min kjære stefar Ole, sa ja til meg i går! Da jeg spurte om vi skulle gå sammen, etter å ha tenkt på dette et år! Han er verdens beste mann for mor, og det nærmeste jeg kommer en far. Ja han er virkelig tidenes kjernekar <3

Tusen takk for at barna mine får ha deg som sin morfar <3 De elsker å være sammen med deg å går aldri lei litt tjo og hei! Tenk at du vil følge meg i mai neste år, jeg er evig takknemlig for alt du er og forstår 🙂 

BORDDEKKING FRA EN VÅRDRØM!

En helt enkel søndagsmiddag kan enkelt piffes opp til en frisk festmiddag! En pakke roser fra den søndagsåpne butikken, og en tur i nabolaget for leting etter andre skatter ga et resultat av idyll <3

 

 

Boblen til Magnor, designa av Finn Schjøll er jeg veldig glad i når det gjelder vaser!! I ulike størrelser og farger finnes de, og som samler av disse har jeg flere selv. Til bryllupet skal vi pynte med disse på bordene, så det er greit å starte allerede nå med å øve seg litt på hvordan og hva man skal ha oppi. Fargene blir nok hvitt, grønt og natur men det er jo et hav å velge i!!

 

 

Bjørk er noe av det fineste jeg vet, og det passer perfekt å pynte med! Det som er synd her og ekstremt viktig å være nøye med er å sjekke om gjestene er allergiske om man skal pynte med dette. Mange har pollen allergi og bjørkepollen kan være veldig hissige greier. Er selv allergisk, men heldigvis fungerer medisinene jeg har for dette, og hos meg er det gress som er aller verst.

Om allergi ikke er et problem vil jeg virkelig anbefale og pynte med bjørk! Det er vårlig og friskt, og finnes i tonnevis utenfor dørene ^^ Passer også sammen med alt, foruten allergikere da…  🙂

 

 

Dette bordet gjorde jeg i en fei, og lar det ikke bli med tanken om jeg vil ordne bordet til gjestene litt ekstra! Det er så koselig! Å hos meg vil jeg folk skal føle seg velkommen og at jeg har gjort det lille ekstra for deres skyld <3 Det er en god følelse!

Ellers har vi jammen beveget oss over i Mai, og dette er den siste vår-måneden! Tenk det dere, og vi har hatt sommervær allerede!! La denne måneden bli en nydelig en for alle! De beste ønsker for mai til kjære dere <3

 

#mai #borddekking #tablesetting #home #hjem