BRUDEBUKETTEN SKAL SE SLIK UT!

Woow plutselig var det under et år til bryllup folkens, noe som betyr at vi virkelig kan fyre løs på planleggingen! Tenk at dette her skjer.. Det er jo så ekstremt mye å velte seg i når det gjelder temaer at en kan jo bli helt sprø! Men jeg begynner å klamre meg fast til noe litt etter litt, og plutselig er brikkene på plass!

 

 

Er på Pinterest i kveld og sanker inspirasjon. Bukett og blomster er alltid kronen på værket og prikken over i’en til alle selskap. Og nettopp derfor er dette en post som settes veldig høyt. Jeg elsker det klassiske, nøytrale fargene men samtidig friske, litt lekne og tilfeldige. Her skal dere få se buketter jeg har plukket ut som innfrir det jeg leter etter, og den siste buketten kan dere virkelig glede dere til. «Just sayin!»

 

 

Avslutter med min absolutte favoritt av alle disse vakre bukettene. Var ikke denne bare nydelig, dere?! Man kan ikke kopiere en bukett, men man kan la seg inspirere. Her ser dere hva jeg liker og tar inspirasjon fra. Det blir spennende å se hvordan resultatet blir, når turen er vår, til neste år <3

 

#bryllup #wedding #bukett #blomster #brud 

0 kommentarer

Siste innlegg