HVEM SKAL FØLGE MEG NED KIRKEGULVET?

For lenge lenge siden, viss vi reiser tilbake i tiden.. En ung rebelsk sjel, som ikke alltid gjorde det som var mest vel..

På skolebenken hun gikk, var veldig vandt med kritikk. Stygge blikk, og ellers hjemme kunne det bli vonde stikk..

En lærer sa en gang, « Lykke til på din veg, gjør det som er riktig for deg ! En du har kjær, som velger å ikke være nær, håper jeg følger deg når du en gang skal ned på dine knær..

Livet kan være en veldig hard skole! Det beste man kan gjøre er å kle seg i sin fineste kjole! Danse i regnet og synge i stormen, plutselig vandt du over den sterke slue ormen..

Det viser seg at en dag ble ting annerledes! På en positiv måte, nesten som en gåte.. En ung rebell fikk livet på stell, og starta med andre og koselige sprell!

Du verden som tiden flyr.. Det føles som om hverdagen brått tok fyr! Plutselig var alt borte av det sorte, og tiden var inne for en ny og frisk skjorte!

Dagene går i et og plutselig skal to bli til et på et planlagt klokkeslett… Kanskje blir det klokka et ? Iallfall så skjer det og jeg gleder meg sånn!! Tenk at jeg og Pål Børge skal sette ring på hver sin hånd..

Min kjære stefar Ole, sa ja til meg i går! Da jeg spurte om vi skulle gå sammen, etter å ha tenkt på dette et år! Han er verdens beste mann for mor, og det nærmeste jeg kommer en far. Ja han er virkelig tidenes kjernekar <3

Tusen takk for at barna mine får ha deg som sin morfar <3 De elsker å være sammen med deg å går aldri lei litt tjo og hei! Tenk at du vil følge meg i mai neste år, jeg er evig takknemlig for alt du er og forstår 🙂 

1 kommentar
    1. Så bra skrevet Marie👍🏻😚Og kjempeflott at Ole vil følge deg til din kjære på bryllupsdagen❤️

Siste innlegg