SMAKFULLT 17. MAI BORD!

Jeg skal ha forening i morgen med tema17. Mai, siden dette står for tur! Benytter hver anledning jeg kan til borddekking, og ble bare så inspirert da jeg var nede på Floriss Ålgård her om dagen, at jeg måtte dra noen av tipsene hjem til meg.. Et smakfullt bord, og bare se her dere!!

 

Maleriet som du såvidt ser litt av er nytt. Skal komme tilbake til dette da det fortjener et eget innlegg^^ Er min mor som har malt det og det er virkelig et smykke i stuen! Jeg elsker det og blir mer og mer glad i det for hver dag <3

 

Ekte kremmerhus som du finner på matbutikken ved is-disken. Med litt blomster i disse ble det bare så søtt synes jeg! Å noe jeg virkelig skal ta med meg i bryllupsplanleggingen.. Nettopp disse var det jeg oppdaget hos Floriss! Champagneglass og bånd finner du på Nille, og lyslykter til hver en anledning på Feel.

Legg merke til de små marihønene da.. Guriland de falt jeg helt pladask for! Tenk at en så liten detalj kan gjøre en så stor forskjell! De er også fra Floriss Ålgård.

Nå gleder jeg meg til forening. Og pynten blir selvfølgelig videre brukt på 17. Mai. Men da med enda mer bjørk som jeg viste dere her den andre dagen..

Hvordan ligger dere an til feiringen ? ^^

 

4 kommentarer

Siste innlegg