17. MAI I BILDER!

Årets 17. Mai feiring i bilder kommer sent i år.. Bedre sent en aldri er det noe som heter, og i år var feiringen helt spesiell!

 

 

«Å løpe etter is» er tradisjon tro, og noe som jeg selv var med på som liten. Superstas for ungene! Spesielt siden is er noe som hører med på en dag som denne.

 

 

 

5 generasjoner. Meg og søsteren min Silje med hver vår jente, Julie og Frigg Frostròs, og moren vår igjen pluss hennes mor og vår mormor på hver sin side. Alle i bunad.

 

 

Ekstra spesielt i år var at mor ble 50. år den 19. Mai. Stefar Ole blir 50 neste år. Siden vi skulle samles så nært bursdagen til mor og siden gaven hun skulle få også var slått sammen med Ole sin 50 års-gave, ville vi overraske!

 

En kake med begge sine elementer på ble bestilt av flinke «Anjas» i Oltedal. Ballonger og kostyme kom frem sammen med kaken, og gaven fra oss søsken som var overnatting til Sogndalsstrand inkl 4 retters middag, champagne osv. Litt festlig kostyme fulgte med som de måtte prøve, og søsteren min Trine hadde sammen med sin kjære laga et «førstehjelpsskrin for eldre».

En kjempe vellykka feiring på alle måter, med mye latter, gleder og overasskelser! Det er herlig å være sammen med familien, og ekstra gøy på en dag som denne <3

 

#17mai #50år #50årstips #fest #familie #feiring

0 kommentarer

Siste innlegg