EN ANNERLEDES JUL I ÅR

2. juledag, og jeg håper dere har noen fine juledager sammen med familien. Her ble julen annerledes i år, men likevel aldeles nydelig. Sammen med de beste får vi til det meste.

Omgangssyken meldte sin ankomst, og vi har nærmest spydd om kapp.. Alt av juleplaner ble avlyst, men vi bestemte oss for å ha en kjempe bra jul likevel! For til tross for at julen ble som den ble, har vi det egentlig veldig bra i forhold til mange andre. Det må vi ikke glemme, og er viktig å ha med seg i hverdagen enten det er høytid eller ikke.

Han som var mest redd for at hele julen ble ødelagt, han sa sent om julekvelden : Mamma, dette har vært den beste julen noen gang! – Ja, tårene mine triller bare av tanken på hvor fin julefeiring vi klarte å lage oss ut i fra situasjonen, og hvor hyggelig vi hadde det mellom bøttene.

Foreldre våre ordna med julemat til oss, til tross for at apetitten ikke har vært den store. En nabo kom med brus og noe til barna. Herlighet så gode mennesker vi har rundt oss!! Takknemligheten er uendelig stor!!

 

«Fake a smile»! Et godt eksempel er dette bilde, på at ikke alt man ser på bilder samsvarer med virkeligheten. Selv om vi fikk en uventa julegjest i form av sykdom, fikk vi oss i finstasen og laga oss en helt magisk julekveld likevel.

 

Julen 2022 blir en jul vi ikke glemmer, på mange måter. I full isolasjon fra andre, men sammen med hverandre <3 Nå håper vi det snart slipper taket, og at vi kan gå 2023 i møte friske og raske alle sammen ^^

Ønsker dere en fin og god romjul, kjære lesere.

Julehilsen fra Marie

4 kommentarer
      1. Tusen takk for det ♥️ Nå er alle friske, og vi krysser fingrene for en frisk nyttårsfeiring og fin start på 2023 ☺️ Håper du får en fin avslutning på 2022 og start på det nye året 🥰

    1. Nydeiig pynt hos deg. Kjolen dim var så skjønn, kan jeg spør hvor du har kjøpt den?

Siste innlegg