SØNDAGSGLIMT OG OMMØBLERING

Reklame | Floriss Ålgård & Magnor Glassverk

Helgen går mot slutten, og vi har hatt en veldig innholdsrik en. I går fikk vi et innfall om å ommøblere stuen slik den var i fjor, med sofaen tilbake til «sofakroken» hvor også tv’en står. Opprinnelig flytta vi på det for å få en romsligere stue, men tror vi kan løse dette på en annen måte om vi bytter det store salongbordet til et mindre.

På grunn av alle vinduene er det ikke så lett å møblere her. Men, da vi flytta det tilbake til «start» nå, fikk plantene en helt egen og mye penere look de også!! Det som også er at drømmen om et skap i stuen, blir lettere å plassere nå. For det trengs virkelig kjenner jeg..

De grønne plantene, blomstene i vasene og de kule hvite urnene er fra Floriss Ålgård. Vasene er fra Magnor Glassverk. En av de store hvite urnene fant jeg til kraftig redusert pris hos Floriss Ålgård, grunnet en liten skade. Det gjelder jammen å ha øynene med seg, da jeg den dagen vil si jeg gjorde et superkupp!!

FØR :

I tillegg til oppstart i ny jobb denne uke her (tirsdag), hadde jeg en hyggelig journalist fra Sandnesposten på besøk. Vi hadde en hyggelig prat, og hun tok litt bilder her hjemme. Ikke hadde jeg forventa at saken skulle dukke opp i hele 3 aviser etterpå! Utrolig hyggelig, å veldig gøy å se det engasjemanget det blir utav det jeg gjør som min passion på hjemmebane.

Videre her på bloggen kan dere gjøre dere klar for et nytt stort prosjekt i huset! Jeg skal fortelle mer om dette siden, men kan si såpass at om dere følger meg på Instagram, har jeg allerede delt nyheten der.. Vi har en spennende høst foran oss, å dere skal få bli med på alt! Noen som kan gjette hvilket rom som skal få sin makeover nå ?

Ha en super kveld kjære dere flotte lesere! Klem fra Marie <3

0 kommentarer

Siste innlegg