LEVENDE LYS OG ROCK’N ROLL!


En liten titt innom fra oss i Kvitlyngveien. Fyr i peisen, levende lys, en god mett og sovende baby i armende, å god gammeldags rock’n roll på øret! Trenger jeg si noe mer ? En virkelig deilig dag! Å vi har ikke tenkt å rikke oss noen sted.. Det snør også masse idag, å desto bedre ble denne kosedagen inne. Livet smiler bredt, å jeg er så utrolig takknemlig for alt sammen!

For en liten tass som er resultatet etter en Metallica konsert på Valle Hovin i 2012, skal han absolutt tidlig krøkes med skikkelig musikk! Om det stemmer at barna påvirkes av musikken allerede når de ligger i magen, kan det godt være det blir en liten metalfan som foreldrene..

Mor har også en litt bredere smak enn faren i huset på de ulike sjangrene.. Slik at faren passer godt på når mor skal høre på “jentesanger”, onkel P å Kurt Nilsens julesanger, i frykt for at Aleksander skal bli påvirket i “feil” retning… Det jeg hører på mest i følge spotify er fortsatt metal, så han får betrygge seg med det.. 

Nå er det *Unforgiven 3* til Metallica og *You and I* til unisonic som går på repeat for øyeblikket.. Legger ved link under,må anbefaler å lene seg tilbake å høre begge. Vertfall den siste linken..

Ha en fortsatt strålende dag alle sammen, det skal iallefall vi! 

https://m.youtube.com/watch?v=e5EDxgBKy_M

https://m.youtube.com/watch?v=J3m6et00DfQ 


 

 

5 kommentarer
  1. Bergensergenser: Metallica er bare best! Utrolig bra musikk, som aldri går ut av mote 🙂 Var du foressten på koengen i sommer som var, å så dem? 😀 Håper du har en fin og god søndag 🙂 Alltid høy med komentarer fra deg :D:D

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg