BORT MED DET STIVE, INN MED PERSONLIGHET! – DIY


Hvorfor pynte stivt og “vanlig” når man kan være kreativ å personlig ? 

Min søster hadde barnedåp for sønnen sin i helgen, å Aleksander sin dåp står snart for tur. Kjenner jeg får greie pyntenerver etter å ha vert i denne dåpen her, å sett så utrolig mye fint og kreativt ! Hva skal jeg gjøre mon tro?

 

Jeg leser ofte på interiør og -DYI- sider på facebook at folk spør om tips til hva man kan bruke alu bokser til. Her er et flott eksempel på nettopp dette. Litt blonder og garn/jutetråd, og de er PERFEKTE til små vaser rundt på bordet. Her er det brukt lyseblått garn, som er surra flere runder rundt før tråden er festa med en sløyfe.

Noe som rører utrolig mye, å som jeg aldri har sett noe annet sted er hennes vri på bordkorta. Hun er en jente som er glad i å tegne, å har tegna masse til sin lille prins som han skal ha på rommet. Her har hun rett og slett gitt en liten bit av sin egen søte kunst, til alle gjestene. En nydelig tegning av en isbjørn og en pignvin som går sammen. Denne har hun skannet inn på pcen, printa ut i mindre format å limt på et lite lerret, som står på eget stativ ved tallerkenene. Utrolig personlig, å vakkert! Serviettene er ordnet til som en sløyfe, og gjør et søtt preg på bordet. 

På veggen over gavebordet har hun festet en lang tråd i veggen. Her har hun klipsa på med små klyper, masse forskjellige bilder av han fra han ble født og fram til dåpsdagen. Hun har brukt sort og hvitt bilder. Det som var morsomt her, var at mange av gjestene var på bildene sammen med han, noe som vekka fine minner. (morsomt tips til konfirmasjon også???) Utrolig koselig! Hun har også klipsa noen bilder på en trollhasselgren ved siden av den flotte lekebilen. 

Vasen med rosene i er forressten en gammel fille som er dyppa i betong.

 På kakebordet var det noe for enhver smak, å utrolig masse godt! Det er alltid litt farlig med slike selskaper.. Cupcakes er hun en reser på! Har du først tatt en, tar du garantert en til.. Her har hun limt på små bilder av dåpsbarnet i små runde blondepapir, som hun har stukket ned i de små kakene. Kjempe søtt, å utrolig stilig! 

Dette er en rettferdig dame med stor omsorg for andre, og en som er opptatt av at alle har det bra og gøy rundt henne. Dette fikk hun som alltid, utrolig bra til i dåpen til sønnen sin. Hennes og sønnens varme og glede har hun lagt igjen overalt i festlokalet, å tilogmed gitt en liten bit av til alle gjestene. Det var lille Tristan dagen handlet om, å for en liten som ikke kan gjøre så mye utav seg, fikk han virkelig sitt eget preg på dekorasjonene han også. 

Utrolig gjennomført, kreativt og supersøtt !!


–> Følg gjerne bloggen min på facebook, for mer inspirasjon og tips! <–


 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg