SE HVA SOM SKJER HER I HUSET!

Nå er det ikke lenge før det braker løst dere! Juleselskaper, masse familietid, latter, sprell og masse glede! Julen er her og dette har til nå vært den mest spennende og morsomste måneden på lenge!

Det gjenstår fortsatt litt, og jeg tror jeg ligger godt an vært år.. Men kommer alltid på nye ting når noe er i havn.. Thihi! For meg er nok det bare litt ekstra sjarmerende også, å hører liksom med.

Nå er det pynting og dilling med gavene som gjenstår å bli ferdig med, før roen senker seg. Dere har sett litt tidligere, og her er en smakebit på en litt annen måte og pynte på.

Den søte lille rampenissen sitt opphold her hos oss er snart over, og han skal hjem til Nordpolen å være til neste desember. Ungene elsker han, og synes det er utrolig spennende å se hva han har funnet på, om morningene. Bildene vitner om at han nå har slått seg sammen med bamsen bjørnis og stellt i standnissefrokost! Woooow! Jeg tipper det er to som blir i 100 i morgen, om ikke enda mer.. Gleder meg!!

Ellers ligger jeg godt plantet under dyna nå, og øynene er på vei igjen. I morgen er planen å ha førjulskos med en veninne, for å gjøre unna de siste småtingene og videre skal jeg i forening på kvelden. Kjempe bra start på juleferien må jeg si!!!

Når skal dere ta juleferie foressten ?

Tusen takk for at dere titter innom her <3 Ønsker dere en riktig god natt <3

 

#jul #juletid #rampenissen #kalender

0 kommentarer

Siste innlegg