LA GAMMELT BLI NYTT!


Trenger du noe nytt til vinduskarmen, er du lei potteskjulene dine, eller bare har lyst til å friske litt opp? 

Jeg ønsker dere godt nyttår, å starter 2016 med et dekoreringstips nå som julepynten er på vei bort igjen fra hjemmene. På denne tiden kan det være ekstra gøy med en forandring når “hverdagspynten” skal tilbake.

Tidligere har jeg vist dere de hjemmelaga potteskjulene mine, å synes det er på tide å dra dem frem igjen. I riktig setting er disse like fine hele året å kan brukes sammen med mye.

Ikke bare elsker jeg fargen, men jeg liker også godt jute, og bruker dette veldig ofte i forskjellige sammenhenger. 

For øyeblikket har jeg potteskjulerne i flere vinduer i stua. Både falske og ekte blomster vel og merke, men jeg kan ikke si jeg ser forskjell med første øyekast.. Nå som julepynten er rydda bort ville jeg ha litt flere potteskjulere i samme stil, å brukte noen gamle stygge kakebokser fra jul under jutestoffet. Til mini orkideen brukte jeg en gammel lys-holder.

Enkelt, rent og vakkert. Det kosta meg heller ikke en krone, da jeg hadde rester av jutestoff og tråd liggende. 

Jutestoff og jutetråd koster til vanlig svært lite. Så viss du har noen gamle urner/bokser du vil bli kvitt er dette en enkel og grei pynt til en veldig billig penge.. Har du ingen bokser å bruke, kan du også ha en pose på innsiden av juten, rundt selve potten til planten. Det blir noenlunde det samme..

#diy #potteskjulere #orkide #interiør #dekoreringtips #dekor


 

2 kommentarer

Siste innlegg