TORSDAGSMYS..

God kveld alle sammen! Med øyner som nesten triller igjen ville jeg bare titte en tur innom med noen bilder fra i dag. Jeg har kost meg hjemme med barna, å hatt koselige kaffe gjester. Storebror har vært i full sving med lekene sine og jeg har fått "testa litt grenser" når det gjelder formen min på flere måter.

Det er deilig at det går bedre og bedre for hver dag, og at mengden medisiner går ned. Likevel er det fort gjort å gå i "for mye utav det fella" , å jeg lurer på når jeg skal lære.. Det gikk bra til slutt, å med en mormor som kom til unnsetning på ettermiddagen kan man jo bare være evig takknemlig!

Jeg er ingen baker, men det hender jeg glimter til. Denne gangen gjorde jeg det skikkelig enkelt å vips hadde vi boller til kaffen! Da kunne jeg jo ikke la være å invitere farfar og grandtanta til barna 😀 Kjempe koselig! Aleksander likte best å smake på deigen underveis, så når han måtte ta seg en lur fikk jeg trilla litt boller av restene ^^ Thihi.. Det var morsomt å ha han med. For en utvikling sier jeg bare! I fjor på denne tiden lå han på gulvet å sprella, å nå står han nysgjerrig å følger med på kjøkkenet . Med en stor smule av herlig rastløshet!

Min mor har funnet frem litt klær til meg fra da jeg var liten, å i dag kledde jeg Julie i denne søte velour – sparkebuksen som jeg hadde på meg på omtrent samme alder ^^ Veldig morsomt p kunne bruke igjen, å ikke minst kjempe koselig at mor har tatt så pent vare på tøyet ^^ Kanskje får hun en gang oldebarn som også kan bruke samme, om vi nå klarer å passe på det en runde til 🙂

Jeg fikk foresten en ide i dag for å klare holde sofaen mindre nuppete og støvete, og et triks for å få den pen på 123 rett før gjestene kommer.. Det skal dere få se etterpå ^^ Håper dagen deres har vært super! Jeg ønsker dere iallfall en veldig god kveld videre <3

0 kommentarer

Siste innlegg