Tilbake til barndommen…

God kveld folkens 🙂 Håper dere har hatt en frisk og fin dag i dag, og at helgefølelsen endelig har senket seg for de fleste av dere.

 

 

PB vendte snuten mot Kvinesdal og Norway rock i dag tidlig, og jeg og Aleksander var egentlig tidligere i uken klar for hjemme alene helg og hadde litt forskjellig på tapeten. Ting kan snu fort, å jeg begynte å kjenne meg litt uggen i formen i går. Det utviklet seg litt i feil retning både for meg og Aleksander, natt til i dag.. En plutselig og kraftig forkjølelse har visst nok funnet frem til Kvitlyngveien, å vi har ligget strekk ut i hele dag begge to.

 

 

Det var ikke mye som fristet i dag, å sofaen var egentlig beste plass for begge. Scrolla litt gjennom netflix, og klarte ikke gå videre da jeg fant Disney`s lille havfruen. En av mine desidert største favoritter da jeg var liten, å jeg huska vi så VHS`en vi hadde i stykker.. Disney har flere flotte filmer, noe jeg aldri kommer til å gå lei tror jeg. Gleder meg til filmkvelder med Aleksander når han blir eldre, å i såfall har han en mor som er klar for mange runder med både *Løvenes konge, *101 dalmantinere, *Ole Brumm og mange mange fler! Fantastiske filmer, som ikke uten grunn blir kalt for klassikere ^^

 

Aleksander sover nå i sengen sin, å jeg ligger fortsatt på sofaen å dupper av innimellom.. Det var forressten deilig å høre han le av den røde krabben Sebastian i den siste (av mange episoder og flere filmer av den lille havfruen ) filmen vi hadde på i dag 🙂 Jeg husker ikke sist jeg hadde slik en kraftigforkjølelse, å gleder meg masse til den finner veien bort her fra..!! Det ikke er noe gøy, å desto verre er det egentlig å se den lille kroppen hans, ikke være helt i tipp topp. Jeg håper dette forsvinner så brått som det kom, å at vi iallfall på søndag er friskere en han som kommer hjem fra festival ^^ Hihi 😀 

Føler det er mye forkjølelse som går nå for tiden, å ser mange som går å snufser litt… Slik er det med sommer her i Norge ! xD Hvordan er det med dere ?


 

Er ikke vært særlig på matlysten i dag, naturlig nok, men har prøvd å fått i meg en del vann og prøvd med litt saft. Har selvfølgelig passa på at Aleksander har fått i seg rikelig med veske, å det har heldigvis ikke vært noe problem 🙂 Hadde foresten tatt opp laks, og tenkte i går å lage meg sashimi til kveldsmat i dag.  Å ikke ha særlig lyst på mat, og såvidt smaksløker i det hele tatt var det ikke den opplevelsen jeg vet at det kunne vert 🙂 Men jeg fikk nå hivd innpå en god del, å tenkte som så at det var bedre jeg kasta det fra tallerken. Kommer flere bilder og “oppskrift” på dette 🙂 Virkelig til å anbefale! ( Men ikke når en er syk, da smakene bare måå oppleves!!! ) 

3 kommentarer

Siste innlegg